Kızlar şöyle yazayım, İğnenin 13.gunune kadar halen testlerim de ikinci çizgi çıkmaya devam etti. Ama sonra 14.gun kahverengi bi leke geldi. Adet olacağımı düşündüm. Ama sonra ne adet oldum ne de lekenin devamı geldi. Normal adet günüm bugundu. Bugun normal bi şekilde başladı ama öncesinde affedersiniz kahverengi parça parça geldi pıhtı gibi. Daha önce hiç yaşamadım ama tahminimce kimyasal gebelikten şüpheleniyorum. Sanki bebek oluştu sonra tutunamadı oluşamadan adetle atıldı. Çünkü 10. 11.gunu silik çıkan testi anlarım ama hem kanda çıkması hemde 13.gune kadar çift çizgi çıktıktan sonraki 14.gun leke gelmesi hiç normal değil. Ama Allah biliyor böyle olmasına şükrettim. Çünkü Allah korusun ya var diye sevindikten sonra 5-6haftalıkken olumsuz bi durum olsaydı ya da kürtaj olmak zorunda kalsaydım üzüntümün boyutunu tahmin bile edemezdim. Rabbim kimseye yaşatmasın düşüncesi bile kötü.
Ama şuda bi gerçek, geçtiğimiz hafta eşimle de aram açıktı ve hep acaba ikinci çoçuk için acelemi ettim acaba hayırlı bi zaman değilmi diye düşündüm, yani o dönem hamile olsaydım eşime süpriz bile yapamayacaktım ya da belki de sevinmeyecekti bile aramız açık diye.
Bu ay doktora gitmicem iğne felanda almıcam doğal yolla son kez deneyip bu senenin defterini kapatıcam... Çünkü çok yıprandım çok emek verdim ve temmuzdan beri sürekli aynı hayal kırıklığını yaşamak beni çok yordu... Kısmetimde varsa o beni bi şekilde bulur zaten... Herşeyin hayırlısı inşallah...