Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlarr bende bugün kontrole gittim sol tarafta bi yumurtalık oluşmuş sadece rahim duvarı çok iyi dedi ama iğne falan vermedi yarın tekrar gel bi görim dedi niyekiii ???

Hilal coban Hilal coban gelişme varmı merak ettim :) ben de çalışmalara gün sayıyorum, haftadaşından itiraben başlar sanırım mağlum günler, bide tabi adet 5 gün erken olunca herşey öne sardı :) yeni bat 23 aralık. Yani 20 günlük koşturma sürecim başlıcak :)

Merhaba bizde bir yıldır bebek istiyoruz nasip olmadı. Bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. İğne salı günü yapıldı. Çrş akşam ve prş günü adet olcakmışım gibi baya ağrım oldu. İnş olur bu ay

O zaman benimde erken olcak canim agrim ayni adet olcakmis gibi ve sicak basmasi afedersiniz ben adet olmaya yakin ishal gibi olurum o da oldu adet oluyorum bende kesin;(
Bu ay hepimiz vasat durumdayız zaten :KK43:
Asıl zoruma giden, eşimin yakın arkadaşının hanımı hamileydi bende hamile olursam ne güzel olur diyordum başka ortak arkadaşımız vardı oda hamileymiş yani bana değilde ona kısmet oldu beraber doğurmak. Gecen ay bi mucize belki bana da bu ay nasip olur 3müzde yakın zamanlarda doğururuz peşpeşe diyordum. Olmadı. Bu ayda ben istiyorum ama eşim kredi çekicem diyor kart borcu için. Eminim hamile olsamda sevinmicek çünkü ben işten çıkınca borç ona kalcak ve muhtemelen Allahta evdeki düzenimiz bozulmasın diye bana nasip etmicek :KK43:

Çok iyi bi sürü yumurtan oluşmuş. Büyük ihtimal iğne verecektir .benimde ilk ay iki yumurta büyümüştü iğne verdi.bu ay yine içtim bende pazartesi gidicem kontrole. Kasiklarinda ağrı hisediyormusun.
canım bugün yine tekrar kontrol e gittim ben 24 cm sol da 4 tane de sağ da ama onlar bundan küçük dedi çatlamak üzere dedi iğne vermedi ilk defa kullandığın için dedi.. 24 büyük değil mi ki ?

Asıl zoruma giden, eşimin yakın arkadaşının hanımı hamileydi bende hamile olursam ne güzel olur diyordum başka ortak arkadaşımız vardı oda hamileymiş yani bana değilde ona kısmet oldu beraber doğurmak. Gecen ay bi mucize belki bana da bu ay nasip olur 3müzde yakın zamanlarda doğururuz peşpeşe diyordum. Olmadı. Bu ayda ben istiyorum ama eşim kredi çekicem diyor kart borcu için. Eminim hamile olsamda sevinmicek çünkü ben işten çıkınca borç ona kalcak ve muhtemelen Allahta evdeki düzenimiz bozulmasın diye bana nasip etmicek :KK43:
Canim oyle deme bebek kismetiyle gelir inan buna ins Allah nasip eder de bu ay ikimizinde yuzu guler biliyorum cok zor etrafindaki insanlar hele de yakinlar hamile olunca insan cok kotu oluyor bende
Canim oyle dusunme bebek kismetiyle gelir buna inan ins bu ay ikimizede nasip eder bebeklerimize kavusuruz ama cok zor biliyorum etrafindaki insanlarin hamile olmasi hele de en yakin olanlarin benimde en yakin arkadasim hamileydi hamileligi suresince gorusemedim bile kiskanclik deildi ama daha 6 haftalik gorustugumuzde tum aksam bana hamileligini anlatip beni delirtmisti resmen bu yuzden hamileligi suresince gorusmek istemedim dogum yapinca ancak gorusebildim

Nasılsın grubun ilk ve tek annesi :)))))
Testi tekrarladınmı canım. Bide ben bu ay iğne olmıcam. Yumurtamda sorun yok ama sence kullanabileceğim hap vs var mı ?
Selam canım. Daha hamileyim diyemiyorum akşam tekrarlayacağım doktorum çok erken dedı femara kullandım ben 5 gün kalıteyi arttırsın dıye bıde eşime fındık ceviz yedirdim

X