- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.341
Hilal coban rahim filmi için görüştünmü doktorla canım. Eşimin amcası yine ağırlaştı. Töbe estafrullah ölüm durumu olursa bizim iş yatar. Önümüzdeki günler ovülasyon günlerim pazara kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ilk gün lekelenmem oldu. İkinci gün adet oldum yinede azar azar başlayıp adete döndüHala sökülemedim canim ya adet olamadim
Çok sevindim inşallah tutunduğu haberinizi duyarızCanım senin dediğin gibi olmuş çatlamış hatta sağda yine bitane daha oluşmuş 18milim Ben bana iğne yapmaDigi için olumsuz düşünmüştüm bugün doktor çağırmadı Ama yine de gittim
Galiba benimde oyle olcak canim kahverengi pembemsi bir rengi var sureklj de deil ara araBenim ilk gün lekelenmem oldu. İkinci gün adet oldum yinede azar azar başlayıp adete döndü
Hamd olsun rabbime sizde haklisiniz Rabbim hepimize de nasip etsin. Evlat duygusunu tatmayan herkese nasip olsun insallah. Benim oglum cook istiyor kardes bende hemen hemen olsun istiyoruz. Hayirlisi elbette bakalimArkadaşlar öncelikle ıkınızınde cocuklarını Allah bagıslasın uzun saglıklı ömürler versin ama ne guzel ne sanslısınız ikinizinde evlatları var ama streslısınız sızın daha sakın olmanız gerekıyor ben de 30 olmak uzereyım ve emının kı sitede 30 ve daha ustu arkadaslarımız vardı bebek sahıbj olmaya calısan sızlerın daha sakın olması gerekıyor lutfen yanlıs anlamayın benı sadece sıgıncak lımanınız var ne guzel sız daha rahat olmalısınız
Bildigim kadariyla emin olmamakla beraber catlamama ihtimali düşük sanırımKızlar çatlatma iğnesi ile yumurta kesin çaylıyor mu yani çatlamama ihtimali de var mı
Hiç bi sorun yok ki 1 Yıldır olmuyor ne eşimde ne bendeEe zaten biliyorsan sorun neydi senin o zaman
Sorunun ne demedım sorun ne yanı biliyorsan ne sordun sen o halde dedım soru ? Yani sorun diilHiç bi sorun yok ki 1 Yıldır olmuyor ne eşimde ne bende
inşallah canımÇok sevindim inşallah tutunduğu haberinizi duyarız
Psikolojik sanırım cnmm ben zaten olamıyorum çok geç oluyorum bide sökülmek zaman alıyo haliyle kilo aldırıyo diyet yapıyorum çok dikkat ediyorum ama bundan dolayı kilo veremiyorum bugün yine kontrole gittim progestan verdi günde 3 tane içiceksin dedi bide iğne verdi 2 tane 2 si bir vurulcakmış yarın 10 daHala sökülemedim canim ya adet olamadim
Bugün gittim kontrole progestan verdi günde 3 defa içiceksin dedi 2 de iğne verdi yarın 10 da vurulcaksın dedi cnmm bakalım hayırlısıGünde 1,5 - 2 mm buyuyormus canim. Insallah yeterli derecede buyur.
Hayirli olsun canim insallah. Duzenli kullan mutlaka.Bugün gittim kontrole progestan verdi günde 3 defa içiceksin dedi 2 de iğne verdi yarın 10 da vurulcaksın dedi cnmm bakalım hayırlısı
Saol canım ama progestan ne işe yarıyo bide bu iğne çatlatma iğnesi sanırım dimi ???Hayirli olsun canim insallah. Duzenli kullan mutlaka.
Valla benim bildigim catlatma ignesi 1 tane oluyor ve 36 saat sonra iliski olmasi gerekiyor. Doktor bilgi vermedi mi? Ben henuz kullanmadigim icin yanlis bilgi vermek istemem.Saol canım ama progestan ne işe yarıyo bide bu iğne çatlatma iğnesi sanırım dimi ???
Bende bilmiyorum cnmm eczacı ikisi aynı anda vurulucak dedi doktor bişe demedi bakalım hayırlısı artık merakla ve sabırla beklicemmValla benim bildigim catlatma ignesi 1 tane oluyor ve 36 saat sonra iliski olmasi gerekiyor. Doktor bilgi vermedi mi? Ben henuz kullanmadigim icin yanlis bilgi vermek istemem.
Yani cumartesi oldum iğne ama bende hiç ağrı Yok acaba çatlamadı mıBildigim kadariyla emin olmamakla beraber catlamama ihtimali düşük sanırım