Kaç deneme oldu canım çatlatma iğne tedavisi ?bende olmştm negatif oldu cnm. bu ay aşılamya gçtk bakalm ne çıkck
Bana doktorum 3 kez tekrarlıyoruz demişti ondan sonra diğer aşamaya geçiliyo herhaldeEşim ara ver diyor ama ara vermek istemiyorum açıkcası birde bu iğne tedavisi ne kadar sürüyor bilmiyorum 4 deneme mi
1 çatlatma 1 aşılama oldm cnm. sonuç beklıormKaç deneme oldu canım çatlatma iğne tedavisi ?
Hayırlısı olsun hakkımızdaBana doktorum 3 kez tekrarlıyoruz demişti ondan sonra diğer aşamaya geçiliyo herhalde
Hayır canım tekrar kontrole git 3 de çatlayabilir 1 de 2 de belli olmazKizlar bilenler yardimci olabilir mi, mesela o ay 3 yumurta gelismisse catlatma ignesiyle 3 ude ayni zamanda mi catlar
Tesekkur ederim canim,yani digerleri sHayır canım tekrar kontrole git 3 de çatlayabilir 1 de 2 de belli olmaz
Ayni anda catlamiyorsa belki diger gunlerde de sansim olur dedim,bi umutHayır canım tekrar kontrole git 3 de çatlayabilir 1 de 2 de belli olmaz
Bi ihtimal olabilir belki ☺Tesekkur ederim canim,yani digerleri s
Ayni anda catlamiyorsa belki diger gunlerde de sansim olur dedim,bi umutsagol canim
merak ettim sonucunuz ne acaba1 çatlatma 1 aşılama oldm cnm. sonuç beklıorm
Erken yapılan testte iğnenin etkisiyle çift çizgi cikiyor. 5 gün sonra tekrar edin bence.Tam belli değil ama şuan böyle çıktı 10.gün de
Evet canım 2 tedavim de tutmadı zaten iğne etkisindeymiş 1 ay ara verdik bekliyoruzErken yapılan testte iğnenin etkisiyle çift çizgi cikiyor. 5 gün sonra tekrar edin bence.
Beklemek de çok zor benim 2 çatlatma iğnem de tutmadı şimdi iğne etkisinde oldugu için bekliyorum15 mayısta 3. Kez catlatma iğnesi vurdurdum. 2 tane yumurtam vardi 18 ve 22mm doktorum 14 gün sonra yani 29 mayısta gel kandan bakalim dedi. Insallah hayal kırıklığı yasamam
Ayyy hadi insallah hamişsindirBeklemek de çok zor benim 2 çatlatma iğnem de tutmadı şimdi iğne etkisinde oldugu için bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?