Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cok tesekkur ederım, ınsallah sızlerede nasıp olur en kısa zamanda :anneadayı:
Amin canım bir şey sormak istiyorum olumsuz seylerı hatırlamanı ıstemem ama ben de dusuk yasadıgım ıcın soruyorum kımyasalla suan arasında ne kadar zaman gecmıstı eger sorum yuzunden kendını kötu hıssettıysen nolut hakkını helal et kendmde yasadıgjm ıcın soruyorum

Amin canım bir şey sormak istiyorum olumsuz seylerı hatırlamanı ıstemem ama ben de dusuk yasadıgım ıcın soruyorum kımyasalla suan arasında ne kadar zaman gecmıstı eger sorum yuzunden kendını kötu hıssettıysen nolut hakkını helal et kendmde yasadıgjm ıcın soruyorum
canım tarıhler aynıydı adetıme 1 gun kala kan verdım ıksıındede. kımyasal da deger 11 cıkmıstı sımdı 69 cok sukur. ama onemlı olan ıkı katı artması hala rısk var

canım tarıhler aynıydı adetıme 1 gun kala kan verdım ıksıındede. kımyasal da deger 11 cıkmıstı sımdı 69 cok sukur. ama onemlı olan ıkı katı artması hala rısk var
Yok risk falan yok kafana takma oyle seyleri demedimmi ben sana. Sen bize dua edicen hamis hamis gezicen insallahhh canim. Olumsuz seyleri dusunme degerin adet zmaaninda boyle cikti dur bakalim artar o mutlaka

Kızlar tam size dönüş yapcam hoppp hesabım kapatılıyor bi türlü yazamıyorum. Yine bi uyarı gelmiş açıklama yazdım, KISMET OLURDA HESABIM KAPANMAZSA TEKRAR öğlen uzun uzadıya son durumum hakkında yazıcam size müsait olduğumda.
Yaz tabikide kirginligida uzatmayalim canim cok uzuldum senden sonra hep yanlis anlasilmalar oldu kapatalim gitsin. En basindan yeni tanismis gibi devam edelim en iyisi :-) naptin varmi gelisme kan tahlilini tekrarladinmi ben ptesi yaptim 0.108 yani negatif cikti tuhaf bi sekilde uzulmedim ama daha adette olmadim bekliyorum. Senin sonuc ne oldu ?

Kzlar bende adet olmadım ya kan testi yaptım 0.12 cıktı negatif ama daha olmadım malesef olsam da hiç değilse rahim filmi çektirsem adet olsam gerçekten sevinicem günüm geçti dün olmam gerekiyordu ama akıntıdan başka birşey yok malesef

Kzlar bende adet olmadım ya kan testi yaptım 0.12 cıktı negatif ama daha olmadım malesef olsam da hiç değilse rahim filmi çektirsem adet olsam gerçekten sevinicem günüm geçti dün olmam gerekiyordu ama akıntıdan başka birşey yok malesef
Kafana takarsan strestende olmuyor canim kafana takma bendede belirti yok denecek kadar az sadece goguslerim sis gibi agriyor. Ama degerin yukselecegini hic sanmiyorum. Bende film cekilicem sendemi ?ozeldemi cektireceksin ucret ne kadar dediler sana ?

Eger istanbuldaysa canim sislide bir yer var agrisiz cekiyolar ben nisanda cektirdim sikinti yasamadim tavsiye ederim bildigim kadariyla en iyi makina da orda aneztezisiz

he , bır ay gebe kalmadım, sonrakı ay bu ay ıste. bır ay bos gectı. zaten sonrakı ay catlatma ıgnesı vuruldum
Anladım canım inş.hayırlısıyla kavusursun miniğine benim baya gectı uzerınden yaklasık bır yıl olacak dusugn etkısı ise nısanda bıtmıstı bakalkm kısmet beklıyoruz Allah daha nıce guxel haberlere kavustursun inş
Yaz tabikide kirginligida uzatmayalim canim cok uzuldum senden sonra hep yanlis anlasilmalar oldu kapatalim gitsin. En basindan yeni tanismis gibi devam edelim en iyisi :-) naptin varmi gelisme kan tahlilini tekrarladinmi ben ptesi yaptim 0.108 yani negatif cikti tuhaf bi sekilde uzulmedim ama daha adette olmadim bekliyorum. Senin sonuc ne oldu ?
kızlar bu yazısmayı okuyunca cok sevındım bızlere yakısan buydu E Esra_Babies uygun oldugunda cvp verecektır Hilal coban Hilal coban Zeytın dalı uzatman benı mutlu ettı hepımız aynı yolda tek hedefe yuruyen ınsanlarız sonucta:KK200:

X