- 24 Ekim 2016
- 555
- 480
- 35
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.901
Muhtemelen kese gözükür içini ferah tut. 1500 de vajinal ultrason da gozukuyor güzel haberler ini bakmıyorum :)Bugün gidicem daha doktora görünmedim canım. Öğleden sonra randevum.
Kaçıncı gününde yaptığında bu sonuc cıktı?Canım erken gebelik testinde silik çizgi çıktığında kan değerim 9,44 idi. Söyleyim dedim belki yardımcı olur.
İğnenin 8. günüKaçıncı gününde yaptığında bu sonuc cıktı?
Karnımdan baktı kese falan görünmedi.Muhtemelen kese gözükür içini ferah tut. 1500 de vajinal ultrason da gozukuyor güzel haberler ini bakmıyorum :)
Karından gözükmez zaten canım 3500 fln olması lazım ki bazen 5000 de gözüktüğü söyleniyor vajinal ultrasonla baksaydi keşkeKarnımdan baktı kese falan görünmedi.
Bakmadı bilmiyorum çok moralim bozuk. Dış gebelik mi diye şuan çökmüş durumdayım.Karından gözükmez zaten canım 3500 fln olması lazım ki bazen 5000 de gözüktüğü söyleniyor vajinal ultrasonla baksaydi keşke
Canim benim adet geciktikten sonra da kese gorunmeye bilir. Ne dis gebeligi allah korusun. Kese hemenn gorunmezBakmadı bilmiyorum çok moralim bozuk. Dış gebelik mi diye şuan çökmüş durumdayım.
Tamamdır super haber sımdı sakınce bır kac gun bekle ıns duzenlı artısla bırlıkte saglıklı bır surec yasarsın yedıgıne ıctıgıne dıkkat et ve doktorunla konus canm belkı ılac verır hayırlı olsunKızlar 48,49 çıktı sonucum 2 gün var bata ve 13 gün oldu vurulalı
Canım onc sakın ol lutfen her zaman gıttıgn doktoramı gıttın acabaBakmadı bilmiyorum çok moralim bozuk. Dış gebelik mi diye şuan çökmüş durumdayım.
Kizz insallah hamilesin deger onu gosteriyor. Hafi bakalim hayirli olsun diyelimKızlar 48,49 çıktı sonucum 2 gün var bata ve 13 gün oldu vurulalı
Canım dr. Dınle ve sakın ol ya sabır olumsuz dusunme hersey nasıp kısmet elınden gelenı yap tedavını aksatma gerısı Allaha kalmıs hersey guzel olacak merak etmeArkadaslar merhaba. Bugün gecmeyen agrilarimdan dolayi doktora gittim. Ignenin 8.gunundeym ve karnim sanci yapıyor. Yumurtalarim 3 taneydi. 2si catlamamis ve aşırı büyümeye devam ediyormus. Agrilarimin sebebi bundanmis.Minoset verdi ve haftaya bakalim dedi. Benim anlamadigim bu yumurtalar catlamadigi icin catlayan yumurtaya etkisi ne olur?. Hamilelik oluşabilir mi ? Doktorum yumurtalari pek onemsemedi ve adet olursa eger boylarina tekrar bakariz dedi. Ani hareketlerden kaçın ve dinlen dedi. Umudum pek kalmadi
Az çok belli olmustur canim. Tebrik ederim. Birkac gun sonra tekrarla testini. Hayirli uğurlu olsun :) bizi de habersiz birakma.Kızlar 48,49 çıktı sonucum 2 gün var bata ve 13 gün oldu vurulalı
Sagol canim inşallah dedgn gibi olurCanım dr. Dınle ve sakın ol ya sabır olumsuz dusunme hersey nasıp kısmet elınden gelenı yap tedavını aksatma gerısı Allaha kalmıs hersey guzel olacak merak etme
Sen de ne gibi belirtiler oldu bizimle paylasirmisin.Kızlar 48,49 çıktı sonucum 2 gün var bata ve 13 gün oldu vurulalı
Tekrar gidip baktır istersen iki gün beklemek zor çünkü alttan ultrasonun da hc b zararı yok yani bu şüpheyle beklemek çok zor seni çok iyi anlıyorum fakat moralini bozma bence değerin çok güzel iğneden dolayı erken döllenme olmuştur belki ya da tek yumurta ikizidirBakmadı bilmiyorum çok moralim bozuk. Dış gebelik mi diye şuan çökmüş durumdayım.
Az çok belli olmustur canim. Tebrik ederim. Birkac gun sonra tekrarla testini. Hayirli uğurlu olsun :) bizi de habersiz birakma.
Kizz insallah hamilesin deger onu gosteriyor. Hafi bakalim hayirli olsun diyelim
Kızlar çok teşekkür ederim yine de heveslenmek istemiyorum pazartesi bi daha tahlil vereceğim hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bakalım.Tamamdır super haber sımdı sakınce bır kac gun bekle ıns duzenlı artısla bırlıkte saglıklı bır surec yasarsın yedıgıne ıctıgıne dıkkat et ve doktorunla konus canm belkı ılac verır hayırlı olsun
Sağlıkla kucağına al insKızlar çok teşekkür ederim yine de heveslenmek istemiyorum pazartesi bi daha tahlil vereceğim hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bakalım.
Canım benim belirtilerim kasıklarıma batma oluyor akıntı oluyor göğüslerim hassaslaştı bi de kokuya duyarlılık var başka bişey yok bende