Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim eger kan tahlili verdiysen ve deger soyledigin gibiyse Allahin izniyle hamilesin

Oh masallah daha ne olsun tum belırtılerını sev duanı et olumlu dusun allah nazarlardan saklasın canım

Ayy hayırlı olsun cnmm inş değerin daha çok artarr

Oh masallah daha ne olsun tum belırtılerını sev duanı et olumlu dusun allah nazarlardan saklasın canım
Ayy kızlar benim iğne sonrası daha 9. Gün ama sol kasıkta batma oluyo hafif hafif sağada geçiyo arada akıntı falanda var koku hassasiyeti ama hemen heveslenmim dimi adet düzensiz ama onun belirtiside olabilir belki

Ayy kızlar benim iğne sonrası daha 9. Gün ama sol kasıkta batma oluyo hafif hafif sağada geçiyo arada akıntı falanda var koku hassasiyeti ama hemen heveslenmim dimi adet düzensiz ama onun belirtiside olabilir belki
Canım bence bekle daha erken Zaten ıgnede de hamılelık hormonu var bu belırtılerı hıssetmem normal ıyı dusunelım ıyı olsun ama sımdılık cok odaklanma belırtılere canım azcık daha sabır

Canım bence bekle daha erken Zaten ıgnede de hamılelık hormonu var bu belırtılerı hıssetmem normal ıyı dusunelım ıyı olsun ama sımdılık cok odaklanma belırtılere canım azcık daha sabır
Aynen cnmm sabrediyorum zaten hamilelik olarak düşünmüyorum pek adet belirtisi olarak bakıyorum ama içimdede tuhaf bi his var biyandan anlamadım karmaşık durumlardayım yaniii

Canim eger kan tahlili verdiysen ve deger soyledigin gibiyse Allahin izniyle hamilesin
İnşallah canım. Pazartesini 4 gözle bekliyorum inşallah artar değerim.
Ayy hayırlı olsun cnmm inş değerin daha çok artarr
Amin canım benim inşallah sen de hamilesindir ama biraz daha bekle test yapmak için en azından 12_13. Günlerde falan yap

İnşallah canım. Pazartesini 4 gözle bekliyorum inşallah artar değerim.

Amin canım benim inşallah sen de hamilesindir ama biraz daha bekle test yapmak için en azından 12_13. Günlerde falan yap
Hee yok yok cnm bo problem yok sabırlıyımdır ben hayırlısını versin rabbim beklicem sabırla adet belirtiside olabilir hiç belli olmaz ama kasıklarda hafif sancı var adet öncesi böyle belirtim olmuyo normalde olduktan sonra ağrırdı kasıklarım ama olsun beklicem

İnşallah gebelik belirtileridir canım benim de öyle kasıklarıma batma ağrı oluyor arada

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım inşallah hayırlı haberlerdir

Amin cnm inşaallah kasıklarımda iğne batması gibi bi ağrı vardı belime doğru gidiyo bakalım hayırlısı iğnenin yan etkisi belkide bilemiyorum
Bende sürekli kendimi dinliyorum ara ara batmalar oluyor geçiyor sonra hafif bi adet ağrısı oluyor sonra acısı artıyor sonra geçiyor akıntılarım ara ara devam ediyor göğüslerim aşırı hassas uçları acıyor kaşınıyor hafif bel ağrım var midem bulanıyor ara sıra ama iğnenin daha 5. Günü şu an bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum iğnenin etkisi tabi bunlar

Canım iğnemin 11. Günü mide bulantısı hariç bütün belirtileri yaşıyorum iğne vurulduğumda yaşamamıştım 3 4 gündür var bu şikayerlerim yada vardı farketmedim inşallah gebelik habercisidir bu belirtiler

Ooo sende hepsi varmış bende öle şeyler yok sadece kasıklarımda iğne batması gibi hafif bi sancı var ikisindede

Hayırlısı olsun cnmm rabbim gönlüne göre versin benimde dünden beri var kasık ağrıları yarın 10. Gün ama belime doğru gitti akşam üstü anlamadım bişe ben şimdi takıntılıyım bi belirti arıyorum ya hep ondan kaynaklı biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…