-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.381
Hadi hayirlisi olsun canim benim ins senden bu ay guzel haberler aliriz bakalim bu ay bende 2.yi denicem olmazsa birakcamEvet cnmm sabah 10 da vuruldum bakalım hadi hayırlısı Görelim mewlam neyler neylerse güzel eyler elbett artık beklemedeyimmmm
Canim igneden sonra 16.gunde adet oldum demekki 36.gun yumurtamin catladigini varsayarsak normal oluyo catladiktan tam 14 gun sonra adet olmus oluyorunBende bugün vuruldumm cnm iğneden kaç gün sonra adet olmak gerekiyo ??
Ayyy inşaallah cnmmm sendende alırız hayırlı haberlerrrr inşaallah rabbim gönlümüze göre versinHadi hayirlisi olsun canim benim ins senden bu ay guzel haberler aliriz bakalim bu ay bende 2.yi denicem olmazsa birakcam
Tmm cnmmm inşaallah değerlendirebilirim misafirim eksik olmuyoda saolsunlarrrCanim 24. Ve 36. Saati mutlaka degerlendir
Yaaaniii 16 günü geçerse bişiyler olabilirmiiiCanim igneden sonra 16.gunde adet oldum demekki 36.gun yumurtamin catladigini varsayarsak normal oluyo catladiktan tam 14 gun sonra adet olmus oluyorun
Canim evet asagi yukari 16-17 gunu gecerse evet olabilirYaaaniii 16 günü geçerse bişiyler olabilirmiii
Benim yarın 14. Gün bakalım olcam mıCanim igneden sonra 16.gunde adet oldum demekki 36.gun yumurtamin catladigini varsayarsak normal oluyo catladiktan tam 14 gun sonra adet olmus oluyorun
İnşaallah hayırlı haberini alırız cnmmm bizede moral olursunnnBenim yarın 14. Gün bakalım olcam mı
Inşallah kızlar hepimize sağlıkla versin bakalım ne Olcakİnşaallah hayırlı haberini alırız cnmmm bizede moral olursunnn
Canim ins guzel haber verirsin bize bu forumda cok az guzel haber alabildikBenim yarın 14. Gün bakalım olcam mı
Ayni durumdayiz bende cumrt 17 18 mm e yakindi pazar sabah 11 de igne vuruldm pazartrsi sali carsamba iliski oldu bende infolic kullaniyorum pko oldugumu ogrendim bu ay ..varmi sende bi belirtimerhaba kızlar bu ay ilk kez klomen kullandım ve sadece 1 yumurtam büyüdü. cuma günü 18 mm di. Dün çatlatma iğnesi oldum saat 11de ovitrelle göbekten. bugün salı ve çarşamba ilişki saati verdi doktor .Ama bende iğne den sonra hiç rahatsızlık olmadı acaba yumurtam çatlamamış olabilir mive ilk aydan ve de tek yumurtayla tutma ihtimali nedir ? inofolic combi de kullanıyorum. PKO yu bastırsın diye ne zor işmiş bunlar
Ben kullandım Ekim ayına olmadı 15 ve 16 gün pik yaptı sonra yoktuKızlar selamlar ovülasyon testi kullanam var mk aranızda
Benim dün yaptıgın iki çizgi tam aynı koyulukta degıldı ama bırbırıne cok yakındı sanırım bugun ıyuce bırbırıne yakın olur ovu. Testını yenı denemeye basladımBen kullandım Ekim ayına olmadı 15 ve 16 gün pik yaptı sonra yoktu
Iyi yapmışsın güzel haberler alırsın inşallahBenim dün yaptıgın iki çizgi tam aynı koyulukta degıldı ama bırbırıne cok yakındı sanırım bugun ıyuce bırbırıne yakın olur ovu. Testını yenı denemeye basladım
Yok canım ya benim ağrım hiç olmadı ama bütün ve dün sağ kasığımdan bacağıma doğru sızlama başladı hafif o yokluyor arada tek belirti bu o da iğneden galibaAyni durumdayiz bende cumrt 17 18 mm e yakindi pazar sabah 11 de igne vuruldm pazartrsi sali carsamba iliski oldu bende infolic kullaniyorum pko oldugumu ogrendim bu ay ..varmi sende bi belirti
Benimde ayni sekilde olmustu 2 gun sonra hepsi gecti. Vücudumda hicbir belirti yok sanki hicbirsey yapmamissim gibiYok canım ya benim ağrım hiç olmadı ama bütün ve dün sağ kasığımdan bacağıma doğru sızlama başladı hafif o yokluyor arada tek belirti bu o da iğneden galiba
İçmeden kaç gün sonra geçti ben cumartesi oldum iğne işte dün ve bugün sızı var bende ağrı bile değil tam kasığımdan bacağıma iniyor bu arada adet oldun muBenimde ayni sekilde olmustu 2 gun sonra hepsi gecti. Vücudumda hicbir belirti yok sanki hicbirsey yapmamissim gibi
Ben regl 3. gunu femara diye bir ilac kullandim dr en etkilisi bu dedi.İçmeden kaç gün sonra geçti ben cumartesi oldum iğne işte dün ve bugün sızı var bende ağrı bile değil tam kasığımdan bacağıma iniyor bu arada adet oldun mu