Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben dayanamadım sabah ilk idrarla normal test yaptım tabi hala iğnenin etkisi midir bilmiyorum ama yine pozitif çıktı yarın bi tane daha yaparım bakalım koyulaşacak mı
Ayyy hadi inşaallah cnmmm yaaaa bende sabırsızlıkla bekliyorum inş test yanıltmazzz hastaneye gidip kan versen imkanın varmı

Kan versen bile yine beta hcgn yüksek cıkacak ignenin etkisnden dolayı,bence 14.güne kadar bekle canım ozaman zaten vucuttan atmıs oluyor kesin sonuç cıkar,insallah hamilesindir

Anladım cnmm ben estrofemde kullanıyorum salı günü biticek onada dewam edicekmişim bunlar ne işe yaricak cnm bu aşamada acaba bi bilgin varmı ???
Canım bu ilaçlar bebeğin tutunmasına yardımcı olacak rahim duvarını kalınlaştırarark bebeğin daha rahat tutunup yerleşmesini sağlıyor

Kan versen bile yine beta hcgn yüksek cıkacak ignenin etkisnden dolayı,bence 14.güne kadar bekle canım ozaman zaten vucuttan atmıs oluyor kesin sonuç cıkar,insallah hamilesindir
Ayyy hadi inşaallah cnmmm yaaaa bende sabırsızlıkla bekliyorum inş test yanıltmazzz hastaneye gidip kan versen imkanın varmı
Ela basak'ıN dediği gibi. Eğer iğnenin etkisiyse kanda da yüksek çıkıyor. İlk iğnemi vurulduğumda bu zamanlarda negatif çıkıyordu şimdi de vücuttan atılmıştır diye düşünüyorum ama bilmiyorum gerçi 30larda bişey çıkarsa kanda vardır demektir ilacın etkisi azalarak gidiyor. Kafamda deli sorular

bugün 13. Günü dediğim gibi bata da 2 gün var
Canım selamlar gunaydın ıgnenın etkısı degıldır o kan verebılırsın bence kab ver ve dr. Danıs kullandın mı bılmıyorum ama belkı de progestron kullanman gereklıdır.bence bıran once kan ver degerını ogrn ve dr. Danıs canım

Cesaret edemiyorum daha önce hayal kırıklığı yaşadığım için pazartesi vereyim dedim ben de

Kizlar bende aislama icin klomen kukkaniyodum pazartesi basladim sabah aksma olarak bugunde kontroljm vardi yumurta takibi icin ama doktor yokmus hastanede telefonunu ariyorum kapali bende baska hastaneye randevu aldim ama oda rendevuyu yarin 16.20ye verdiler yarin gitsem doktora yumrta takibi icin devam edilirmi buugn mu gitmem gerekiyodu

Cesaret edemiyorum daha önce hayal kırıklığı yaşadığım için pazartesi vereyim dedim ben de
Canım haklısın sana etkı etmek ıstemem ama yanlısfa yonlendırmenı ıstemem bugun 13se yarınıda bekle o zaman ıgneden 13 gun sınra reglı olunuyor ve gebelık takıbı ıcın degerlınn duzenlı artısı onemlı zaten 2.kezde vermen gerekecek ondan dolayı sımdı versende uc gun sonra yıne ıstecektır veya uc gun sonra versen bır uc gun sonra tekrar ıstenebılır senı anlıyorum nasıl ıyı gelecekse oyle yap ama kendıne dıkkat et sakın agır ıs yapma yedıgıne ıctıgıne dıkkat et

14 gun sonra olacaktı yanlıs yazmısım

Çok kararsızım belki bugün yaptırırım tahlili pazartesi bi daha veririm öyle giderim doktora o zaman

Dr.ılacı kac kullan demıstı genelde 5 gun kullanılıyor ılac bıttı mı bugun

pazartesi basladim bugun aksam son ilacimi icicem biticek ama banada cuma gunu gel demsti smdi doktoru bulamyorum yarna bnde baska hastaneye randevu aldim
Saat erken belkı gelır dr. Yumurtan ne kadar buyudu ona bakmak ıcın gel demıstır sen ılaca devam et bulabılıosan bugun ıcın baska dr yok mu hastanede kontrol ıcın en azından dr. Ulastıgında o takıp edıosa senı sonucunu soylersn veya bıraz oyalanan dr. Cıkar ortaya

cnm benm doktor batumda tup bebek merkezi var her gun benimgittigim hastanede olmuyo bide part calisyo hangigunelrde gelecegi belli olmuyo banada cuma gunu gel demisti aradim hastaneyi doktor sali gunune kadra buraya gelmcek dediler doktoru ariyorum telefonu kapali baska hastaneyi aradim ordada bugune randevu veremediler doluymus yarona verdiler bugun gitmme gerekiyosa bi gideyim ozele belki sansma alirlar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…