Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım bugün yine tekrar kontrol e gittim ben 24 cm sol da 4 tane de sağ da ama onlar bundan küçük dedi çatlamak üzere dedi iğne vermedi ilk defa kullandığın için dedi.. 24 büyük değil mi ki ?
belirli bi olgunluğa gelince çatlıyo diye duymuştum.. ben aşılama için yumurta kontrolü yaptırıyorum 19-20 mm olunca çatlatma iğnesi yapmamı söyledi doktorum.
24 mm de çatlamak üzeredir sizinde..

canım bugün yine tekrar kontrol e gittim ben 24 cm sol da 4 tane de sağ da ama onlar bundan küçük dedi çatlamak üzere dedi iğne vermedi ilk defa kullandığın için dedi.. 24 büyük değil mi ki ?
Evet canım çok iyi büyümüş bugün yarın çatlar sen bu günleri ıyi degerkendir:-)

Kızlar şöyle yazayım, İğnenin 13.gunune kadar halen testlerim de ikinci çizgi çıkmaya devam etti. Ama sonra 14.gun kahverengi bi leke geldi. Adet olacağımı düşündüm. Ama sonra ne adet oldum ne de lekenin devamı geldi. Normal adet günüm bugundu. Bugun normal bi şekilde başladı ama öncesinde affedersiniz kahverengi parça parça geldi pıhtı gibi. Daha önce hiç yaşamadım ama tahminimce kimyasal gebelikten şüpheleniyorum. Sanki bebek oluştu sonra tutunamadı oluşamadan adetle atıldı. Çünkü 10. 11.gunu silik çıkan testi anlarım ama hem kanda çıkması hemde 13.gune kadar çift çizgi çıktıktan sonraki 14.gun leke gelmesi hiç normal değil. Ama Allah biliyor böyle olmasına şükrettim. Çünkü Allah korusun ya var diye sevindikten sonra 5-6haftalıkken olumsuz bi durum olsaydı ya da kürtaj olmak zorunda kalsaydım üzüntümün boyutunu tahmin bile edemezdim. Rabbim kimseye yaşatmasın düşüncesi bile kötü.
Ama şuda bi gerçek, geçtiğimiz hafta eşimle de aram açıktı ve hep acaba ikinci çoçuk için acelemi ettim acaba hayırlı bi zaman değilmi diye düşündüm, yani o dönem hamile olsaydım eşime süpriz bile yapamayacaktım ya da belki de sevinmeyecekti bile aramız açık diye.
Bu ay doktora gitmicem iğne felanda almıcam doğal yolla son kez deneyip bu senenin defterini kapatıcam... Çünkü çok yıprandım çok emek verdim ve temmuzdan beri sürekli aynı hayal kırıklığını yaşamak beni çok yordu... Kısmetimde varsa o beni bi şekilde bulur zaten... Herşeyin hayırlısı inşallah...
Herseyın hayırlısı olsun kuzum

Kizlar benim bugun catlatma ignesinin 19. Gunuydu. Bugun adet agrisi gibi agrim oldu.dedim adet geliyor. Az once test yaptim idrarda pozitif cikti. İnsallah yanlislik olmaz
Aa çok güzel bi haber. Bence kan ver hemen canım nasıl durcan bütün bi haftasonu meraktan :)
Yumurtayı kalıtelı yapıyormuş kimyasal rıskını azaltıyor bıde ınofolıc kullandım hamıle kalana şansını arttırıyor
Kadın doğumcumu yazıyor canım eczane vermezmi ?
Herseyın hayırlısı olsun kuzum
Sagol canım, valla yeni ayın çalışmalarına başlıcam ama Allah nasip etmiyor bu sene diye düşünüyorum yoksa bu kadar emeğe rağmen olmam lazımdı şimdiye kadar. Sanırım kısmet olmıcak bi süre. Eşimin pek gönlü yok çünkü canım seneye istiyor, ondan dolayıda nasip olmuyor olabilir.

Aa çok güzel bi haber. Bence kan ver hemen canım nasıl durcan bütün bi haftasonu meraktan :)

Kadın doğumcumu yazıyor canım eczane vermezmi ?

Sagol canım, valla yeni ayın çalışmalarına başlıcam ama Allah nasip etmiyor bu sene diye düşünüyorum yoksa bu kadar emeğe rağmen olmam lazımdı şimdiye kadar. Sanırım kısmet olmıcak bi süre. Eşimin pek gönlü yok çünkü canım seneye istiyor, ondan dolayıda nasip olmuyor olabilir.
Canım femarayı doktor yazıyor ınofolıc alabılırsın recetesız.

belirli bi olgunluğa gelince çatlıyo diye duymuştum.. ben aşılama için yumurta kontrolü yaptırıyorum 19-20 mm olunca çatlatma iğnesi yapmamı söyledi doktorum.
24 mm de çatlamak üzeredir sizinde..
Selam kızlar bu yumurtalar ne kadar büyüklüğe ulaşınca çatlama oluyo biliyomusunuz dün doktora gittim solda bir yumurtalık oluşmuş yarın bidaha görim gel dedi bugün gittim ben sana cumartesi gel dememişmiydim öle not almışım dedi solda 1 sağda 2 yumurta oluşuyo yarım mm oluşmaya devam ediyolar çatlicak bi yumurta yok şuan pazartesi yine gel dedi hiç bişiy anlamadım walla git gel git gel bidaha gitmicem iyice sinir oldum yaaaa

X