Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gıdersen ıllakı alırlar canm durumunu anlatırsın bakarlar sen merak etme

Neden bekle dedim bilionusun ben dün ignenin 12.gunuydu tahlilde 4,3cıktı suan ne var ne yok tekrar yaptıracam dünden beri dahada stres oldum ama benim idrarda negatif muhtemeleb senin bebek var
Şimdi kan tahlili yaptıracağım değer o aralıkta çıkarsa yoktur derim en azından ama 20den yukarı çıkarsa iğnenin etkisi değildir

Canım erken gebelik testinde silik çizgi çıktığında kan değerim 9,44 idi. Söyleyim dedim belki yardımcı olur.
Ayyy ben düzensizim ya kızlar iğnenin 15 16. Günününü beklim yoksa adet 1 ayı geçincemi yapim 16. Günde benim 27. Gün oluyo daha

Canım erken gebelik testinde silik çizgi çıktığında kan değerim 9,44 idi. Söyleyim dedim belki yardımcı olur.
Yaa saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim. Ben eylulde rahim filmi cektirdim kasimda femara+ovitrelle vurundum. Rahim filmim temiz cikti 2 gun var bat a cok sıkıntılıyım bu gun adet olcakmisim gibi bir his var.

Yaa saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim. Ben eylulde rahim filmi cektirdim kasimda femara+ovitrelle vurundum. Rahim filmim temiz cikti 2 gun var bat a cok sıkıntılıyım bu gun adet olcakmisim gibi bir his var.
İnşaallah olmassın cnmmm seninde güzel haberlerini alırızzz stres yapmamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…