- 22 Kasım 2016
- 1.159
- 1.162
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.441
Hadi inşaallah cnmmm hayırlısı olsunnnbildigin dogal asilama
Insaalah zamanlamayi da tutturmusumdur da. Yani enjektorde hava basinci oluyo bide valla hizli ilerlemesi cok mumkun.
Ayy çok ilginç valla canım inşallah işe yarar haberlerini verirsin bizlere (=bildigin dogal asilama
Insaalah zamanlamayi da tutturmusumdur da. Yani enjektorde hava basinci oluyo bide valla hizli ilerlemesi cok mumkun.
Şimdi anladım canım nasip herşey kuzum bekle bakalım gerçi beklemekten başka ne yapabiliyoruz ki =( adet günün geçerse kan testi verirsin inşallah çok güzel Haberler alırsın rabbim büyük dua etmekten başka bişey elimizden gelmiyorYok canım keşke 13. Günü iğnenin ve negatif çıktı olsaydı çıkarmıydı yoksa erken mi yaptım anlamında sordum üzüntüden anlatamamışım bile
Haber vercem canim. Ya bisey sorcam asilamadan sonra illa 36 saat sonra mi catliyor yumurta? Ben valla 24 saat sonra catladigini hissettm ve sabah kalktim yumurtamin oldugu sol kasigimin agrisi da bitmis. OlablrmikiAyy çok ilginç valla canım inşallah işe yarar haberlerini verirsin bizlere (=
Sağol canım Amin inşaAllahŞimdi anladım canım nasip herşey kuzum bekle bakalım gerçi beklemekten başka ne yapabiliyoruz ki =( adet günün geçerse kan testi verirsin inşallah çok güzel Haberler alırsın rabbim büyük dua etmekten başka bişey elimizden gelmiyor
Canım çok bilinmez ama yumurtan çok büyük olduğu için belki erken çatlamış olabilir belkiHaber vercem canim. Ya bisey sorcam asilamadan sonra illa 36 saat sonra mi catliyor yumurta? Ben valla 24 saat sonra catladigini hissettm ve sabah kalktim yumurtamin oldugu sol kasigimin agrisi da bitmis. Olablrmiki
Bende oyle dusundummm ya hayrlisi artik keske igne gunu doktoru dinlemeseydim r diyorum da neyse artikCanım çok bilinmez ama yumurtan çok büyük olduğu için belki erken çatlamış olabilir belki
Nasip bakalım canım olacağı varsa her türlü olur rabbim ol der ve olur hayırlısı ile inşallah bebişlerimize kavuşuruz allahımın da izni ileBende oyle dusundummm ya hayrlisi artik keske igne gunu doktoru dinlemeseydim r diyorum da neyse artik
Bende yumurtamın iğneden önce çatladığını varsayıyorum çünkü iğneden önce Kasıklarım çok ağrıdı akıntım oldu iğneden sonra bişi kalmadı keşke o gün ilişki olsaymış boşu boşuna da iğne oldumBende oyle dusundummm ya hayrlisi artik keske igne gunu doktoru dinlemeseydim r diyorum da neyse artik
Doktor kontrole çağırmadımı cnm ben 7 sinde iğne vuruldum ilişki tarihleri verdi 13 aralıkta çarşamba tekrar çağırdı kontrole beni26 mm di yumurtam. iğne uygulandı ilk kez. bugün 6.gün oldu. hiç bir agrım hiçbir belirti yok.çatlamadımı acaba.doktorda bida gelmene gerek yok.sadece gününü bekle gecikirse yada olursan gel dedi.sanki catlamadı gibime geliyor.hiç gram agrım yok.
Canim igneden once kac mmdi yumurtanBende yumurtamın iğneden önce çatladığını varsayıyorum çünkü iğneden önce Kasıklarım çok ağrıdı akıntım oldu iğneden sonra bişi kalmadı keşke o gün ilişki olsaymış boşu boşuna da iğne oldum
Allah Allah gayet de güzel büyümüş yumurtan çatlamıştır elbet diye düşünüyorum ama26 mm di yumurtam. iğne uygulandı ilk kez. bugün 6.gün oldu. hiç bir agrım hiçbir belirti yok.çatlamadımı acaba.doktorda bida gelmene gerek yok.sadece gününü bekle gecikirse yada olursan gel dedi.sanki catlamadı gibime geliyor.hiç gram agrım yok.
catladımı diye gelmeme gerek varmı dedim.yok dedi.adetin gecikirse yada adet olursan gel dediDoktor kontrole çağırmadımı cnm ben 7 sinde iğne vuruldum ilişki tarihleri verdi 13 aralıkta çarşamba tekrar çağırdı kontrole beni
inşallah pazartesi vuruldu.hiç gram agrı yok.ondan olmadı gibime geliyor.dediğin gibi 26 mm boyutuda gayet iyiydi ama nasip bakalım görücez..... ama benim adetimde hiç agrısız geçer onla mı ilgili ki.çok rahat gecer adet dönemim hap bile içmem.Allah Allah gayet de güzel büyümüş yumurtan çatlamıştır elbet diye düşünüyorum ama
Anladım cnm hayırlısı olsun güzel haberlerini alırız inşaallahcatladımı diye gelmeme gerek varmı dedim.yok dedi.adetin gecikirse yada adet olursan gel dedi
Yumurtaların çatladığı anlaşılırmıki benim dün kasıklarım baya ağrıdı şuan çok hafif bi ağrı var belimde ara ara kasıklarımdada oluyoinşallah pazartesi vuruldu.hiç gram agrı yok.ondan olmadı gibime geliyor.dediğin gibi 26 mm boyutuda gayet iyiydi ama nasip bakalım görücez..... ama benim adetimde hiç agrısız geçer onla mı ilgili ki.çok rahat gecer adet dönemim hap bile içmem.
agrı var diyo herkes iğneden snra bende hiççç olmadı.Yumurtaların çatladığı anlaşılırmıki benim dün kasıklarım baya ağrıdı şuan çok hafif bi ağrı var belimde ara ara kasıklarımdada oluyo
Kişiye göre değişiyodur sanırımm bide kafama takılan bişiy var ilişki için sabah erken saatlerde diyo doktorlar sperm kalitesi daha yüksek oluyomuş ama o nasıl olucakki bi çoğumuzun eşi erken işe gidiyo bitek pazar günleri tatili var yani zor oluragrı var diyo herkes iğneden snra bende hiççç olmadı.
Canım hiç belli olmaz nasip herşey ağrısı olup hamile kalmayan da var ağrısız geçip hamiş olanda var rabbim ol der ve olur inşallah rabbim kapı kapı aratmasın kimseye inşallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsininşallah pazartesi vuruldu.hiç gram agrı yok.ondan olmadı gibime geliyor.dediğin gibi 26 mm boyutuda gayet iyiydi ama nasip bakalım görücez..... ama benim adetimde hiç agrısız geçer onla mı ilgili ki.çok rahat gecer adet dönemim hap bile içmem.