Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hilal coban rahim filmi için görüştünmü doktorla canım. Eşimin amcası yine ağırlaştı. Töbe estafrullah ölüm durumu olursa bizim iş yatar. Önümüzdeki günler ovülasyon günlerim pazara kadar

Kızlar çatlatma iğnesi ile yumurta kesin çaylıyor mu yani çatlamama ihtimali de var mı

Hamd olsun rabbime sizde haklisiniz Rabbim hepimize de nasip etsin. Evlat duygusunu tatmayan herkese nasip olsun insallah. Benim oglum cook istiyor kardes bende hemen hemen olsun istiyoruz. Hayirlisi elbette bakalim

Hala sökülemedim canim ya adet olamadim
Psikolojik sanırım cnmm ben zaten olamıyorum çok geç oluyorum bide sökülmek zaman alıyo haliyle kilo aldırıyo diyet yapıyorum çok dikkat ediyorum ama bundan dolayı kilo veremiyorum bugün yine kontrole gittim progestan verdi günde 3 tane içiceksin dedi bide iğne verdi 2 tane 2 si bir vurulcakmış yarın 10 da

Selam kızlarrr doktor bana progestan verdi tam olarak ne işe yarıyo bu ilaç kullananlar yardımcı olabilirmi bide günde 3 defa içiceksin dedi

Sorum şu rahim filmimi exem diye bi ilaçla çekti bu da vajinal ulturasyonbla bakılıyor ve suan gittiğim doktor bu rahim filmi değil diyor bunu yaşayan var mı die sordum

Saol canım ama progestan ne işe yarıyo bide bu iğne çatlatma iğnesi sanırım dimi ???
Valla benim bildigim catlatma ignesi 1 tane oluyor ve 36 saat sonra iliski olmasi gerekiyor. Doktor bilgi vermedi mi? Ben henuz kullanmadigim icin yanlis bilgi vermek istemem.

Valla benim bildigim catlatma ignesi 1 tane oluyor ve 36 saat sonra iliski olmasi gerekiyor. Doktor bilgi vermedi mi? Ben henuz kullanmadigim icin yanlis bilgi vermek istemem.
Bende bilmiyorum cnmm eczacı ikisi aynı anda vurulucak dedi doktor bişe demedi bakalım hayırlısı artık merakla ve sabırla beklicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…