Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 16 kasım da oldum akıntı falan Yok sancı giriyor bana da arada şişkinlik var sanki
Ayy kızlar en azından regl tarihleriniz belli bugün iğneden sonra 5. Gün benim ama regl o kadar düzensizki 1 ,5 ay bazen 2 ayı buluyo ben şimdi neyi beklicem ne zaman test yapmam lazım hiç bişiy bilmiyorum

Ayy kızlar en azından regl tarihleriniz belli bugün iğneden sonra 5. Gün benim ama regl o kadar düzensizki 1 ,5 ay bazen 2 ayı buluyo ben şimdi neyi beklicem ne zaman test yapmam lazım hiç bişiy bilmiyorum
Canim 1 ayi gecince bence kan testi yaptir. Ben olsam duzensiz olsa ve 1 ayi gecse kan testi yaptiridim. Cunku 1 aydan sonra kanda da idrar testinde de cikar.

Canim 1 ayi gecince bence kan testi yaptir. Ben olsam duzensiz olsa ve 1 ayi gecse kan testi yaptiridim. Cunku 1 aydan sonra kanda da idrar testinde de cikar.
Aynen cnm 1 ayı geçince yaptırırım regl bitiminin 16. Günü bugün 1 ay geçsin bakalımm düzensiz olduğu için çokta umudum yokda işte insan yinede heycan yapıyo

merhaba baynlar benim de iğneden sonra 11. günüm akıntı ve gögüs ucunda ağrı var aynı durumu yaşayan var mı iğnenin etkisi olabilir mi.

Canlar merhaba. Bende klomenden 5 gun sonra cuma günü iğne vuruldum. Yumurtalarim fazlaca büyümüş. Doktor inofolik ilacini birak hemen kullanma dedi. Ve ayni gun icinde igne vuruldum.(otrivelle)Igneden bir saat sonra kasik ağrım oldu ama cokfazla degil. Bugun 4.gunum ve oyle hissedilir bir agrim yok. Progestana basladim dün. Onun etkisi var üstümde. Karnım ağrıyor vücudum yorgun gibi. Progestan desteği alan var mi igneden sonra. ?

merhaba baynlar benim de iğneden sonra 11. günüm akıntı ve gögüs ucunda ağrı var aynı durumu yaşayan var mı iğnenin etkisi olabilir mi.[/QUOT
meraba cnm ben progestana çarşamba başladım perşembe 10 da iğne vuruldum doktor hemen başla dedi bana benimde arada kasıklarım ağrıyo çok aşırı diil

meraba cnm ben progestana çarşamba başladım perşembe 10 da iğne vuruldum doktor hemen başla dedi bana benimde arada kasıklarım ağrıyo çok aşırı diil
Canim aramizda 1 gün var o zaman. Sen persembe ben cuma vuruldum. Progestana pazar günü baslatti doktor. Ben progestandan dolayi bugün cok halsizim. Yerimden kalkamiyorum. 3 aydir kullaniyorum hoc boyle yapmamisti

2 defamı içiyosun günde ben 3 tane içiyorum bende uyku yapıyo çok bide sabahları çok halsiz uyanıyorum bacaklarım ve belim ağrıyo zor uyanıyorum
Bende 3 tane kullaniyorum canim ama dün gunduz olani icemedim yola cikmamiz gerekiyordu. Ancak aksam 2 tane icebildim. Bugunde bir tane ictim. Evet acayip yorgunluk veriyor bana da. 2 saattir uzaniyorum ama kendime gelemedim. Sen ne kadar zamandir istiyosun canim

Ben ciddi anlamda 4 aydır istiyorum cnm bu ay tedaviye başladı doktorum daha fazla beklemiyelim dedi pko da var bende bide düzensizlik

Ben ciddi anlamda 4 aydır istiyorum cnm bu ay tedaviye başladı doktorum daha fazla beklemiyelim dedi pko da var bende bide düzensizlik
Hormonlarin ne durumda peki. Pkodan dolayi mi duzensiz canim. Ben iki ay prolaktinle ugrastm baya yüksekti. Adet duzensizligi yapıyordu o bende.

Hormonlarin ne durumda peki. Pkodan dolayi mi duzensiz canim. Ben iki ay prolaktinle ugrastm baya yüksekti. Adet duzensizligi yapıyordu o bende.
Benim bi hormon düşükmüş biraz onun için estrofem verdi cnm onuda içiyorum diğerleri normal çıkmış neden düzensiz bende bilmiyorum doktor bişiy demedi ama 3 ay primolut kullandım pek işe yaramadı 3 ay düzenli oldum sonra yine sapıttı

Bende öyleyim. umudum yok ne demek umudun hep olsun. Rabbim hayirlisi ile gondericek bebislerimizi onlar bizi bekliyor.
Aaamiiiinnnn cnmmmm inşş yaaa ondan diil de regl düzensiz ya o yüzden umudum yok diyorum neyaptıysam düzene girmedi bekarkende düzensizdi düzensiz olunca çocuk olmuyo diyolar hep içimi karartıyolar

Canim duzensiz olmasi cocuk olmasina engel degil. Sadece yumurtlama günlerinde sapmalar olur. Benimde evlenmeden once duzenliydi. Sonra duzensizlesti. Bu tedavi surecinde de degisti. Her ay değişiklik var. Muhim olan yumurtlama gunlerini bilebilmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…