- 16 Aralık 2015
- 196
- 148
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.841
Daha önce bi kere böyle erkenden davrandım test yaptım idrarda da hassas olmayanda da kanda da pozitif çıktı ama o zaman iğne vurulalı 9 gün olmuş şimdi ona baktım. Onun psikolojisi var ya şimdi cesaret edemiyorum kanda bakmayaAy bugun nasıl bereket maşalah canım neden uc gun daha beklıyorsun kan tahlılı yaptırabılırsın eger sabredemıyorsan dıger testtede cıktımj hassas olmayanda eger ıgnen ustunden 12 gun gectyse sonucun dogru olma olasılıgı cok yuksek
Bi kaç gün daha bekle canım doğru sonuç alabilesin diye ama bende hissediyorum Allah’ın izni ile sende hamilesin (=Benim 9. Gün yarın ama gaza geliyorum böle kızlar yaaa yapmayınnn beklemiyorumda ne bilimm sanki adet olucak gibiyim
İnşallah hamilesindir canım rabbim isteyen herkese içinde bizlere de nasip eder inşallah inşallah inşallahSağol canım benim. Valla yarın sabah yapacağım bi test daha an an bilgilendiririm sizi
Amiin inşallah. Rabbim önce sevindirip sonra üzmesin kimseyi inşallah hepimize nasip olurİnşallah hamilesindir canım rabbim isteyen herkese içinde bizlere de nasip eder inşallah inşallah inşallah
Ayyy düşüncesi bile insanı bi hoş yapıyo ağzı kulaklarına varıyo hemenn rabbim herkezin bildiğimiz bilmediğimiz herkezin gönlüne göre versin inşaallah hayırlısı olsun herşeyin cnmmmBi kaç gün daha bekle canım doğru sonuç alabilesin diye ama bende hissediyorum Allah’ın izni ile sende hamilesin (=
Bekle bi 10.gün de geçsin ondan sonra yap testi canım daha doğru bi sonuç çıkar en azındanBenim 9. Gün yarın ama gaza geliyorum böle kızlar yaaa yapmayınnn beklemiyorumda ne bilimm sanki adet olucak gibiyim
Mübarek gecede tüm içtenliğimle amin diyorum cnmmm cumanın yüzü suyu hürmetine isteyen yıllardır bekleyen dileyen herkeze nasib etsin inşaallahİnşallah hamilesindir canım rabbim isteyen herkese içinde bizlere de nasip eder inşallah inşallah inşallah
Yok cnmm sabırlıyımdır ben beklerim sıkıntı yok yanii sadece birden heycan yaptım ondan yaniBekle bi 10.gün de geçsin ondan sonra yap testi canım daha doğru bi sonuç çıkar en azından
Bukadar takma cnmmm beklemede hiççKızlar reglime 2 gun kaldi ve ben kafayi yemeye basladim. Resmen panik atak oldum.Ben regli olmaya basladigimdan beri gogus hassasiyetim hep ama hep olmustur. Ilk defa bu ay agri sızı hassasiyet hiçbirsey yook. Bu da mi iğneyle alakalii
Canım ben klomen veya başka yumurta uyarıcı ilaç kullanmadım. Normal tek yumurtam vardı. İğneyi olduktan sonra 36. saat ilk ilişki, sonra gün aşırı dedi doktor ama biz 24. saati sonra 36. saati değerlendirdik. Daha sonra da gün aşırı oldu canım.Canım kaç yumurtan oldu senin iğneden sonraki hangi günleri değerlendirdin
İğnenin 17. gününde tatlım.Kaçıncı gününde test yapmıştın cnmm ?
Amin canım amin. Çok teşekkür ederim, inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Hepimiz için dua ettim dün.Tebrıkler canım allah tamamına erdırsın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın sorunsuz bır hamılelık yasa ıns
Allah razı olsun inşallah rabbim bize de anneliği tattırır çok isiyorum hayırlısı ile inşallah rabbim isteyen herkesi nasiplendirsinAmin canım amin. Çok teşekkür ederim, inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Hepimiz için dua ettim dün.
Neyi beklemeyeyimBukadar takma cnmmm beklemede hiçç
Adeti bekleme cnmm eksik yazmışım pardon inşaallah olmassın hayırlı haberini alırız seninde yazmıştım ama yollamamışımNeyi beklemeyeyim
Yap bi test bakalım ben dün akşam yaptım erken gebelik testi bugün sabahta normal yaptım. Bata 2 gün varNeyi beklemeyeyim
Heee anladım cnmmm ben daha 9. Gündeyim epey bi yolum var da normalde 1,5 adeti beklerim bu sefer erkenci gibi sivilcelerim çıktı belim ağrıyo göğüslerde hassasiyet var bilemedim yani bide sabahtan önce sağ kasığımda iğne batması hissettim sonra sol kasıkta öle ilerliyo işteİğnenin 17. gününde tatlım.
Aminnn inşaallah cnmmmKızlar hepinizden güzel haberler alacağım, inanıyorum