-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.401
Ben regl 3. gunu femara diye bir ilac kullandim dr en etkilisi bu dedi.ilacta herhangi bir kramp agri olmadi dr yumurtan 20 mm olmus dediginde sasirdim hic bir belirtim yoktu. Hemen git ovitrelle al ve vurun dedi gecen cuma. Cumartesi oldu yine hic bir belirti yok.Pazar gunu acayip bir sanciyla uyandim regl olcakmisim gibi ama cok siddetliydi gun icinde hafifledi.sonra tipki senin dedigin gibi ince ince sizilar kaldi bacagima vuruyordu oda 2 gun sürdü. 10 gun kaldi reglime ve nedense hiicc umudum yok cunku belirti yok
benimde hiç umudum yok İnan ama doktorda olumsuz düşünme vücut hisseder bunu bi hormon salgılar dedi pozitif ol dedi ama bende de umut yok hiç birde çatlatma iğnesi ve klomenle kalan pek okumadım ya umutsuzum birazBen regl 3. gunu femara diye bir ilac kullandim dr en etkilisi bu dedi.ilacta herhangi bir kramp agri olmadi dr yumurtan 20 mm olmus dediginde sasirdim hic bir belirtim yoktu. Hemen git ovitrelle al ve vurun dedi gecen cuma. Cumartesi oldu yine hic bir belirti yok.Pazar gunu acayip bir sanciyla uyandim regl olcakmisim gibi ama cok siddetliydi gun icinde hafifledi.sonra tipki senin dedigin gibi ince ince sizilar kaldi bacagima vuruyordu oda 2 gun sürdü. 10 gun kaldi reglime ve nedense hiicc umudum yok cunku belirti yok
Dikkat etmemişsindir cnm aynı şekilde hamile kalanlar var sayfada stres yapma kendine olumlu düşün olmasını istediğin şeyleri düşünnnn takma okadar bende dün iğne vuruldum çok hafif sağ kasığımda sancı var bide belim biraz ağrıyo ama olumsuz düşünemiyorum olumsuz olmayında zatenn hiç bi zamann herşeyin bi vakti zamanı var inşaallah rabbim şu mübarek cuma gününün hürmetine hepimizin gönlüne göre versin inşaallah herkezinBen
benimde hiç umudum yok İnan ama doktorda olumsuz düşünme vücut hisseder bunu bi hormon salgılar dedi pozitif ol dedi ama bende de umut yok hiç birde çatlatma iğnesi ve klomenle kalan pek okumadım ya umutsuzum biraz
İnşallah canım benim amin ben gerilere doğru çok okumadım belki vardır tutan bi alt komşum ilk iğnesinde kalmış o umut oldu bana birazDikkat etmemişsindir cnm aynı şekilde hamile kalanlar var sayfada stres yapma kendine olumlu düşün olmasını istediğin şeyleri düşünnnn takma okadar bende dün iğne vuruldum çok hafif sağ kasığımda sancı var bide belim biraz ağrıyo ama olumsuz düşünemiyorum olumsuz olmayında zatenn hiç bi zamann herşeyin bi vakti zamanı var inşaallah rabbim şu mübarek cuma gününün hürmetine hepimizin gönlüne göre versin inşaallah herkezin
Sıkma canını inşaallah olur cnmm bu olmasa bidahakine olurr merak etme sadece sabır tevekkülll zamanı vardırrr rabbim gönlümüze göre versinnnn inşaallahhhhİnşallah canım benim amin ben gerilere doğru çok okumadım belki vardır tutan bi alt komşum ilk iğnesinde kalmış o umut oldu bana biraz
Amin canım sadece eşim işi nedeniyle hep yanımda olamıyor mesela ocakta 2 ay yok yanımda olduğu zamanlar değerlensin diye aslında acelem deBen daha çok yeniyimmm uzun zamandır tedavi görenler var aramızda bazen diyorum daha yenisin dur önünde çok kişi var ama yinede umutluyum heycanlıyım bekliyorummm
Anladım cnmm sende kendince haklısın zamanı geldiyse herşey olur Allahın izniyle sıkma canını psikolojini bozmaAmin canım sadece eşim işi nedeniyle hep yanımda olamıyor mesela ocakta 2 ay yok yanımda olduğu zamanlar değerlensin diye aslında acelem de
Hoşgeldin cnmm bat beklenen adet tarihi demek inşaallah tutar hayırlısı olsun canımmKızlar merhaba bizde 1 yılı geçti çocuk istiyoruz ama olmuyor daha önceleri doktora gittiğimde hiç ilgilenmediler 1 yıldan önce bakmıyoruz diyip diyip yolladılar beni sonra özele gittim yumurtalarım büyümüyormuş rahim filmi de çektirdim temiz çıktı şükür.ilk klomen kullandım büyümüştü yumurtalarım olmadı ve kist yaptı ama adet ile atıldı sonra 1 ay ara verdik. 2. Klomeni günde 1 tane 5 gün kullan dedi kist yapmasın diye ama bu seferde yumurta büyümedi şimdi tekrarsan klomen kullanmaya başladım dozunu artırdı ilacın inşallah bu ay yumurtlarım büyürse haftaya çatlatma iğnesini olucam çok üzülüyorum ben ne zaman anne olucam diye =( bu arada Kızlar batım ne demek ?
Hoşbulduk canım sağol canım inşallah hayırlısı ile isteyen herkesin bebişleri olur rabbim kapı kapı aratmasın bizleri çok zor çok =(Hoşgeldin cnmm bat beklenen adet tarihi demek inşaallah tutar hayırlısı olsun canımm
Gerçekten çok zorr rabbim isteyen herkeze versin aratmasın inşaallah kimseyeHoşbulduk canım sağol canım inşallah hayırlısı ile isteyen herkesin bebişleri olur rabbim kapı kapı aratmasın bizleri çok zor çok =(
İnşallah canım inşallahGerçekten çok zorr rabbim isteyen herkeze versin aratmasın inşaallah kimseye
İnşaallah cnmm bende dün iğne vuruldum sabah az bile sağ kasığım ağrıyodu şimdi ikiside ağrıyo kasıklarımın iğneden mi acabaİnşallah canım inşallah
Adeti bekle bence cnmm bende çok anlamıyorum ama adete yakın daha net çıkar öyle yazmışlar ya benim 2. Günüm dahaKızlar yarın sabah çatlatma iğnesi nin 13. Günü test yapsam mı acaba ne dersiniz etkisi geçmişmidir artık
Aynen benim kuzenim 2 ay klomen kullandi olmadi. Dr 3. ayda klomen+catlatma ignesi verdi o ay hamile kaldi. Catlatma ignesi cok etkili gercekten tek klomenle olmuyor destek onemli. Rabbim en kisa zamanda hayirlisi ile nasip etsin bizede isteyen herkesedeBen
benimde hiç umudum yok İnan ama doktorda olumsuz düşünme vücut hisseder bunu bi hormon salgılar dedi pozitif ol dedi ama bende de umut yok hiç birde çatlatma iğnesi ve klomenle kalan pek okumadım ya umutsuzum biraz
Aminnnn. İnşaallahAynen benim kuzenim 2 ay klomen kullandi olmadi. Dr 3. ayda klomen+catlatma ignesi verdi o ay hamile kaldi. Catlatma ignesi cok etkili gercekten tek klomenle olmuyor destek onemli. Rabbim en kisa zamanda hayirlisi ile nasip etsin bizede isteyen herkesede
Ben
benimde hiç umudum yok İnan ama doktorda olumsuz düşünme vücut hisseder bunu bi hormon salgılar dedi pozitif ol dedi ama bende de umut yok hiç birde çatlatma iğnesi ve klomenle kalan pek okumadım ya umutsuzum biraz[/QUOTE
Kızlar yarın sabah çatlatma iğnesi nin 13. Günü test yapsam mı acaba ne dersiniz etkisi geçmişmidir artık
Olabilir canım o iğnede hamilelik hormonu içeriyormuş belirtiler aynı hamilelik belirtisi gibi oluyormuş bel ağrısı kasık batması bacaklara vuran ağrı falanİnşaallah cnmm bende dün iğne vuruldum sabah az bile sağ kasığım ağrıyodu şimdi ikiside ağrıyo kasıklarımın iğneden mi acaba
Anladım cnmm gündüz baya kasıklarım ağrıdı şuan geçti gibi görünüyoOlabilir canım o iğnede hamilelik hormonu içeriyormuş belirtiler aynı hamilelik belirtisi gibi oluyormuş bel ağrısı kasık batması bacaklara vuran ağrı falan