- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
Canim bende adete 3 gun kala 0.108 cikti artik bizimkinin yukselme ihtimali bence yok. Seninde once yuksek sonra dusuk cikti ilk yuksek cikmasi ignenin etkisiydi sanirim. Bari adet gelsede ne yapicamiza baksak demiCanm benim iğneden 17.günüm adet olmadım idrar testi yaptım negatif cıktı beklemedeyim bende letu kullandım bakalım hayırlısı diyorum aynı senin gibi benimkide
Aynen ama gelmiyor işte malesef belirti bile yok sadece akıntı çok varCanim bende adete 3 gun kala 0.108 cikti artik bizimkinin yukselme ihtimali bence yok. Seninde once yuksek sonra dusuk cikti ilk yuksek cikmasi ignenin etkisiydi sanirim. Bari adet gelsede ne yapicamiza baksak demi
Insallah vardir biseler canim benim senide heveslendirmek istemiyorum hakkimizda hayirlisi olsun. Bende var belirtiler goguslerim cok agriyor ozellikleAynen ama gelmiyor işte malesef belirti bile yok sadece akıntı çok var
Benim hiçbir ağrım yok sadece ara sıra giren kasiklarima kramplar var akıntı çok bu kadarInsallah vardir biseler canim benim senide heveslendirmek istemiyorum hakkimizda hayirlisi olsun. Bende var belirtiler goguslerim cok agriyor ozellikle
Hamilelik belirtisi gibi duruyorda insan umit vermekten korkuyor canim ya sen cok uzuluyosun bisey demek istemiyorum 2 gun daha bekle olmazsan kan tahlilini yenile istersenBenim hiçbir ağrım yok sadece ara sıra giren kasiklarima kramplar var akıntı çok bu kadar
Aynen canim Hilal dogru soyluyor bekle 2 gun daha kafana takma stresde gecikme yapar.Benim hiçbir ağrım yok sadece ara sıra giren kasiklarima kramplar var akıntı çok bu kadar
Canim bana sorarsan24 saat dolar dolmaz da iliski yasa ve 36.saati kacirma iki yumurtan oldugu icin sanslisin sansin daha yuksek ama sunu okudum bazi yerlerde catlatma ignesi sadece bir yumurtayi catlatirmis ama digeri de kendiliginden catlamis olabilir bu aksam ve yarin sabah mutlaka iliski olsun bir gun arayla catladilarsa sansin yuksek hadi ins ilk ay guzel haber duyariz sendenMerhaba hanımlar.. Bende pazartesi çatlatma ignemi oldum.. Sağ 20 mm ve sol19mm olmak üzere 2 yumurtam büyümüş.. Doktor 36saat sonra ilişki dedi. 36 saate kadar sağ tarafımda sızlama oluyordu. Şu anda da sol tarafımda.. 1 er gün arayla çatlamamı oluyor acaba..
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bu süreçler çok zor... Benim 3. Klomenle tedavim ilk kez iki yumurtam oldu ve doktor iğne vurdurduCanim bana sorarsan24 saat dolar dolmaz da iliski yasa ve 36.saati kacirma iki yumurtan oldugu icin sanslisin sansin daha yuksek ama sunu okudum bazi yerlerde catlatma ignesi sadece bir yumurtayi catlatirmis ama digeri de kendiliginden catlamis olabilir bu aksam ve yarin sabah mutlaka iliski olsun bir gun arayla catladilarsa sansin yuksek hadi ins ilk ay guzel haber duyariz senden
Test yaptınmı merak ettim :)Aynen canim Hilal dogru soyluyor bekle 2 gun daha kafana takma stresde gecikme yapar.
Daha sonucunu almadım pek umudum yok ne bilimTest yaptınmı merak ettim :)
Hayırlı olsun canımKızlar hamileyimmm çok şükür mübarek günde sevıncten ağladım. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
69 :) doktorum 2 gun sonra tekrarla dedi 2 kati olmasi gerekiyormus nasil gececek bakalim iki gunHayırlı olsun canımtebrik ederim
Kaç çıktı değerin? Ne kadar güzel bir günde öğrendin ya maşallah
Bol bol dua et canım, Rabbim sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin69 :) doktorum 2 gun sonra tekrarla dedi 2 kati olmasi gerekiyormus nasil gececek bakalim iki gun
Amin hepimiz icin dua edicemBol bol dua et canım, Rabbim sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin
Ay cok sevindim canim ya hayirli olsunKızlar hamileyimmm çok şükür mübarek günde sevıncten ağladım. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.. İğneden kaç gün sonra öğrendin hamile olduğunu cnmKızlar hamileyimmm çok şükür mübarek günde sevıncten ağladım. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah