Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayni durumdayiz bende cumrt 17 18 mm e yakindi pazar sabah 11 de igne vuruldm pazartrsi sali carsamba iliski oldu bende infolic kullaniyorum pko oldugumu ogrendim bu ay ..varmi sende bi belirti

Ayni durumdayiz bende cumrt 17 18 mm e yakindi pazar sabah 11 de igne vuruldm pazartrsi sali carsamba iliski oldu bende infolic kullaniyorum pko oldugumu ogrendim bu ay ..varmi sende bi belirti
Yok canım ya benim ağrım hiç olmadı ama bütün ve dün sağ kasığımdan bacağıma doğru sızlama başladı hafif o yokluyor arada tek belirti bu o da iğneden galiba

Yok canım ya benim ağrım hiç olmadı ama bütün ve dün sağ kasığımdan bacağıma doğru sızlama başladı hafif o yokluyor arada tek belirti bu o da iğneden galiba
Benimde ayni sekilde olmustu 2 gun sonra hepsi gecti. Vücudumda hicbir belirti yok sanki hicbirsey yapmamissim gibi

Benimde ayni sekilde olmustu 2 gun sonra hepsi gecti. Vücudumda hicbir belirti yok sanki hicbirsey yapmamissim gibi
İçmeden kaç gün sonra geçti ben cumartesi oldum iğne işte dün ve bugün sızı var bende ağrı bile değil tam kasığımdan bacağıma iniyor bu arada adet oldun mu

İçmeden kaç gün sonra geçti ben cumartesi oldum iğne işte dün ve bugün sızı var bende ağrı bile değil tam kasığımdan bacağıma iniyor bu arada adet oldun mu
Ben regl 3. gunu femara diye bir ilac kullandim dr en etkilisi bu dedi. ilacta herhangi bir kramp agri olmadi dr yumurtan 20 mm olmus dediginde sasirdim hic bir belirtim yoktu. Hemen git ovitrelle al ve vurun dedi gecen cuma. Cumartesi oldu yine hic bir belirti yok.Pazar gunu acayip bir sanciyla uyandim regl olcakmisim gibi ama cok siddetliydi gun icinde hafifledi.sonra tipki senin dedigin gibi ince ince sizilar kaldi bacagima vuruyordu oda 2 gun sürdü. 10 gun kaldi reglime ve nedense hiicc umudum yok cunku belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…