-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.821
Allah razı olsun canım benim rabbim herkesin gönlündekini hayırlı eylesin inşallahAmin cnmmm üzülme sıkma canını rabbim önce sana nasib etsinn kafana takma okadar ne kadar takılırsan okadar üzülürsün oluruna bırakmaya çalış önce senin ruh halin moralin iyi olucak sonrası kendiliğinden gelir inşallah hayırlısıyla
Aminnn cnmmm inşaallahAllah razı olsun canım benim rabbim herkesin gönlündekini hayırlı eylesin inşallah
Cnm yenimi yaptın keşke sabahı bekleseydin sabah yapılan daha net sonuç veriyomuş öyle diyolar amaKızlaar dayanamadım eşimi nöbetçi eczaneye gönderdim. 3 gün var bata ama meraktan çatlıyordum. İğnenin etkisi midir bilmiyorum pozitif çıktı heveslenmek istemiyorum foto eklemeyi beceremedim
Dayanamadım erken gebelik testi almış eşim bi de normal almış. Erken gebeliği yaptım bu saatteki idrarla olmasına rağmen pozitif çıktı ama iğnenin etkisi olabilir diye sevinemiyorumCnm yenimi yaptın keşke sabahı bekleseydin sabah yapılan daha net sonuç veriyomuş öyle diyolar ama
Hmmm hayırlısı cnm inşallah doğru çıkmıştır hamilesindirrr çok sewindim haberlerini bekliyorumm böyle şeyler duydukça ferahlıyorum yaaa içim açılıyo iğneden sonra kaçıncı günün ?Dayanamadım erken gebelik testi almış eşim bi de normal almış. Erken gebeliği yaptım bu saatteki idrarla olmasına rağmen pozitif çıktı ama iğnenin etkisi olabilir diye sevinemiyorum
İnşallah canım hepimiz bir an evvel kavuşuruz yavrularımıza 12. Gün bugünHmmm hayırlısı cnm inşallah doğru çıkmıştır hamilesindirrr çok sewindim haberlerini bekliyorumm böyle şeyler duydukça ferahlıyorum yaaa içim açılıyo iğneden sonra kaçıncı günün ?
Bende heyecanlandim simdi. İnşallah gerçeği yansitiyordur canim. Bizde haftaya guzel haberler veririz insallah :) önce müjde sizdenDayanamadım erken gebelik testi almış eşim bi de normal almış. Erken gebeliği yaptım bu saatteki idrarla olmasına rağmen pozitif çıktı ama iğnenin etkisi olabilir diye sevinemiyorum
Ayy heycanlandım yaaaa ne güzellll rabbim isteyen herkeze nasib etsin inşaallahİnşallah canım hepimiz bir an evvel kavuşuruz yavrularımıza 12. Gün bugün
Bende heyecanlandim simdi. İnşallah gerçeği yansitiyordur canim. Bizde haftaya guzel haberler veririz insallah :) önce müjde sizden
İnşallah canım ya daha tabi inanmıyorum sonucaAyy heycanlandım yaaaa ne güzellll rabbim isteyen herkeze nasib etsin inşaallah
Olsun cnmm çok kaptırma kendini ama olumsuzda olma yaaaa hayırlı haberini alıcaz inşaallah hissediyorum bennnİnşallah canım ya daha tabi inanmıyorum sonuca
Teşekkür ederim cevabın için. O zaman ben de 15 ve 16. Günlerde yaparım test o güne kadar gelmeZlerse :)Canım ben iğneden 8 gün sonra evde test yaptım pozitif çıktı. Meğer iğneden dolayı çıkmış öyle. Ertesi gün yaptım iyice silikleşti çizgi, ertesi gün yaptım tamamen kayboldu. Ben de hamile değilim diye düşündüm. Bugün 17. günüm, az önce test yaptım ve tekrar pozitif çıktı.
Ay inşallah inşallah bakalım nasıl geçecek bana bu 3gün.Olsun cnmm çok kaptırma kendini ama olumsuzda olma yaaaa hayırlı haberini alıcaz inşaallah hissediyorum bennn
Sabret cnmmAy inşallah inşallah bakalım nasıl geçecek bana bu 3gün.
Sağol canım benim. Valla yarın sabah yapacağım bi test daha an an bilgilendiririm siziSabret cnmm
Benim gibi sabirsiz biri daha :) 10 günü gecsin bende her gün yapacamSağol canım benim. Valla yarın sabah yapacağım bi test daha an an bilgilendiririm sizi
Evet çok sabırsızım sanırım ya ama bi yandan da heveslenmiyorum böyle saçma bi durumdayımBenim gibi sabirsiz biri daha :) 10 günü gecsin bende her gün yapacam
Ay bugun nasıl bereket maşalah canım neden uc gun daha beklıyorsun kan tahlılı yaptırabılırsın eger sabredemıyorsan dıger testtede cıktımj hassas olmayanda eger ıgnen ustunden 12 gun gectyse sonucun dogru olma olasılıgı cok yuksekKızlaar dayanamadım eşimi nöbetçi eczaneye gönderdim. 3 gün var bata ama meraktan çatlıyordum. İğnenin etkisi midir bilmiyorum pozitif çıktı heveslenmek istemiyorum foto eklemeyi beceremedim
Benim 9. Gün yarın ama gaza geliyorum böle kızlar yaaa yapmayınnn beklemiyorumda ne bilimm sanki adet olucak gibiyimAy bugun nasıl bereket maşalah canım neden uc gun daha beklıyorsun kan tahlılı yaptırabılırsın eger sabredemıyorsan dıger testtede cıktımj hassas olmayanda eger ıgnen ustunden 12 gun gectyse sonucun dogru olma olasılıgı cok yuksek