- 16 Aralık 2015
- 196
- 148
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.861
Canım ben dayanamadım sabah ilk idrarla normal test yaptım tabi hala iğnenin etkisi midir bilmiyorum ama yine pozitif çıktı yarın bi tane daha yaparım bakalım koyulaşacak mıAminnn inşaallah cnmmm
Ayyy hadi inşaallah cnmmm yaaaa bende sabırsızlıkla bekliyorum inş test yanıltmazzz hastaneye gidip kan versen imkanın varmıCanım ben dayanamadım sabah ilk idrarla normal test yaptım tabi hala iğnenin etkisi midir bilmiyorum ama yine pozitif çıktı yarın bi tane daha yaparım bakalım koyulaşacak mı
Canım bu ilaçlar bebeğin tutunmasına yardımcı olacak rahim duvarını kalınlaştırarark bebeğin daha rahat tutunup yerleşmesini sağlıyorAnladım cnmm ben estrofemde kullanıyorum salı günü biticek onada dewam edicekmişim bunlar ne işe yaricak cnm bu aşamada acaba bi bilgin varmı ???
Ayyy canım hadi hayırlı haberler ver bize ben haftaya yapacağım testi adet olmazsam inşallahYok cnmmm zaten 1,5 2 ayda bi adet oluyorum yine 1,5 ayı beklerim ben muhtemelen bi okadar geçsin öle yaparım test yarın progestan bitiyo cumartesi yeniden alıp başlicakmışım
Kan versen bile yine beta hcgn yüksek cıkacak ignenin etkisnden dolayı,bence 14.güne kadar bekle canım ozaman zaten vucuttan atmıs oluyor kesin sonuç cıkar,insallah hamilesindir
Ela basak'ıN dediği gibi. Eğer iğnenin etkisiyse kanda da yüksek çıkıyor. İlk iğnemi vurulduğumda bu zamanlarda negatif çıkıyordu şimdi de vücuttan atılmıştır diye düşünüyorum ama bilmiyorum gerçi 30larda bişey çıkarsa kanda vardır demektir ilacın etkisi azalarak gidiyor. Kafamda deli sorularAyyy hadi inşaallah cnmmm yaaaa bende sabırsızlıkla bekliyorum inş test yanıltmazzz hastaneye gidip kan versen imkanın varmı
Canım iğnenin kaçıncı günü bugün seninCanım ben dayanamadım sabah ilk idrarla normal test yaptım tabi hala iğnenin etkisi midir bilmiyorum ama yine pozitif çıktı yarın bi tane daha yaparım bakalım koyulaşacak mı
bugün 13. Günü dediğim gibi bata da 2 gün varCanım iğnenin kaçıncı günü bugün senin
Senn daha beklemen gerk canım bıraz daha sabırBenim 9. Gün yarın ama gaza geliyorum böle kızlar yaaa yapmayınnn beklemiyorumda ne bilimm sanki adet olucak gibiyim
Canım selamlar gunaydın ıgnenın etkısı degıldır o kan verebılırsın bence kab ver ve dr. Danıs kullandın mı bılmıyorum ama belkı de progestron kullanman gereklıdır.bence bıran once kan ver degerını ogrn ve dr. Danıs canımbugün 13. Günü dediğim gibi bata da 2 gün var
Cesaret edemiyorum daha önce hayal kırıklığı yaşadığım için pazartesi vereyim dedim ben deCanım selamlar gunaydın ıgnenın etkısı degıldır o kan verebılırsın bence kab ver ve dr. Danıs kullandın mı bılmıyorum ama belkı de progestron kullanman gereklıdır.bence bıran once kan ver degerını ogrn ve dr. Danıs canım
Canım haklısın sana etkı etmek ıstemem ama yanlısfa yonlendırmenı ıstemem bugun 13se yarınıda bekle o zaman ıgneden 13 gun sınra reglı olunuyor ve gebelık takıbı ıcın degerlınn duzenlı artısı onemlı zaten 2.kezde vermen gerekecek ondan dolayı sımdı versende uc gun sonra yıne ıstecektır veya uc gun sonra versen bır uc gun sonra tekrar ıstenebılır senı anlıyorum nasıl ıyı gelecekse oyle yap ama kendıne dıkkat et sakın agır ıs yapma yedıgıne ıctıgıne dıkkat etCesaret edemiyorum daha önce hayal kırıklığı yaşadığım için pazartesi vereyim dedim ben de
14 gun sonra olacaktı yanlıs yazmısımCanım haklısın sana etkı etmek ıstemem ama yanlısfa yonlendırmenı ıstemem bugun 13se yarınıda bekle o zaman ıgneden 13 gun sınra reglı olunuyor ve gebelık takıbı ıcın degerlınn duzenlı artısı onemlı zaten 2.kezde vermen gerekecek ondan dolayı sımdı versende uc gun sonra yıne ıstecektır veya uc gun sonra versen bır uc gun sonra tekrar ıstenebılır senı anlıyorum nasıl ıyı gelecekse oyle yap ama kendıne dıkkat et sakın agır ıs yapma yedıgıne ıctıgıne dıkkat et
Çok kararsızım belki bugün yaptırırım tahlili pazartesi bi daha veririm öyle giderim doktora o zamanCanım haklısın sana etkı etmek ıstemem ama yanlısfa yonlendırmenı ıstemem bugun 13se yarınıda bekle o zaman ıgneden 13 gun sınra reglı olunuyor ve gebelık takıbı ıcın degerlınn duzenlı artısı onemlı zaten 2.kezde vermen gerekecek ondan dolayı sımdı versende uc gun sonra yıne ıstecektır veya uc gun sonra versen bır uc gun sonra tekrar ıstenebılır senı anlıyorum nasıl ıyı gelecekse oyle yap ama kendıne dıkkat et sakın agır ıs yapma yedıgıne ıctıgıne dıkkat et
Dr.ılacı kac kullan demıstı genelde 5 gun kullanılıyor ılac bıttı mı bugunKizlar bende aislama icin klomen kukkaniyodum pazartesi basladim sabah aksma olarak bugunde kontroljm vardi yumurta takibi icin ama doktor yokmus hastanede telefonunu ariyorum kapali bende baska hastaneye randevu aldim ama oda rendevuyu yarin 16.20ye verdiler yarin gitsem doktora yumrta takibi icin devam edilirmi buugn mu gitmem gerekiyodu
Canım karar senın eger tahlıl yaptırmasan bıle dıkkat et kendıne olur mu kendını hıc yormaÇok kararsızım belki bugün yaptırırım tahlili pazartesi bi daha veririm öyle giderim doktora o zaman
pazartesi basladim bugun aksam son ilacimi icicem biticek ama banada cuma gunu gel demsti smdi doktoru bulamyorum yarna bnde baska hastaneye randevu aldimDr.ılacı kac kullan demıstı genelde 5 gun kullanılıyor ılac bıttı mı bugun
Saat erken belkı gelır dr. Yumurtan ne kadar buyudu ona bakmak ıcın gel demıstır sen ılaca devam et bulabılıosan bugun ıcın baska dr yok mu hastanede kontrol ıcın en azından dr. Ulastıgında o takıp edıosa senı sonucunu soylersn veya bıraz oyalanan dr. Cıkar ortayapazartesi basladim bugun aksam son ilacimi icicem biticek ama banada cuma gunu gel demsti smdi doktoru bulamyorum yarna bnde baska hastaneye randevu aldim
Saat erken belkı gelır dr. Yumurtan ne kadar buyudu ona bakmak ıcın gel demıstır sen ılaca devam et bulabılıosan bugun ıcın baska dr yok mu hastanede kontrol ıcın en azından dr. Ulastıgında o takıp edıosa senı sonucunu soylersn veya bıraz oyalanan dr. Cıkar ortaya