Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm benim iğneden 17.günüm adet olmadım idrar testi yaptım negatif cıktı beklemedeyim bende letu kullandım bakalım hayırlısı diyorum aynı senin gibi benimkide
Canim bende adete 3 gun kala 0.108 cikti artik bizimkinin yukselme ihtimali bence yok. Seninde once yuksek sonra dusuk cikti ilk yuksek cikmasi ignenin etkisiydi sanirim. Bari adet gelsede ne yapicamiza baksak demi

Merhaba kızlar bende polikist över sendromu maduruyum yeni bir doktorlar tanıştım memnunum sunan bakalım adet olmam için adet söktürücü verdi adetin 2-3 günde gitcem aşılama gerek duymadı yumurta catlatma için hap yada iğne vericek daha sonra eşimin test sonuçları çok iyi ben 2 yildir adet olmuyorum 3 yildir evliyim korunmuyorum 68 kiloyum bakalım hayırlısı allahtan :)

Merhaba hanımlar.. Bende pazartesi çatlatma ignemi oldum.. Sağ 20 mm ve sol19mm olmak üzere 2 yumurtam büyümüş.. Doktor 36saat sonra ilişki dedi. 36 saate kadar sağ tarafımda sızlama oluyordu. Şu anda da sol tarafımda.. 1 er gün arayla çatlamamı oluyor acaba..

Canim bana sorarsan24 saat dolar dolmaz da iliski yasa ve 36.saati kacirma iki yumurtan oldugu icin sanslisin sansin daha yuksek ama sunu okudum bazi yerlerde catlatma ignesi sadece bir yumurtayi catlatirmis ama digeri de kendiliginden catlamis olabilir bu aksam ve yarin sabah mutlaka iliski olsun bir gun arayla catladilarsa sansin yuksek hadi ins ilk ay guzel haber duyariz senden

İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bu süreçler çok zor... Benim 3. Klomenle tedavim ilk kez iki yumurtam oldu ve doktor iğne vurdurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…