Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Banada choriomon 2000 verdi yarın vurulcam 2 tane buda çatlatma iğnesi sanırımmm
Valla bilmiyorum canım ben bi klomen kullandım ilk kez bi yumurtam büyüdü 18mm başka büyümedi Cumartesi günü de iğne verdi ama bende iğneden sonra yani birkaç gün sonra da hiç ağrım olmadı arkadaşlarda okuduklarımda çok Ağrı olanlar olmuş . Acaba bende etki etmedi mi diyorum ya

Ayf
Yani cumartesi oldum iğne ama bende hiç ağrı Yok acaba çatlamadı mı
Catlatma ignesi yumurtlamayi kolaylastirici bir ilactir. Yapilan tum islemler sadece gebelik olasılığını artirir gebelik bir cok unsurun bir araya gelmesi ile olusur. Sperm 48 saat yumurta ise atildiktan sinra 72 saat canli kalir. Olusan dollenmelerin buyuk kismi atilir. Yani gebelik devam etmez. Sonuc itibariyle kesin diye bisey yok. Kadindaki yumurta sayisi dogumla sabittir. Artmaz çoğalmaz. Yaslandikca azalir. Belirtiler her zaman olmaz. Ama belirti olmadanda yumurtlama olabilir. Eger cok kafaniza takiliyorsa usg ile her iki overdeki folikul caplarini olcturebilirsiniz

Açıklayıcı bi anlatım olmuş teşekkür ederim . Doktorum test yap filan demedi bana adetin gecikirse 1 gün bile gel dedi sadece acaba bende çatlamadı mi dedim bende beklemek zor

Açıklayıcı bi anlatım olmuş teşekkür ederim . Doktorum test yap filan demedi bana adetin gecikirse 1 gün bile gel dedi sadece acaba bende çatlamadı mi dedim bende beklemek zor
Yani aslinda yapacak pek birsey olmuyor. O kadar gicik edici ki ne catladigini anlayabiliryorsun ne tuttugunu ne tutmadigini sadece reglin gecikecek ve test gununu bekliycen. Yani bildigim kadariyla catlatma ignesinin buyuk ihtimalle catlattigini diyorlar. Ihtimaller ihtimaller bir ara reglim e yakin psikolojik mide bulantim oluyordu halsizlik hatta reglim o kadar duzenli ki saati saatine olmasina ragmen gecen yaz 7 gun gecikmisti.

Siz tedavi de misiniz peki kaçıncı iğneniz benim ilk olduğu için birazda heyecanlıyım galiba

Siz tedavi de misiniz peki kaçıncı iğneniz benim ilk olduğu için birazda heyecanlıyım galiba
Bende sendenim benim tedavi çok yeni daha geçen hafta kullandım klomeni kontrole gidip geliyorum işte bugün gittim progestan verdi yarın iğne vurulcam işte bakalım hayırlısı ne ise o olsun artık

Selam canim. Is seyahatinden dönüyorum suan kan verecegim inince ne durumda bakalim. Hersey yolund giderse allahin izniyle pazartesi doktora gidecegim
Haydi güzel haberlerle inş. Ben de koştur koştur eve geldim ovü. Test yaptım bingo gunumdeyım bakalım bugunlerı degerlendırmeye calısacagım testte gore yumlar gelmiş senden de guzel haberler beklıyorum canım

Canim yok catlatma ignesi boyle yapiyomus sokuldum 3.gunum benim...ama cok agrili oldum forumdada bir kac arkadas igneden sonra cok agrili adet oldum yazmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…