Neden kan testi vermeyi denemiyorsun ???adet ağrısı gibi ağrı da başladı anlamıyorum ki arada ateş te basıyor adetmi olcam hamilemiyim anlamıyorum
Adet günüm gelsin diye bakliyorym canım birde idrar da tam çıkmdı . Varsa değer biraz daha yükselsin diye bekliyorumNeden kan testi vermeyi denemiyorsun ???
Evet canım daha ilk 2 yıllık evliyimİlk mi senin ?
Hayırlısı olsun canımEvet canım daha ilk 2 yıllık evliyim
Senin ilkmi canmHayırlısı olsun canım
çatlatma iğnesini ne zaman oldnz. yumurta büyüklüğü ne kdrdıKizlar aşılama yaptırali 13 gun oldu kan testim 18.30 cıktı hamileyim yani deger cok mu düşük sizce
Ben de 25inde vuruldum çatlatma iğnesi.galiba 14.gün kesin belli olur diyorlar.ben adet gecikmesini bekleyeceğim.doktor gecikmeyi bekle dedi.Kızlar benimde 2.çatlatma iğnesi 24 Nisa’nda vuruldum test yapmak istiyorum hemen yarın 9.gün çıkmaz dimi sonuç
2.canım benim tedavim bekliyorum bende 11.gün bugün ilk tedavim olmadıSenin ilkmi canm
Bemim de 2 . Tedavim kuzum 22 nisan'da da ben vuruldum iğneyi yakın tarihlerimiz benim de ilk tedavim tutmadıKızlar benimde 2.çatlatma iğnesi 24 Nisa’nda vuruldum test yapmak istiyorum hemen yarın 9.gün çıkmaz dimi sonuç
İnşallah tutar canım yaa2.canım benim tedavim bekliyorum bende 11.gün bugün ilk tedavim olmadı
Canım o kadar da değil yani atma tabiki .Kizlar ya lekelenme fotosu atsam ayip olur muui nolur yardm edin dun pembeydi silerken smdi kahverengi olmus asilamanin 11. Gunu asilama gunu dahil
Ben geçen ay iğnenin 18. Günü adet oldum bu tam olmam gereken gündü bu ayda öyle olacak diye korkuyorumBen de 25inde vuruldum çatlatma iğnesi.galiba 14.gün kesin belli olur diyorlar.ben adet gecikmesini bekleyeceğim.doktor gecikmeyi bekle dedi.
Hhtt ben az önce dayanamadım test yaptım tabiki negatif canım |
Canm adet bitimine yakın vuruyor bittiği gün vurdurdum benYaa kızlar çatlatma ignesini adet zamanimi vuruyor sunuz bi yardimci olun lütfen ne zaman doktra gitmeliyim bugün ilk regl günüm geç kalmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?