Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen klomene devammı peki canım?tedavin ne durumda?
Sorma canim ben tedavide baya çığir aştim en son rahim filiminden sonra aşilama icin tedaviye baslamistim ama yumurtalarimin sayisi istenilenden fazla oldugu icin doktorum yumurtalarin ziyan olmasin diyerek toplatmami tavsiye etti bende artik cok yoruldum gercekten oyuzden tekrardan o igneleri kullanmak istemedigim icin toplatmaya karar verdim kayseride bi tup bebek merkezinde toplama islemim gerceklesti 6 tana embriyom dollesti bu ayda 2 tanesini transver olucam insallah ikiside tutar ikiz bebeklerimin olmasini isterim bakalim iste canim bende durumlar bu biraz zor bir surece girdik hem maddi hem manevi olarak ama Insallah Rabbim ugraslarimizi bosa cikarmasin hayirlisiyla

Sorma canim ben tedavide baya çığir aştim en son rahim filiminden sonra aşilama icin tedaviye baslamistim ama yumurtalarimin sayisi istenilenden fazla oldugu icin doktorum yumurtalarin ziyan olmasin diyerek toplatmami tavsiye etti bende artik cok yoruldum gercekten oyuzden tekrardan o igneleri kullanmak istemedigim icin toplatmaya karar verdim kayseride bi tup bebek merkezinde toplama islemim gerceklesti 6 tana embriyom dollesti bu ayda 2 tanesini transver olucam insallah ikiside tutar ikiz bebeklerimin olmasini isterim bakalim iste canim bende durumlar bu biraz zor bir surece girdik hem maddi hem manevi olarak ama Insallah Rabbim ugraslarimizi bosa cikarmasin hayirlisiyla
İnşallah hayırlı zamanda sağlıkla alırsın evladını kucağına.zor süreçler allah sanada kuvvet versin.haberdar et olurmu.senin için dua edicem Umreci58 Umreci58 .allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

merhaba kızlar
bende geçen pzt iğne oldum
ayın 25 inde
o günü de sayarsak an itibariyle 8 gün oldu
hergün test yapıp iğne etkisini ölçüyorum
bu arada tek yumurta ve 23 mm di

İnşallah hayırlı zamanda sağlıkla alırsın evladını kucağına.zor süreçler allah sanada kuvvet versin.haberdar et olurmu.senin için dua edicem Umreci58 Umreci58 .allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Allah razi olsun canim haber ederim tabiki sende arada yaz durumunu insalalh saglikla kucagina alirsin :KK200:

Kizlar dogurgan donemim 27 haziranla 4 temmuz arasi persembe gunu progesteron testi yaptircam bu hamilelik olustuysa eger en erken kanda ne zaman cikar catliyorum gunler gecmek bilmiyo klomen falan kullandim bu ay olcakmi acaba ne zaman yapmaliyim testi kanda yardimci olur musunuz :KK17:

Kizlar asilama tedavisi goruyorum 17 -17 ve 18 mm lik 3 yumurtam olmis yarin gece catlatma ignesi pazartesi de asilama olacak heycan yaptim sizce sansim varmi varmi tecrube edenlerden yumurta yeterlimiki dr cok bilgi vermedi :KK17:

X