- 22 Kasım 2016
- 1.159
- 1.162
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.521
İnşaallah herşey güzel gönlünce olur cnmm sıkma canınıCAnım biliyor musun hemen hemen aynı problemdeyiz sanırım benim sorunum yumurtalarım küçük büyümüyor benim de klomende 3. Ayındayım ilk ay büyüdü doktor kendiliğinden çatlar dedi olmadı sonra kist oluştu 1 ay ara verildi sonra 2. Ay tek doz kullan dedi doktor bu seferde büyümedi bakalım bugün doktor kontrolüm var büyümüşse eğer inşallah ilk çatlatma iğnemi olucam. Tam olarak senğn sorunun nedir canım rabbim inşallah isteyen herkesi çocuklarla nasiplendirsin kucağımız boş kalmasın inşallah güzel haberleri alırız bu ay inşallah allahım
İnşallah canım Allah razı olsun dua edin ne olurİnşaallah herşey güzel gönlünce olur cnmm sıkma canını
Olması gereken kaç bilmiyorum canım ama belirli aralıklarla artması gerekiyor. İnş bebeğin sağlıklıdır sağlıkla kucağına alırsınAdete bigün kala beta 30.5 çıktı normal mi;( doktor çarşamba tekrar tahlil istedi
İnşallah Cnm;(Olması gereken kaç bilmiyorum canım ama belirli aralıklarla artması gerekiyor. İnş bebeğin sağlıklıdır sağlıkla kucağına alırsın
Benimde bat 20 kasim bende 1 aralikta vuruldum. Benim de adetime 8 gun kala sanci basladi adet oldum olacagim gibi sonra gecti. Dun aksam yine ayni sekilde kramp giriyor surekli bu gun yine gecti. Nedir anlamadimSelam arkadaşlar ben de bu ay 3. Kez klomen kullanıyorum. İlk ayda klomenle yumurtam istenen boyuta geldi çatlama iğnesi vuruldum ama tutmadı. 2. Ay yumurtam büyümedi bile. Bu ay öne geçen 3 tane yumurta var dedi doktor. Bat 20 Kasım iğneyi 2 Aralıkta vuruldum beklemedeyim bu ay. Göğüslerim de aşırı hassasiyet var arada da kasık ağrım oluyor ama adet olacakmışım gibi. İnşallah hepimize hayırlı evlatlar olur.
Bende seninle aynı durumdayım evelsi gün gece çok sancım vardı adet olacak gibi şuan hiçbirşey yok 16 sı batım ne karın ağrısı ne göğüs ağrısı varBenimde bat 20 kasim bende 1 aralikta vuruldum. Benim de adetime 8 gun kala sanci basladi adet oldum olacagim gibi sonra gecti. Dun aksam yine ayni sekilde kramp giriyor surekli bu gun yine gecti. Nedir anlamadim
Gayet güzel çıkmış değerin Allahın izniyle hamilesindir canım. Allah kucağına almayı nasip etsin darısı hepimizin başınaAdete bigün kala beta 30.5 çıktı normal mi;( doktor çarşamba tekrar tahlil istedi
Bende de adet ağrılarım vardı geçti şu aralar bakmaları oluyor ve göğüs hassasiyeti var ben adet olacakmışım gibi hissediyorum inşallah olmamBende seninle aynı durumdayım evelsi gün gece çok sancım vardı adet olacak gibi şuan hiçbirşey yok 16 sı batım ne karın ağrısı ne göğüs ağrısı var
İğnenin etkisi diyor başka topiklerde herkes onun için heveslenmek istemiyorum ama hep bir ümit var işte içimdeBenimde bat 20 kasim bende 1 aralikta vuruldum. Benim de adetime 8 gun kala sanci basladi adet oldum olacagim gibi sonra gecti. Dun aksam yine ayni sekilde kramp giriyor surekli bu gun yine gecti. Nedir anlamadim
Bendeki sorun pko sendromu yani fazla fazla yumurtalar var ama bunlar kendiliğinden büyümüyor ve çatlamıyor o yüzden klomen+ovitrelle kullanıyorumCAnım biliyor musun hemen hemen aynı problemdeyiz sanırım benim sorunum yumurtalarım küçük büyümüyor benim de klomende 3. Ayındayım ilk ay büyüdü doktor kendiliğinden çatlar dedi olmadı sonra kist oluştu 1 ay ara verildi sonra 2. Ay tek doz kullan dedi doktor bu seferde büyümedi bakalım bugün doktor kontrolüm var büyümüşse eğer inşallah ilk çatlatma iğnemi olucam. Tam olarak senğn sorunun nedir canım rabbim inşallah isteyen herkesi çocuklarla nasiplendirsin kucağımız boş kalmasın inşallah güzel haberleri alırız bu ay inşallah allahım
Bi doktor bana pko var dedi başka bi doktor yok dedi bakalım bu ay ilk klomen+çatlatma iğnemi oldum bir sürü yumurta oluşmuş ama 1 tanesi büyümüş hayırlısı bakalımBendeki sorun pko sendromu yani fazla fazla yumurtalar var ama bunlar kendiliğinden büyümüyor ve çatlamıyor o yüzden klomen+ovitrelle kullanıyorum
Bende göğüs ağrısı da Yok katır gibiyimBende de adet ağrılarım vardı geçti şu aralar bakmaları oluyor ve göğüs hassasiyeti var ben adet olacakmışım gibi hissediyorum inşallah olmam
Belli olmaz canım ümidimizi kaybetmeyelim inşallah vardır. Geçmiş olsun bu aradaBi de üstüne grip oldum bşe varsa diye ilaçta alamıyorum
Valla hiç Yok yanı Cumartesi zaten adet olmam lazım eğer sarkmazsa 1 2 günBelli olmaz canım ümidimizi kaybetmeyelim inşallah vardır. Geçmiş olsun bu arada
Adetiniz gecikiyor mu sizinValla hiç Yok yanı Cumartesi zaten adet olmam lazım eğer sarkmazsa 1 2 gün