Çatlatma iğnesi olanlar 2019

Bu ilk dakkalar da çektiğim bak sanki bundada varmış demi canlar ya silik bi çizgi

Eklentiler

• C8621108-9A23-46FE-8077-8FF307C2CA56.jpeg
    82,2 KB · Görüntüleme: 166
Kızlar benimde 2.çatlatma iğnesi 24 Nisa’nda vuruldum test yapmak istiyorum hemen yarın 9.gün çıkmaz dimi sonuç

Kızlar benimde 2.çatlatma iğnesi 24 Nisa’nda vuruldum test yapmak istiyorum hemen yarın 9.gün çıkmaz dimi sonuç
Ben de 25inde vuruldum çatlatma iğnesi.galiba 14.gün kesin belli olur diyorlar.ben adet gecikmesini bekleyeceğim.doktor gecikmeyi bekle dedi.

Bemim de 2 . Tedavim kuzum 22 nisan'da da ben vuruldum iğneyi yakın tarihlerimiz benim de ilk tedavim tutmadı

Kizlar ya lekelenme fotosu atsam ayip olur muui nolur yardm edin dun pembeydi silerken smdi kahverengi olmus asilamanin 11. Gunu asilama gunu dahil

Ben de 25inde vuruldum çatlatma iğnesi.galiba 14.gün kesin belli olur diyorlar.ben adet gecikmesini bekleyeceğim.doktor gecikmeyi bekle dedi.
Ben geçen ay iğnenin 18. Günü adet oldum bu tam olmam gereken gündü bu ayda öyle olacak diye korkuyorum
Bemim de 2 . Tedavim kuzum 22 nisan'da da ben vuruldum iğneyi yakın tarihlerimiz benim de ilk tedavim tutmadı
Hhtt
ben az önce dayanamadım test yaptım tabiki negatif canım

Yaa kızlar çatlatma ignesini adet zamanimi vuruyor sunuz bi yardimci olun lütfen ne zaman doktra gitmeliyim bugün ilk regl günüm geç kalmak istemiyorum

Ben cok kararsizim bu ay çatlatma ignesinden önce sogan kurumu yapsam diyrm çok söyleyen var denemedinzmi

Çatlatma iğnesi adetin 13.gün civarı vuruldu bana.yani adet bitimi klomen kullandım.klomen bittikten iki gün sonra iğne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…