- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
Tamam canim olur burdan devam edelim hem gelismeleride yazariz birbirimizeHilal coban happywithme kızlar burdan devam edelim konuya. Sayfaları karışmaya başladım. Başka bildiğiniz arkadaşlar varsa onlarıda etiketleyin
Aynen canım :)Tamam canim olur burdan devam edelim hem gelismeleride yazariz birbirimize
Calismalara devammiAynen canım :)
Maksat irtibat kesilmesin
Hahah iyimişCalismalara devammibenim ayaklar havada benimki guluyor bana aa napiyim baska caremi var
Olur insallah ya olacagi varsa bi keredede olur merak etmeHahah iyimiş
Bizim bi kere ilişki oldu canım bide öncekiler vardı işte. Haftasonu evde değildik mecbur tek kurşuna talimiz
Evet canm çok şükür tuttu. Ama henüz kuçük olduğundan keseyi göremedjk bugün. Hormon artışım gayet iyiymiş.Missss senin tuttu sanırım canım, tecrübelerini paylaşırsın soran oldukça seviniriz :)
Aynen bende onun inancındayım canım :)Olur insallah ya olacagi varsa bi keredede olur merak etme
Sizin çalışma durumları nasıl olmuştu canım ilişki günleri, bide çalışma bittikten sonra iğnenin ne gibi yan etkilerini hissettin.Evet canm çok şükür tuttu. Ama henüz kuçük olduğundan keseyi göremedjk bugün. Hormon artışım gayet iyiymiş.
Aynen bende onun inancındayım canım :)
Yalnız iğnenin hareketlenmelerini vucutta çok hissetmeye başladım, bi sırtım ağrıyor bi sancı bi şişlik guruldama felan hormonlar çalışma peşindeler sanırım :)
Benim geçti bile. Bu ay da klomen içtim ama bir işe yaramadı malesef. Bugün doktordaydım. Canım çok sıkkın...
Iģne olduģum günden itibaren 3 gün üst üste olmustu canm. Sonrasinda birsy hissetmedim. Kasık agrım ve bel agrilarm oldu surekli. Tabi igne etkisi gecene kdarSizin çalışma durumları nasıl olmuştu canım ilişki günleri, bide çalışma bittikten sonra iğnenin ne gibi yan etkilerini hissettin.
Ayni durumdayim kasigimda faaliyetler var. Bide bende de gazi yapiyor bu ay arti olarak biseyler hissediyorum kasigimda atmalar falan insallah iyiye isarettir insallahhhAynen bende onun inancındayım canım :)
Yalnız iğnenin hareketlenmelerini vucutta çok hissetmeye başladım, bi sırtım ağrıyor bi sancı bi şişlik guruldama felan hormonlar çalışma peşindeler sanırım :)
Benimde öyle gazim cok var benimde inşallah vardır test yapmak istiyorum ama erken diyorlarAyni durumdayim kasigimda faaliyetler var. Bide bende de gazi yapiyor bu ay arti olarak biseyler hissediyorum kasigimda atmalar falan insallah iyiye isarettir insallahhh
Canim oluyor o hormon yuklenmesinden dolayi cogumuz ayni durumdayiz. Ben ilk ay kolumu kaldiramiyodum ignenin etkisiyle. Insallah vardir tabi ama ignenin etkileride buyuk onuda goz onunde bulundurmak gerekKızlar igne vurulali 10.günüm halen ağrım var kasiklarimda ara ara akintim çok bide halsizim sizde de böyle oldu mu inşallah hamileyimdir
Ne kadar oldu igne yapilali gulum kacinci gunun?Benimde öyle gazim cok var benimde inşallah vardır test yapmak istiyorum ama erken diyorlar