Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benim reglime 8 gun var ama su anda cok kotu sancim var . :hasta:Anlamadim da sanki regli oldum olacam. Ilaci igneyi kullandigim zaman bile bu kadar kramp olmamisti. Sizce nedir ayni durumu yasayan oldu mu?

Kizlar benim reglime 8 gun var ama su anda cok kotu sancim var . :hasta:Anlamadim da sanki regli oldum olacam. Ilaci igneyi kullandigim zaman bile bu kadar kramp olmamisti. Sizce nedir ayni durumu yasayan oldu mu?
Ayyy hadi hayırlısı olsun inşaallah benim iğneyi vurulalı 3. Günüm daha

Kişiye göre değişiyodur sanırımm bide kafama takılan bişiy var ilişki için sabah erken saatlerde diyo doktorlar sperm kalitesi daha yüksek oluyomuş ama o nasıl olucakki bi çoğumuzun eşi erken işe gidiyo bitek pazar günleri tatili var yani zor olur
erken saat fln demedi bana hiç sadece gün aşırı dedi.ilk 36 saat snra olan gece 4 e denk geldi bizim.saat 2 gibi 36 saat dolmuştu cok bakmadım saate.sabah erken saatler zor yani bencede

Arkadaslar ben femara ve ovitrelleden sonra agrim sancim oldu 2 gun sonra gecti. 1 hafta sonra tekrar sanci olmasi benim aklimi cok karistirdi. Ilk kez catlatma ignesi oldugum icin normal mi degil mi anlayamadim. Catlatma ignesinden sonra Kramp veya sanci bir sonra ki regliye kadar ara ara olur mu yoksa 2-3 gun ust üste olup gecer mi.

Kızlar nette çatlatma iğnelerini araştırıyodum da doktor bana choriomon 2000 verdi 2 tane yazmış 2 doz bi su olarak vurulcak yazmış netten baktım bunun adı çıkmıyo çatlatma iğnesi olarak sadece 2 isim var bu ne oluyo bilen varmı acaba ??

Kızlarrr bugün benim 10. Günüm daha iğne olmadım ama çok ağrım oluyor ilk defa göğüslerim çok acıyor dokunamıyorum bile bu ay klomenin dozu yüksekti o yüzden mi böyle ağrılarım hassasiyetim var acaba

kızlar galiba ben adet olcam iğnenin 10. günü bugün kasık ağrım başladı adet olacak gibi ve belim de de ağrı başladı ama göğüslerimde tık yok . Ne şişme ne ağrı var göğüslerimde . Akıntımda olmadı hiç çok mutsuzum :KK61:

canım batın ne zaman benimde dün sancım başladı galiba yakın adet tarihlerimiz

kızlar galiba ben adet olcam iğnenin 10. günü bugün kasık ağrım başladı adet olacak gibi ve belim de de ağrı başladı ama göğüslerimde tık yok . Ne şişme ne ağrı var göğüslerimde . Akıntımda olmadı hiç çok mutsuzum :KK61:
Yok demeyin öyle allahım büyük adet ağrılarıyla hamilelik belirtileri aynıymış ayırt etmek zormuş zaten herkes de farklı olur derler inşallah bizlerde anne olucaz

Yok demeyin öyle allahım büyük adet ağrılarıyla hamilelik belirtileri aynıymış ayırt etmek zormuş zaten herkes de farklı olur derler inşallah bizlerde anne olucaz
Göğüs ağrısı çekmiyorum canım okudum genelde göğüs ağrısı çok çeken oluyor bende sadece karın ağrısı

X