Çatlatma iğnesi olanlar 2019

Benimde bunay 2.catlama ignesiydi negatiff yine olmadii ama ben ara vericem tatil yapip sonra devam edicem.. 3 kez hamile kaldim üçünde de tatilde tuttu belki yine oyle olur diye sansimi deniyim

Merhaba.Benim ilk klomen ve çatlatma iğnesi denemem.iğneden 16gün sonra adet oldum.moralim bozuldu.nırmal adet günüm geçti diye sevinmiştim.

Arkadaşlar merhaba benim de 2 tane yumurtam menogon iğne ile oluştu ve 4 mayıs cumartesi adetin 13. Günü çatlatma iğnesi oldum doktorum çok fazla bilgi vermedi ama 5-6 mayısta ilişki oldu ve sonra hep gün aşırı ilişki oldu. Ben bir yandan da ovulasyon testi yapıyorum o günden beri hiç pozitifi yakalayamayınca herhalde çatlamadı diye düşünmüştüm. Açıkçası umudumu da kesmiştim. 10 mayısta da doktorum istememesine rağmen ben kendi merakımdan progesteron testi yaptırdım bugün sonuç çıktı 24,45 ilk defa bu ay bu kadar yüksek bir sonuç görüyorum. Acaba progesteron testi mi hatalı yani yumurtlamadım mı yoksa ovulasyon testleri mi hatalı (predictor marka) kafam karıştı:s bilgisi olan varsa cevap verebilirse sevinirim:)

Merhaba arkadaşlar bende ilk defa klomen ve çatlatma iğnesiyle denedim. Cumartesi akşam iğne oldum bugün kasıklarım inanılmaz ağrıyor. Umarım pozitif bir sonuç alırım :) doktorum bana 3 gün ilişki dedi bu şekilde deniyoruz. Genelde doktorlar gün aşırı demiş ama inşallah tutar.

Benimde bu 4. Çatlatma iğnem bir kez tuttu oda keseyi yaparken düştü tutunamadı. Bu ay klomen kullandım 4 yumurta oluştu ayın 1'inde çatlatma iğnesi oldum 2 sinden itibaren değerlendirdik bugün 13.gün inşaallah bu ay olur. Eğet hasta olmazsam Perşembe günü kan testi yapmayı düşünüyorum. Rabbim bu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine isteyen herkese ve bizede nasip etsin inşaallah

Benim 2.de çatlatma iğnem de tutmadı kızlar malesef . Doktor iğne etkisinde 1 ay ara verelim adet olursan yine 3. 4. Günü gel dedi beklemedeyim

Kizlar bilenler yardimci olabilir mi, mesela o ay 3 yumurta gelismisse catlatma ignesiyle 3 ude ayni zamanda mi catlar

15 mayısta 3. Kez catlatma iğnesi vurdurdum. 2 tane yumurtam vardi 18 ve 22mm doktorum 14 gün sonra yani 29 mayısta gel kandan bakalim dedi. Insallah hayal kırıklığı yasamam

15 mayısta 3. Kez catlatma iğnesi vurdurdum. 2 tane yumurtam vardi 18 ve 22mm doktorum 14 gün sonra yani 29 mayısta gel kandan bakalim dedi. Insallah hayal kırıklığı yasamam
Beklemek de çok zor benim 2 çatlatma iğnem de tutmadı şimdi iğne etkisinde oldugu için bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…