- 24 Ocak 2017
- 156
- 59
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.461
İnşallah hayırlara vesiledir ben daha iğnemi olmadım o yüzden pek bilmiyorumKizlar benim reglime 8 gun var ama su anda cok kotu sancim var .Anlamadim da sanki regli oldum olacam. Ilaci igneyi kullandigim zaman bile bu kadar kramp olmamisti. Sizce nedir ayni durumu yasayan oldu mu?
Ayyy hadi hayırlısı olsun inşaallah benim iğneyi vurulalı 3. Günüm dahaKizlar benim reglime 8 gun var ama su anda cok kotu sancim var .Anlamadim da sanki regli oldum olacam. Ilaci igneyi kullandigim zaman bile bu kadar kramp olmamisti. Sizce nedir ayni durumu yasayan oldu mu?
amin canım inşallahCanım hiç belli olmaz nasip herşey ağrısı olup hamile kalmayan da var ağrısız geçip hamiş olanda var rabbim ol der ve olur inşallah rabbim kapı kapı aratmasın kimseye inşallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
erken saat fln demedi bana hiç sadece gün aşırı dedi.ilk 36 saat snra olan gece 4 e denk geldi bizim.saat 2 gibi 36 saat dolmuştu cok bakmadım saate.sabah erken saatler zor yani bencedeKişiye göre değişiyodur sanırımm bide kafama takılan bişiy var ilişki için sabah erken saatlerde diyo doktorlar sperm kalitesi daha yüksek oluyomuş ama o nasıl olucakki bi çoğumuzun eşi erken işe gidiyo bitek pazar günleri tatili var yani zor olur
canım batın ne zaman benimde dün sancım başladı galiba yakın adet tarihlerimizKizlar benim reglime 8 gun var ama su anda cok kotu sancim var .Anlamadim da sanki regli oldum olacam. Ilaci igneyi kullandigim zaman bile bu kadar kramp olmamisti. Sizce nedir ayni durumu yasayan oldu mu?
Yok demeyin öyle allahım büyük adet ağrılarıyla hamilelik belirtileri aynıymış ayırt etmek zormuş zaten herkes de farklı olur derler inşallah bizlerde anne olucazkızlar galiba ben adet olcam iğnenin 10. günü bugün kasık ağrım başladı adet olacak gibi ve belim de de ağrı başladı ama göğüslerimde tık yok . Ne şişme ne ağrı var göğüslerimde . Akıntımda olmadı hiç çok mutsuzum
Göğüs ağrısı çekmiyorum canım okudum genelde göğüs ağrısı çok çeken oluyor bende sadece karın ağrısıYok demeyin öyle allahım büyük adet ağrılarıyla hamilelik belirtileri aynıymış ayırt etmek zormuş zaten herkes de farklı olur derler inşallah bizlerde anne olucaz
Regline kaç gün var cnm ?Kızlar idrar testi yapsam belli olur mu iğneden sonra 10. Gün
Ben çok anlamam ama erken testler varya ondan yaparsan varsa çıkar belki benimde iğneden sonra 5. Gün daha5 gün var
Ya dayanamıyorum ama yapmicam galiba çünkü değilim olsa bi belirti olmaz mıydı ya bende bşe yokBen çok anlamam ama erken testler varya ondan yaparsan varsa çıkar belki benimde iğneden sonra 5. Gün daha
Varsa çok yenidir ondada hemen bi belirti olmaz heralde cnm kişiye göre değişiyo yaniiYa dayanamıyorum ama yapmicam galiba çünkü değilim olsa bi belirti olmaz mıydı ya bende bşe yok
Sıkıldım ya beklemek daha kötü sinir stres oldumVarsa çok yenidir ondada hemen bi belirti olmaz heralde cnm kişiye göre değişiyo yanii
Aynen belirsizlik kötü bişiy bekliyosan stres de artıyo cnm hayırlısı olsunnn yapıcaksan güzel haber bekliyoruz inşSıkıldım ya beklemek daha kötü sinir stres oldum