- 24 Ocak 2017
- 156
- 59
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.941
Sen test yaptınmı cnm ben kendimi biliyom ya tamamen psikolojik bi durum yaniBende ki butun belirtiler yok oldu ne agri ne sızı ne kramp. Sadece akinti oluyor. Aksam saatlerinde bas donmesi basladi bi arada hafif mide bulantisi oldu. Ignenin 16. Günü
Yapmadim cesaretim yokSen test yaptınmı cnm ben kendimi biliyom ya tamamen psikolojik bi durum yani
Yapmadim cesaretim yok[/QUOT
Anlıyorum cnm hayırlısı olsun güzel haberlerini verirsin inşaallah bize stres yapma yaaa
ayy barut gibiyim ben de stresten haklısın valla :) hayırlı haberlerini verirsin inşallah bize, stres yapma yaa demek istemiş bence virgül olmadığı için yanlış anlaşıldı sanırım :)Hayır ben mi yanlış anliyorum. Hassas igrenc bir gun yasıyorum.
Ayyy güzel haberlerini verirsin bize diyorum cnm kendine stres yapma dedim allah seniii nasıl anladın onuBurada bir konu belli ve herkes paylasim yapıyor. Birinin sorusu fikir alışveriş baskasina sıkıntı veriyorsa hic buralarda gezinmeyecek. Yada cevap vermeyecek. Herkes belirtisini igne gününü yaziyor zaten benimkimi sıkıntı oldu yanisaka gibi
Ayyy ayy cok cok cokk ozur dilerim. Ben düz okuyunca bize stres yapma dedin sandim. Simdi daha cok üzüldüm valla. Cok gerginim anlarsin zaten afedersin cok utandim gercekten.ayy barut gibiyim ben sen stresten haklısın valla :) hayırlı haberlerini verirsin inşallah bize, stres yapma yaa demek istemiş bence virgül olmadığı için yanlış anlaşıldı sanırım :)
Ay yok yok benden özür dilemene gerek yok ben msj sahibi cvp yazmayınca sen daha çok üzülme diye cvp yazma gereği duydum :)) hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz zor bi süreçAyyy ayy cok cok cokk ozur dilerim. Ben düz okuyunca bize stres yapma dedin sandim. Simdi daha cok üzüldüm valla. Cok gerginim anlarsin zaten afedersin cok utandim gercekten.
Estağfirullah cnm olurmu öle şeyyy arada biraz ters yazmışım normal böle şeyler olsunnAyyy ayy cok cok cokk ozur dilerim. Ben düz okuyunca bize stres yapma dedin sandim. Simdi daha cok üzüldüm valla. Cok gerginim anlarsin zaten afedersin cok utandim gercekten.
Oyle gercekten 3 yildir ugrasiyorum. Sabrim kalmadi neredeyse anneme esime bugun cattigim 3.-4. kisiydiniz cok üzgünümAy yok yok benden özür dilemene gerek yok ben msj sahibi cvp yazmayınca sen daha çok üzülme diye cvp yazma gereği duydum :)) hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz zor bi süreç
Benimde adet gordugum gunden beri ilk belirtim olan gogus hassasiyetim bu ay ilk kez olmadi.Kızlar bişey sorucam size iğnenin 10. Günü göğüs ağrısı falan yok hiçbirşey daha önceki kullanmalarımda perişan olurdum üstümü değiştiremezdim bu ay neden böyle oldu anlamadım sizin var mı hassasiyet falan
Bende var biraz göğüslerde çok diil ama dünmü 10. Gündü cnm bugünmü ben bugün cumartesi yani 10 olduKızlar bişey sorucam size iğnenin 10. Günü göğüs ağrısı falan yok hiçbirşey daha önceki kullanmalarımda perişan olurdum üstümü değiştiremezdim bu ay neden böyle oldu anlamadım sizin var mı hassasiyet falan
Ay benim de yıllardır hep olurdu acımaya başlayınca adet olucam derdim. Benim de iki buçuk yıldır olmuyor 2 hsg laparoskopi histeroskopi oldum bakalım bekliyoruz :))Benimde adet gordugum gunden beri ilk belirtim olan gogus hassasiyetim bu ay ilk kez olmadi.
Takma cnm sorun diil sen beni görsen eşimi boğuvercem nerdeyse kimse yokki etrafımda sinir çıkarıcak onla uğraşıyom bendeOyle gercekten 3 yildir ugrasiyorum. Sabrim kalmadi neredeyse anneme esime bugun cattigim 3.-4. kisiydiniz cok üzgünüm
5 aralık salı günü yaptım canım göbekten kaç gün oluyor kafam karıştı :)) geçen yıllarda 5inde iğne olduysam 20-21 inde regl olurdum bakalım haftaya belli olucak :)Bende var biraz göğüslerde çok diil ama dünmü 10. Gündü cnm bugünmü ben bugün cumartesi yani 10 oldu