Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
C

canım kan ver zaten artısı takıp etmen gerekiyor bir daha vereceksin. Gıt ver aklın kalmasın ona göre dikkat edersın
Simdi
Git Canım kan ver testte çıktıysa bende adetten 1 gün önce kan verdım çıktı. Zaten ıkı gün sonra tekrarlamak gerekiyor. Fazla testın varsa evde tekrar yap pozıtıf çıkarsa yine doğru kan vermeye
Nerede ben kan vereyim ki simdi

Yumurtayı kalıtelı yapıyormuş kimyasal rıskını azaltıyor bıde ınofolıc kullandım hamıle kalana şansını arttırıyor
Canım merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağına al inşallah bebeğini bende femara kullandım ayın 4 ünde çatlatma iğnesi olacağım merak ettiğim ilişli günlerini nasıl yaptın iğne günü de birliktelik oldu mu

Canım merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağına al inşallah bebeğini bende femara kullandım ayın 4 ünde çatlatma iğnesi olacağım merak ettiğim ilişli günlerini nasıl yaptın iğne günü de birliktelik oldu mu

Tesekkur ederim canim amin insallah. 36. Saatte iliski dedi doktorum baska demedi. Ama biz gun asiri degerlendirdik 2 kere daha

Kızlar sonucum bu ve netten baktım bu değere çok yeni bir gebeliğim var :)
Bugun iğnenin 10.gunu, ptesi testi tekrarlıcam sağlık ocağında artış varmı diye inşallah artar :)
Adet tarihime göre 2+6’dayım

• 3 hafta: 5 – 50
  • 4 hafta: 3 – 426
  • 5 hafta: 19 – 7,340
  • 6 hafta: 1,080 – 56,500
  • 7 – 12 haftalar: 7,650 – 288,000
Eki Görüntüle 2071870
Canım iğnenin etkisi geçmiş mi acaba bugün benimde iğnenin onuncu günü kan versem mi pazartesi

belirli bi olgunluğa gelince çatlıyo diye duymuştum.. ben aşılama için yumurta kontrolü yaptırıyorum 19-20 mm olunca çatlatma iğnesi yapmamı söyledi doktorum.
24 mm de çatlamak üzeredir sizinde..
Sanki çatlamayacak gibi bi his Var içimde .yumurtanın olduğu yerde ağrım da var ama bilemedim :110:

P
Evet canım çok iyi büyümüş bugün yarın çatlar sen bu günleri ıyi degerkendir:-)
Şey dünü değerlendirdik ama bugün gittiğimde çatlamamisti çatlamak üzere olduğnu söyledi ama iğne yapmadı büyük değil mi çatlamayacakmis gibi hissediyorum :110:

P

Şey dünü değerlendirdik ama bugün gittiğimde çatlamamisti çatlamak üzere olduğnu söyledi ama iğne yapmadı büyük değil mi çatlamayacakmis gibi hissediyorum :110:
Yok canım yeterince büyüyünce çatlar.seninki çok iyi büyümüş. Catladiginda kaşık ağrısı olur hissedersin. Hayırlı haberini alırız inşallah bu ay

X