Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuan düzensiz ya tarihler sürekli değişiyo cnm 1,5 2 bazen 2,5 ay oluyo ama her adet bitiminin 10. Günü yumurtlama dönemi oluyo dimi

Şuan düzensiz ya tarihler sürekli değişiyo cnm 1,5 2 bazen 2,5 ay oluyo ama her adet bitiminin 10. Günü yumurtlama dönemi oluyo dimi
Yok canim yumurtlama günü adet duzensiz oldugunda sapabiliyor. Kesin şu gün denemiyor.Genelde doktor kontroluyle ya da ovulasyon testleriyle anlayabiliyorsun.

kizlar ben 3. kez catlatma ignesi oldum bu ay kahve midemi eksitior yumurta cok pis kokuyor bunlar ignedenmidir sizce

Canım 10. Günde başlıyormuş yumurtlama ama herkes de farklı gün 12 14 16 18 20.. adet uzunluğuna göre değişiyormuş rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Yok canim yumurtlama günü adet duzensiz oldugunda sapabiliyor. Kesin şu gün denemiyor.Genelde doktor kontroluyle ya da ovulasyon testleriyle anlayabiliyorsun.
Evt sürekli kontrole gidiyorum doktor tarih veriyo hep en son klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum işte ona göre tarih verdi bakalım artık hayırlısı cnm

Selam arkadaşlar ben de bu ay 3. Kez klomen kullanıyorum. İlk ayda klomenle yumurtam istenen boyuta geldi çatlama iğnesi vuruldum ama tutmadı. 2. Ay yumurtam büyümedi bile. Bu ay öne geçen 3 tane yumurta var dedi doktor. Bat 20 Kasım iğneyi 2 Aralıkta vuruldum beklemedeyim bu ay. Göğüslerim de aşırı hassasiyet var arada da kasık ağrım oluyor ama adet olacakmışım gibi. İnşallah hepimize hayırlı evlatlar olur.

Selam hoşgeldin inşaallah rabbim hayırlısını versin hepimiz hakkında ben 7 sinde vuruldum ama sanki regl olucakmışım gibi belirtiler var göğüslerde hassasiyet bel ve karın ağrısı

Selam hoşgeldin inşaallah rabbim hayırlısını versin hepimiz hakkında ben 7 sinde vuruldum ama sanki regl olucakmışım gibi belirtiler var göğüslerde hassasiyet bel ve karın ağrısı
Teşekkür ederim hoşbulduk. Benim diş e öyle oluyor. Okuduğumda yerleşme aşırısı falan olduğunu yazanlar olmuş ama ben ümitlenmek istemiyorum. Son klomen tedavim bi dahaki ay aşılamaya geçeceğiz ve 3 yıldır korunmuyoruz

CAnım biliyor musun hemen hemen aynı problemdeyiz sanırım benim sorunum yumurtalarım küçük büyümüyor benim de klomende 3. Ayındayım ilk ay büyüdü doktor kendiliğinden çatlar dedi olmadı sonra kist oluştu 1 ay ara verildi sonra 2. Ay tek doz kullan dedi doktor bu seferde büyümedi bakalım bugün doktor kontrolüm var büyümüşse eğer inşallah ilk çatlatma iğnemi olucam. Tam olarak senğn sorunun nedir canım rabbim inşallah isteyen herkesi çocuklarla nasiplendirsin kucağımız boş kalmasın inşallah güzel haberleri alırız bu ay inşallah allahım

Umutsuz olma cnmm rabbim hayırlısını versin inşallah güzel haberlerini alırızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…