Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha önce bi kere böyle erkenden davrandım test yaptım idrarda da hassas olmayanda da kanda da pozitif çıktı ama o zaman iğne vurulalı 9 gün olmuş şimdi ona baktım. Onun psikolojisi var ya şimdi cesaret edemiyorum kanda bakmaya

Bi kaç gün daha bekle canım doğru sonuç alabilesin diye ama bende hissediyorum Allah’ın izni ile sende hamilesin (=
Ayyy düşüncesi bile insanı bi hoş yapıyo ağzı kulaklarına varıyo hemenn rabbim herkezin bildiğimiz bilmediğimiz herkezin gönlüne göre versin inşaallah hayırlısı olsun herşeyin cnmmm

Kızlar reglime 2 gun kaldi ve ben kafayi yemeye basladim. Resmen panik atak oldum. Ben regli olmaya basladigimdan beri gogus hassasiyetim hep ama hep olmustur. Ilk defa bu ay agri sızı hassasiyet hiçbirsey yook. Bu da mi iğneyle alakalii

Bukadar takma cnmmm beklemede hiçç

Canım kaç yumurtan oldu senin iğneden sonraki hangi günleri değerlendirdin
Canım ben klomen veya başka yumurta uyarıcı ilaç kullanmadım. Normal tek yumurtam vardı. İğneyi olduktan sonra 36. saat ilk ilişki, sonra gün aşırı dedi doktor ama biz 24. saati sonra 36. saati değerlendirdik. Daha sonra da gün aşırı oldu canım.

İğnenin 17. gününde tatlım.
Heee anladım cnmmm ben daha 9. Gündeyim epey bi yolum var da normalde 1,5 adeti beklerim bu sefer erkenci gibi sivilcelerim çıktı belim ağrıyo göğüslerde hassasiyet var bilemedim yani bide sabahtan önce sağ kasığımda iğne batması hissettim sonra sol kasıkta öle ilerliyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…