Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım inş.hayırlısıyla kavusursun miniğine benim baya gectı uzerınden yaklasık bır yıl olacak dusugn etkısı ise nısanda bıtmıstı bakalkm kısmet beklıyoruz Allah daha nıce guxel haberlere kavustursun inş

kızlar bu yazısmayı okuyunca cok sevındım bızlere yakısan buydu E Esra_Babies uygun oldugunda cvp verecektır Hilal coban Hilal coban Zeytın dalı uzatman benı mutlu ettı hepımız aynı yolda tek hedefe yuruyen ınsanlarız sonucta:KK200:
Ya gergin olunca insan hem yanlis anlayabiliyor hemde karsi tarafta gergin oda yanlis anliyabiliyor. Gercekten art niyet kotu niyet asla yoktu kendisi uzulmesin diye burda surekli okudugum icin hemen yapma test hani degerin duserse cok uzulursun demek istedim olsun varsin ya zeytin dali uzatan ben olayim o olsun farketmez. Ben kimseyle küs kirgin kalamam huyum boyle.

Kızlar şöyle yazayım, İğnenin 13.gunune kadar halen testlerim de ikinci çizgi çıkmaya devam etti. Ama sonra 14.gun kahverengi bi leke geldi. Adet olacağımı düşündüm. Ama sonra ne adet oldum ne de lekenin devamı geldi. Normal adet günüm bugundu. Bugun normal bi şekilde başladı ama öncesinde affedersiniz kahverengi parça parça geldi pıhtı gibi. Daha önce hiç yaşamadım ama tahminimce kimyasal gebelikten şüpheleniyorum. Sanki bebek oluştu sonra tutunamadı oluşamadan adetle atıldı. Çünkü 10. 11.gunu silik çıkan testi anlarım ama hem kanda çıkması hemde 13.gune kadar çift çizgi çıktıktan sonraki 14.gun leke gelmesi hiç normal değil. Ama Allah biliyor böyle olmasına şükrettim. Çünkü Allah korusun ya var diye sevindikten sonra 5-6haftalıkken olumsuz bi durum olsaydı ya da kürtaj olmak zorunda kalsaydım üzüntümün boyutunu tahmin bile edemezdim. Rabbim kimseye yaşatmasın düşüncesi bile kötü.
Ama şuda bi gerçek, geçtiğimiz hafta eşimle de aram açıktı ve hep acaba ikinci çoçuk için acelemi ettim acaba hayırlı bi zaman değilmi diye düşündüm, yani o dönem hamile olsaydım eşime süpriz bile yapamayacaktım ya da belki de sevinmeyecekti bile aramız açık diye.
Bu ay doktora gitmicem iğne felanda almıcam doğal yolla son kez deneyip bu senenin defterini kapatıcam... Çünkü çok yıprandım çok emek verdim ve temmuzdan beri sürekli aynı hayal kırıklığını yaşamak beni çok yordu... Kısmetimde varsa o beni bi şekilde bulur zaten... Herşeyin hayırlısı inşallah...

Canim benim hakkinda hayirlisi olsun vardir herseyin bir sebebi belki de esinle hersey duzelinc3 hamile kalcaksin ve gonlunce surprizini yapicaksin hayatimizdaki herseyin olmasinda bir sebebp oldugunu dusunurum ben Allah kisa surede hepimizin kucagini doldursun ins bu da bizim imtihanimiz galiba bende beklemedeyim
Kızlar şöyle yazayım, İğnenin 13.gunune kadar halen testlerim de ikinci çizgi çıkmaya devam etti. Ama sonra 14.gun kahverengi bi leke geldi. Adet olacağımı düşündüm. Ama sonra ne adet oldum ne de lekenin devamı geldi. Normal adet günüm bugundu. Bugun normal bi şekilde başladı ama öncesinde affedersiniz kahverengi parça parça geldi pıhtı gibi. Daha önce hiç yaşamadım ama tahminimce kimyasal gebelikten şüpheleniyorum. Sanki bebek oluştu sonra tutunamadı oluşamadan adetle atıldı. Çünkü 10. 11.gunu silik çıkan testi anlarım ama hem kanda çıkması hemde 13.gune kadar çift çizgi çıktıktan sonraki 14.gun leke gelmesi hiç normal değil. Ama Allah biliyor böyle olmasına şükrettim. Çünkü Allah korusun ya var diye sevindikten sonra 5-6haftalıkken olumsuz bi durum olsaydı ya da kürtaj olmak zorunda kalsaydım üzüntümün boyutunu tahmin bile edemezdim. Rabbim kimseye yaşatmasın düşüncesi bile kötü.
Ama şuda bi gerçek, geçtiğimiz hafta eşimle de aram açıktı ve hep acaba ikinci çoçuk için acelemi ettim acaba hayırlı bi zaman değilmi diye düşündüm, yani o dönem hamile olsaydım eşime süpriz bile yapamayacaktım ya da belki de sevinmeyecekti bile aramız açık diye.
Bu ay doktora gitmicem iğne felanda almıcam doğal yolla son kez deneyip bu senenin defterini kapatıcam... Çünkü çok yıprandım çok emek verdim ve temmuzdan beri sürekli aynı hayal kırıklığını yaşamak beni çok yordu... Kısmetimde varsa o beni bi şekilde bulur zaten... Herşeyin hayırlısı inşallah...

Amin canim hakkinda ne hayirliyla Rabbim onu nasip etsin. Senden sonra cok uzuldum inan kotumu etkiledim diye halbuki jic bi art niyetim yoktu. Gerginlik duygusallik yanlis anlasilmalar oldu. Bence Rabbim biliyor dogru zmanini uzulmemize izin vermeden guzel hayirli sekilde gelir insalah bebiklerimiz. Sende kendini uzme sakın dedigin gibi sanirim vardi ama tutunamadi. Genelde bu durumlari yasayan cok oluyor valla gozlerim doldu suan Alalh hepimizin yardimcisi olsun. Esinle arani duzelttiysen niye tedaviye devam etmiyorsun ki ?

:KK54:
Ya gergin olunca insan hem yanlis anlayabiliyor hemde karsi tarafta gergin oda yanlis anliyabiliyor. Gercekten art niyet kotu niyet asla yoktu kendisi uzulmesin diye burda surekli okudugum icin hemen yapma test hani degerin duserse cok uzulursun demek istedim olsun varsin ya zeytin dali uzatan ben olayim o olsun farketmez. Ben kimseyle küs kirgin kalamam huyum boyle.
Neyse hıc acmayalım bu konuları :110: sen şimdi kacıncı gunundesın reglı zamanın gectı mı

selam canım, bende kımyasal gecırdım 2 ay once degerım adetten 1 gun once 11.47 cıktı, 2 gun sonra 2 ye dustu ve aynı parcalı adet oldum. doktroum kımyasal dedı. vucut saglıksız gebelıklerı atıyormus. herseyın hayırlısı ınsallah

Canım üzme kendimi hakkında hayrlısı neyse o olsun herkeste farklı tespkıler verıdur bunılaclar bence senın kanda cıkan degerde testlerde cıkan cızgıde ılaclardandı yanlıs hatırlamkyorsam kan tahlılın cok az ckmıstı ılacın etkısnden olabılır dıe dusunuyorum (düşük yasadm ve ılk öğrendıgmde degerım 546dıydı) kendı deneyımlerımden yola cıkarak ılacın etkısıdr dıyorum hıc kendını yotma ben de bu ay ılk kez ogne ılac denedkm olmadı ve ben dırek ara verdım cunku yorucu yıpratıcı gercekten herkes kendını nasıl daha ıyı hıssedıcekse oyle yapmalı kendınk yıpratma ve nedn dıe sorguleme bend takdır kısmet boyleymıs

Hadi bakalım kısmet olursa suprız olur olmazsa gelsın yenı ay:KK200:
Supriz falan beklemiyorum canim tabi Rabbimin neyi ne zmaan verecegini bilemeyiz ama bende oyle bi his falan yok yani. Bu ay olmzsa film demisti iste gidip konusucam adeti bekliyorum canim ardindanda asilma diyodu bakalim ne dicek

Kızlar benim bel ağrım var, kırmızılar geliyor galiba.
Supriz falan beklemiyorum canim tabi Rabbimin neyi ne zmaan verecegini bilemeyiz ama bende oyle bi his falan yok yani. Bu ay olmzsa film demisti iste gidip konusucam adeti bekliyorum canim ardindanda asilma diyodu bakalim ne dicek
Benim de bel ağrım var, kırmızılar geliyor bu ay da sanırım

Kızlar bende bu ay ilk defa klomen kullandım bittiği günün ertesi günü gittim doktora yani 10.gün iki tane 13 milim iki tane 14 milim bitane 19 milim yumurta gördüğünü söyledi yarın da kontrole çağırdı ben yumurtalar nasıl gelişimi iyi mi diye sordum gelişmeye devam ediyorlar dedi ama tatmin olmadım sizden bilenler vardır nasıl iyi mi kızlar??? İğne yapacak mı bilmiyorum hiç bahsetmedi bana

Kızlar bende bu ay ilk defa klomen kullandım bittiği günün ertesi günü gittim doktora yani 10.gün iki tane 13 milim iki tane 14 milim bitane 19 milim yumurta gördüğünü söyledi yarın da kontrole çağırdı ben yumurtalar nasıl gelişimi iyi mi diye sordum gelişmeye devam ediyorlar dedi ama tatmin olmadım sizden bilenler vardır nasıl iyi mi kızlar??? İğne yapacak mı bilmiyorum hiç bahsetmedi bana
Çok iyi bi sürü yumurtan oluşmuş. Büyük ihtimal iğne verecektir .benimde ilk ay iki yumurta büyümüştü iğne verdi.bu ay yine içtim bende pazartesi gidicem kontrole. Kasiklarinda ağrı hisediyormusun.

Canim ben klomen kullanmadim ama iki yumurtam vardi biri 21 digeri 18 doktor 21 olan bizim icin iyi dedi. Hergun 1 veya 2 mm artıyor bir suru yumurtan var masalalah

Çok sagolun kızlar desteğiniz için....
Ayrı ayrı yazamadım kusura bakmayın işteyim tel yasak. Ama iğnelik tedavilik bi durumum olmadığı için doğal yolla denicem bu ay. Eşimde yaz tatili için rezervasyon yaptıralım diyor. halen umudum var, aralıkta hamile kalırsam agustosta doğum olur, mayısta gitmek iyi olur gibi plan yapıyorum içimden. Bide sacımı boyatıcaktım oda aradan çıksın diyorum hazır hamile değilken. Yani hiç umudumu yitirmedim halen hırslı bi şekilde ipleri elimden bırakmadan sıkı takipte olcam. Çünkü hedeflerim var amaçlarım var bu cocukla ilgili. İnsan daha da hırslanıyor atağa geçiyor tam tersi vazgeçmek yerine. Ama bu ayda olmazsam o zaman planlarım suya düşcek o zamanda Allahın takdiri diyip kenara çekilcem...

Klomen kullandığım aylarda doktor adetin 21. Günü progeston testi yaptırıyordu ilacın işe yarayıp yaramadığını test ediyordu.. Bu sefer Bişi demedi.. Çatlatma iğnesi sonucu yanıltır mı acaba

Çok iyi bi sürü yumurtan oluşmuş. Büyük ihtimal iğne verecektir .benimde ilk ay iki yumurta büyümüştü iğne verdi.bu ay yine içtim bende pazartesi gidicem kontrole. Kasiklarinda ağrı hisediyormusun.
Ayy inşallah dediğin gibi olur canım :KK36:ilk ay neden olmadı canım yumurta olurmuş iğne de olmuşsun? İnşallah bu ay birlikte hamile kalırız bebişlerimiz olur. Sol kasigimm çok ağrıyor ama büyük olan yumurta sağda anlamadım pek :110:

Canim ben klomen kullanmadim ama iki yumurtam vardi biri 21 digeri 18 doktor 21 olan bizim icin iyi dedi. Hergun 1 veya 2 mm artıyor bir suru yumurtan var masalalah
Kaçıncı gün yumurtalarin böyleydi canım bebiş oldu mu iğne yaptı mı?? Ay çok soru oldu heyecanlıyım bakalım ne diyecek bugün:dua:

Ayy inşallah dediğin gibi olur canım :KK36:ilk ay neden olmadı canım yumurta olurmuş iğne de olmuşsun? İnşallah bu ay birlikte hamile kalırız bebişlerimiz olur. Sol kasigimm çok ağrıyor ama büyük olan yumurta sağda anlamadım pek :110:
Ilk ay biz değerlendiremedik o günleri. Benimde soldaydı sol çok ağrıyordu.bu ay sağ tarafım çok ağrıyor.insallah solda olur yine.insallsh canım ikimizde ve bütün isteyen herkes bu güzel haberi alır.

X