Çatlatma iğnesi olanlar 2019

Kizlar benimde bu ay 2.catlama ignem. Ignenin etkisi kac gun sonra geciyor ortalama bilen varmi? Cogu yerde 10 gunde geciyor yaziyor ama bilmiyorum..... Yarin test yapmayi dusunuyorum dayanamicamm.. Igne oldugum gunu sayarsak yarin 12.gun saymazsak 11.gun olcak doktor bana 14.gun yapabilirsin dedi yani arada 2 gun oynuyor. Erken gebelik testlerim var fazladan 1 tanesini kullanim nolcakki

Bence o kadar beklemişsin 2 güncük daha bekle derim kuzum

Of artık kafayı yemek üzereyim kızlar 16.günüm ve adet olmadım 2.çatlatma iğne tedavim duphaston da kullandım ondan gecikme yaptı sanırım . Test yaptım idrar testi 2.çizgi silik bile yoktu yani

Merhaba bu formda bende yeniyim hıcbır saglık sorunumuz yok esimle 1 yıldır deniyoruz en son 25.04 de çatlatma iğnesi oldum 9.gunden 12. Gune kadar hem kan hem ıdrar pozitif cıktı 12. Gun ıse deger dustu ama karnımda batma ve bas donmesi ara ara devam ediyor sizce deger yukselır mı adete 2 gun kaldı bu arada

Canım zaten iğne etkisinde olduğun için pozitif çıkıyor 14.günden sonra en net sonuç çıkıyor değilsin yani daha da çıkmaz ben ilkinde benim değerim 12.günü betahcg 4.41 çıktı 5 olunca gebelik oluyor değer yükselir sandım , 14.gün tekrar yaptım 1.83 çıktı düşmüştü değerlerim

Cnm bazı forumlarda yukselmee oluyor yazıyor gec dollenme falan umıdım olsun istiyorum

Kizlar bugun catlama ignesinin 12.gunu sabah dayanamayip erken gebelik testi yaptim negatif tabi. En azindan ignenin etkisi gecmia bunu anladim.. Sizce erkenmi yaptim yaa. Bu ay 2.denememdi insallah erkendir daha

Bende aynı gün iğne oldum.14.günü sayarken iğne vurulduğumuz günü de sayacakmıyız acaba?

Merhaba kızlar bende 1 mayısta vuruldum iğnemi bugün 7. Gün 15 inde kan vermeye gidicen doktorum öle dedi inşallah olumlu sonuç alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…