Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ki butun belirtiler yok oldu ne agri ne sızı ne kramp. Sadece akinti oluyor. Aksam saatlerinde bas donmesi basladi bi arada hafif mide bulantisi oldu. Ignenin 16. Günü

Burada bir konu belli ve herkes paylasim yapıyor. Birinin sorusu fikir alışveriş baskasina sıkıntı veriyorsa hic buralarda gezinmeyecek. Yada cevap vermeyecek. Herkes belirtisini igne gününü yaziyor zaten benimkimi sıkıntı oldu yani saka gibi

Ayyy güzel haberlerini verirsin bize diyorum cnm kendine stres yapma dedim allah seniii nasıl anladın onu

ayy barut gibiyim ben sen stresten haklısın valla :) hayırlı haberlerini verirsin inşallah bize, stres yapma yaa demek istemiş bence virgül olmadığı için yanlış anlaşıldı sanırım :)
Ayyy ayy cok cok cokk ozur dilerim. Ben düz okuyunca bize stres yapma dedin sandim. Simdi daha cok üzüldüm valla. Cok gerginim anlarsin zaten afedersin cok utandim gercekten.

Ayyy ayy cok cok cokk ozur dilerim. Ben düz okuyunca bize stres yapma dedin sandim. Simdi daha cok üzüldüm valla. Cok gerginim anlarsin zaten afedersin cok utandim gercekten.
Ay yok yok benden özür dilemene gerek yok ben msj sahibi cvp yazmayınca sen daha çok üzülme diye cvp yazma gereği duydum :)) hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz zor bi süreç

Kızlar bişey sorucam size iğnenin 10. Günü göğüs ağrısı falan yok hiçbirşey daha önceki kullanmalarımda perişan olurdum üstümü değiştiremezdim bu ay neden böyle oldu anlamadım sizin var mı hassasiyet falan

Bende var biraz göğüslerde çok diil ama dünmü 10. Gündü cnm bugünmü ben bugün cumartesi yani 10 oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…