- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.321
tabii doğru ama ben bunu ilim kitaplarından diyanetin sitesinden çok araştırdım tedavide bir kaderdir diyorlar oturup beklemek olmaz nasibimizi aramamız lazım canım biz elimizden geleni yapalım sonra tevekkül edip dularla bekliycez Rabbim nasip edecek inşallah
Selamlar canım hsg cektırdın mı ? Daha once yzdın mk bılmıyorum okumadım ama sormak istedim
Siz ne kadar suredir deniyorsunuz.Oda bi ihtimal ama cok düşük diyelim :) zamanında çok kandık böyle şeylere ama bi cacık cıkmadı
Eger yasın uygunsa ve eşşnde aceleci davranmıyorsa nacizane önerim zaten asılama yaptırcam kafasında olup hıc bır sey kullanmadan kafana takmadan bır kaf ay denemenı onerırım en guzel kafa rahatlıgıevet çektirdim tüplerim açık çıktı. bir sorun yok diyor kime gitsem. en sonra bir doktorda sabit kaldım aşılama yaptıracağım canım.
Eşim seneye düşündüğü için planlı bir deneme süremiz yok canım olduğu kadar deniyorum arada denk geldikçe oda tutmuyor ama bu aydan sonrada denemicem sanırım çünkü tek taraflı olmuyormuş maalesef eş desteği şart :)Siz ne kadar suredir deniyorsunuz.
Daha yenisiniz o zaman ben 3 yildir deniyorumEşim seneye düşündüğü için planlı bir deneme süremiz yok canım olduğu kadar deniyorum arada denk geldikçe oda tutmuyor ama bu aydan sonrada denemicem sanırım çünkü tek taraflı olmuyormuş maalesef eş desteği şart :)
Anladım canım, benimde 2.5 yaşında bi oğlum var. Yaş 30 ilerliyor diye acele ediyorum bendeDaha yenisiniz o zaman ben 3 yildir deniyorumhep kendiliginden olsun diye bekledim. Sonra dayanamadim ve dr a gittim hsg cektirelim dedi. Tuplerim acik esimde de bir sorun yok. Eeee olmuyor. 7 yasidan bir oglum var. Rabbimin ol demesini bekliyorum. Insallah sende tez vakitte hamile kalirsin hayirlisiyla.
Arkadaşlar öncelikle ıkınızınde cocuklarını Allah bagıslasın uzun saglıklı ömürler versin ama ne guzel ne sanslısınız ikinizinde evlatları var ama streslısınız sızın daha sakın olmanız gerekıyor ben de 30 olmak uzereyım ve emının kı sitede 30 ve daha ustu arkadaslarımız vardı bebek sahıbj olmaya calısan sızlerın daha sakın olması gerekıyor lutfen yanlıs anlamayın benı sadece sıgıncak lımanınız var ne guzel sız daha rahat olmalısınızAnladım canım, benimde 2.5 yaşında bi oğlum var. Yaş 30 ilerliyor diye acele ediyorum bendeinşallah Rabbim tez zamanda sanada tekrar nasip eder aynen Rabbim ol derse hiçbi sorun engel olamaz...
Arkadaşlar öncelikle ıkınızınde cocuklarını Allah bagıslasın uzun saglıklı ömürler versin ama ne guzel ne sanslısınız ikinizinde evlatları var ama streslısınız sızın daha sakın olmanız gerekıyor ben de 30 olmak uzereyım ve emının kı sitede 30 ve daha ustu arkadaslarımız vardı bebek sahıbj olmaya calısan sızlerın daha sakın olması gerekıyor lutfen yanlıs anlamayın benı sadece sıgıncak lımanınız var ne guzel sız daha rahat olmalısınız
Yeni ay yeni heyecanlar testle yum. Takıbı yapmaya calısıyorum daha var reglıye sen ne durumdasın canımKizlar ne durumdasiniz , varmi adeti yaklaşan
Canım ben anlayamadım demek istediğini 11.gün gebelık testının 2 cıktıysa normal suan negatıf veya pozıtıf sonuc ıcın bıraz erkenBenim hsgem Ecem diye bi ilaçla Çekildi vajinal ultrasonla ama hiç kimse bunun rahim filmi OLDUĞUNU kabul etmedi bunu yaşayan var mı benim iğneden sonra 11 günüm progesteron tahlili verdim 21. Gün yani dün 20.08 Beta 2
Tam yazdigini anlamadim canim ama adetin başladigi gün 1. gün olarak kabul edilir.Bunu nasıl hesaplıyosunuz yani neye göre ben tam anlıyamadım cnm ama 16. Günüm adet oluşumla birlikte doktor beni pazartesi çağırmıştı 14. Gününde yani pazartesi gel dedi ama 15. Günümdü onuda pek anlamadım
Günde 1,5 - 2 mm buyuyormus canim. Insallah yeterli derecede buyur.Ayyy çok pardon cnmm klomen 26 sında pazar günü bitti yanii bide bana dün gittiğimde 14. Gününde yumurtalar 14 mm olmuşlar güzel gelişiyolar dedi günde 1 mm mi oluyolar acaba anlamadım
Ben Beta için gitmedim progesteron istedi doktorum yumurtlama olmuş mı diye Heralde 2 Yumurtam oldu gonalf ile devlette ki doktor Beta da girdirmiş tahlile ben istemdim biliyorum erken olduğunu pazartesi Beta için gitcem Göğüs uçlarım ağrıyor sadece bide arada batma batmaları takmıyorum psikolojiktir die ilşkez Göğüs uçlarım hassasCanım ben anlayamadım demek istediğini 11.gün gebelık testının 2 cıktıysa normal suan negatıf veya pozıtıf sonuc ıcın bıraz erken
Hala sökülemedim canim ya adet olamadimBen hiç öle olamadım cnmmm hiç bi zaman düzenli olmadımmm be zaman düzene girer bilmiyorum inşaallah ennnn kısa zamanda güzel haberlerini alırız sıkma canını sabret heeşeyin bi zamanı vardır üzülmeee
Ee zaten biliyorsan sorun neydi senin o zamanBen Beta için gitmedim progesteron istedi doktorum yumurtlama olmuş mı diye Heralde 2 Yumurtam oldu gonalf ile devlette ki doktor Beta da girdirmiş tahlile ben istemdim biliyorum erken olduğunu pazartesi Beta için gitcem Göğüs uçlarım ağrıyor sadece bide arada batma batmaları takmıyorum psikolojiktir die ilşkez Göğüs uçlarım hassas