Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşaallah herşey güzel gönlünce olur cnmm sıkma canını

Kızlar 28 kasımda çatlatma iğnesi yapılmıştı. 30-31 inde çok kasık ağrım oldu sanıyorum çatlama gerçekleşti. Bat 14-16 aralık ama bu haftasonu yani çatlatma iğnesinden 12 gün sonra çok bel ağrım oldu. Bu iğneden olabilir mi. Göğüslerimde her adet öncesinde olduğu gibi aşırı hassas

Benimde bat 20 kasim bende 1 aralikta vuruldum. Benim de adetime 8 gun kala sanci basladi adet oldum olacagim gibi sonra gecti. Dun aksam yine ayni sekilde kramp giriyor surekli bu gun yine gecti. Nedir anlamadim

Benimde bat 20 kasim bende 1 aralikta vuruldum. Benim de adetime 8 gun kala sanci basladi adet oldum olacagim gibi sonra gecti. Dun aksam yine ayni sekilde kramp giriyor surekli bu gun yine gecti. Nedir anlamadim
Bende seninle aynı durumdayım evelsi gün gece çok sancım vardı adet olacak gibi şuan hiçbirşey yok 16 sı batım ne karın ağrısı ne göğüs ağrısı var

Bende seninle aynı durumdayım evelsi gün gece çok sancım vardı adet olacak gibi şuan hiçbirşey yok 16 sı batım ne karın ağrısı ne göğüs ağrısı var
Bende de adet ağrılarım vardı geçti şu aralar bakmaları oluyor ve göğüs hassasiyeti var ben adet olacakmışım gibi hissediyorum inşallah olmam

İğnenin etkisi diyor başka topiklerde herkes onun için heveslenmek istemiyorum ama hep bir ümit var işte içimde

Bendeki sorun pko sendromu yani fazla fazla yumurtalar var ama bunlar kendiliğinden büyümüyor ve çatlamıyor o yüzden klomen+ovitrelle kullanıyorum

Bendeki sorun pko sendromu yani fazla fazla yumurtalar var ama bunlar kendiliğinden büyümüyor ve çatlamıyor o yüzden klomen+ovitrelle kullanıyorum
Bi doktor bana pko var dedi başka bi doktor yok dedi bakalım bu ay ilk klomen+çatlatma iğnemi oldum bir sürü yumurta oluşmuş ama 1 tanesi büyümüş hayırlısı bakalım

Bende de adet ağrılarım vardı geçti şu aralar bakmaları oluyor ve göğüs hassasiyeti var ben adet olacakmışım gibi hissediyorum inşallah olmam
Bende göğüs ağrısı da Yok katır gibiyim tutmadı galiba ama hayırlısı olsun çünkü hiç bir belirti taşımıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…