- 16 Aralık 2015
- 196
- 148
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.881
Çok sağol canım gidip baktıracağımCanım karar senın eger tahlıl yaptırmasan bıle dıkkat et kendıne olur mu kendını hıc yorma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canım gidip baktıracağımCanım karar senın eger tahlıl yaptırmasan bıle dıkkat et kendıne olur mu kendını hıc yorma
Gıdersen veya gıtmezsen de haber ver olur muÇok sağol canım gidip baktıracağım
Gıdersen ıllakı alırlar canm durumunu anlatırsın bakarlar sen merak etmecnm benm doktor batumda tup bebek merkezi var her gun benimgittigim hastanede olmuyo bide part calisyo hangigunelrde gelecegi belli olmuyo banada cuma gunu gel demisti aradim hastaneyi doktor sali gunune kadra buraya gelmcek dediler doktoru ariyorum telefonu kapali baska hastaneyi aradim ordada bugune randevu veremediler doluymus yarona verdiler bugun gitmme gerekiyosa bi gideyim ozele belki sansma alirlar beni
Gıdersen ıllakı alırlar canm durumunu anlatırsın bakarlar sen merak etme
Çok sevindim bu güzel habere sağlıkla kucağına al insİğnenin 17. gününde tatlım.
Çok teşekkür ederim canım ama çok endişeliyim. Değerim çok yüksek çıktı, ters bir durum olmasından çok korkuyorum. Doğru düzgün sevinemiyorum bile.Çok sevindim bu güzel habere sağlıkla kucağına al ins
Neden bekle dedim bilionusun ben dün ignenin 12.gunuydu tahlilde 4,3cıktı suan ne var ne yok tekrar yaptıracam dünden beri dahada stres oldum ama benim idrarda negatif muhtemeleb senin bebek varÇok sağol canım gidip baktıracağım
Şimdi kan tahlili yaptıracağım değer o aralıkta çıkarsa yoktur derim en azından ama 20den yukarı çıkarsa iğnenin etkisi değildirNeden bekle dedim bilionusun ben dün ignenin 12.gunuydu tahlilde 4,3cıktı suan ne var ne yok tekrar yaptıracam dünden beri dahada stres oldum ama benim idrarda negatif muhtemeleb senin bebek var
Vajina nal ultrasonla baktı mi canım keseyi görmek için bişey olmaz Allah in izniyle inşÇok teşekkür ederim canım ama çok endişeliyim. Değerim çok yüksek çıktı, ters bir durum olmasından çok korkuyorum. Doğru düzgün sevinemiyorum bile.
Bugün gidicem daha doktora görünmedim canım. Öğleden sonra randevum.Vajina nal ultrasonla baktı mi canım keseyi görmek için bişey olmaz Allah in izniyle inş
Canim benim de 2 gun var acaba gidip kan testi mi yapsam ergen gebelik testinde cikmaz belki.Yap bi test bakalım ben dün akşam yaptım erken gebelik testi bugün sabahta normal yaptım. Bata 2 gün var
Canım erken gebelik testinde silik çizgi çıktığında kan değerim 9,44 idi. Söyleyim dedim belki yardımcı olur.Canim benim de 2 gun var acaba gidip kan testi mi yapsam ergen gebelik testinde cikmaz belki.
Ayyy ben düzensizim ya kızlar iğnenin 15 16. Günününü beklim yoksa adet 1 ayı geçincemi yapim 16. Günde benim 27. Gün oluyo dahaCanım erken gebelik testinde silik çizgi çıktığında kan değerim 9,44 idi. Söyleyim dedim belki yardımcı olur.
Yaa saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim. Ben eylulde rahim filmi cektirdim kasimda femara+ovitrelle vurundum. Rahim filmim temiz cikti 2 gun var bat a cok sıkıntılıyım bu gun adet olcakmisim gibi bir his var.Canım erken gebelik testinde silik çizgi çıktığında kan değerim 9,44 idi. Söyleyim dedim belki yardımcı olur.
Canım gonlunu ferah tut degerıne gore kese gorunur gıbı gelıo banaBugün gidicem daha doktora görünmedim canım. Öğleden sonra randevum.
İnşaallah olmassın cnmmm seninde güzel haberlerini alırızzz stres yapmamaya çalışYaa saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim. Ben eylulde rahim filmi cektirdim kasimda femara+ovitrelle vurundum. Rahim filmim temiz cikti 2 gun var bat a cok sıkıntılıyım bu gun adet olcakmisim gibi bir his var.
Insallah ya elinde değil.İnşaallah olmassın cnmmm seninde güzel haberlerini alırızzz stres yapmamaya çalış
Aynenn bak benim 9. Gün şimdiden düşünüyorum nolcak ne biticek diye biraz heycan var biraz stres çokta olumlu diilim ama stres yapmamaya çalışıyorumInsallah ya elinde değil.
Hasta oldum. İlk klomen ve iğnemdi bu canımHadi yaa kacinci denemeniz klomen ve catlatma ignesi
Olsun cnmm sıkma canını bak ilk denememdi diyosun 2. Olur inşaallah rabbim gönlüne göre versin bende olcak gibiyim öle hissediyorumHasta oldum. İlk klomen ve iğnemdi bu canım