- 30 Ekim 2012
- 451
- 489
- Konu Sahibi Esra_Babies
insallah canım rabbım hepımzıe versın. erken sevınmek ıstemıyorum ne olacagı bellı olmuyorAmin insallah simdide senin sonucu beklicez desene. Bizede yaz mutlaka insallah yuzun guler canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah canım rabbım hepımzıe versın. erken sevınmek ıstemıyorum ne olacagı bellı olmuyorAmin insallah simdide senin sonucu beklicez desene. Bizede yaz mutlaka insallah yuzun guler canim
Insallah olur canim insallah banada dua et bu gece hamilelerin duasi daha makbul olurmus :)insallah canım rabbım hepımzıe versın. erken sevınmek ıstemıyorum ne olacagı bellı olmuyor
kıs dur daha bellı degılkı moda gırmek ıstemıyorum uzulurum dıye ama demesı bıle guzelInsallah olur canim insallah banada dua et bu gece hamilelerin duasi daha makbul olurmus :)
canım normalde catlamadan sonra 14 gun. eger hastane yoksa ıdrar testını yarın da tekrarla ve farklı marka da dene ımkan varsa.erken testler daha net cıkarırArkadaslar merhaba 15 aydir korunmadik ama henüz bebis yok sizlere birsey danismak istiyorum ben 4 kasimda adet oldum adetim 3. Gunu dr a gittim gel demisti kist falan yoktu ama önceki baska bir dr 2 cm kist oldugunu soyledi bu dr um da catlamayn yumurta kiste donusmus atilmis adetle dedi bana ilac verdi letu adinda 10 5. Gunu basla 10 gun sonra gel dedi 20 mm sagda yumurtam olusmus 9. Gun gelmeliymissin aslinda birdahaki aya oyle gel dedi ve o gun igne yapti bana karnimdan yani ayın 13 unde ve ben hala adet olmadim 3 test yaptim birisi yarim saat sonra hafif pembeydi ama yaptim yok dr u aradim kan testi yaptir gel dedi baska bir ilce de hastane benim gibi olan varmi durumu yani igneden 14 gun sonra adet olmam gerekmiyormuydu beni aydinlatin nolurr
canım normalde catlamadan sonra 14 gun. eger hastane yoksa ıdrar testını yarın da tekrarla ve farklı marka da dene ımkan varsa.erken testler daha net cıkarır
Cumaya kadar bekleyegim bakalim.bence yap canım. catlama ıgnesınden sonra 14 gun ıcınde adet oluyorsun
benim 9. gun falan sol kasıgımda batma oldu hafıf hafıf.
Canim ins senden de guzel haberler aliriz sizinle umutlaniyorumBenim 17. Gun ama yapmadim test adet gunum gelmedigi icin
İnsallah oyledir ama nedense umutsuzumCanim ins senden de guzel haberler aliriz sizinle umutlaniyorum
Icini ferah tut canim benim bu defa melegin seninle olucak insinsallah canım rabbım hepımzıe versın. erken sevınmek ıstemıyorum ne olacagı bellı olmuyor
inşallah canımIcini ferah tut canim benim bu defa melegin seninle olucak ins
ilaç kullandın mı canımarkadaşlar ben normalde 29 günde bir adet olurum. bat 7 aralık. çatlatma iğnesini 18 kasımda vuruldum.( adetin 10.günü 20 mm yumurtam vardı )
Çatlatma iğnesinden sonra genelde 2 hafta sonra regl görülüyormuş. benimki 19 20 günü buluyor. Erken mi gelişti yumurtam acaba erken mi adet olurum?
evet klomen kullandım. normalde 28 29 günde bir adet olurum. bu ay 10.gün yumurtam yeterli olgunluğa ulaştığı için iğne vuruldm.ilaç kullandın mı canım
klomen yumurtalarını erken buyutmustur o yuzden vurmustur ıgneyıevet klomen kullandım. normalde 28 29 günde bir adet olurum. bu ay 10.gün yumurtam yeterli olgunluğa ulaştığı için iğne vuruldm.
Yani :)) insallah vardir canim hele bi tahlili yaptir bakalim bekliyorum sabirsizliklakıs dur daha bellı degılkı moda gırmek ıstemıyorum uzulurum dıye ama demesı bıle guzel
Hafif leken varsa az bekle yarin falan devami gelmezse idrar testini tekrarla. Ama imkanin varsa en iyisi kan tahlili canim. Bence acele etme leke var diyosun adetin haberciside olabilirBurdada hastane varda ama benim ben o dr u tercih etmedim takip yapmiyor yarinda olmazsam giderim tahlil icin ama hicc umudum yok hafif lekeler var anlamadim
Canm benim iğneden 17.günüm adet olmadım idrar testi yaptım negatif cıktı beklemedeyim bende letu kullandım bakalım hayırlısı diyorum aynı senin gibi benimkideArkadaslar merhaba 15 aydir korunmadik ama henüz bebis yok sizlere birsey danismak istiyorum ben 4 kasimda adet oldum adetim 3. Gunu dr a gittim gel demisti kist falan yoktu ama önceki baska bir dr 2 cm kist oldugunu soyledi bu dr um da catlamayn yumurta kiste donusmus atilmis adetle dedi bana ilac verdi letu adinda 10 5. Gunu basla 10 gun sonra gel dedi 20 mm sagda yumurtam olusmus 9. Gun gelmeliymissin aslinda birdahaki aya oyle gel dedi ve o gun igne yapti bana karnimdan yani ayın 13 unde ve ben hala adet olmadim 3 test yaptim birisi yarim saat sonra hafif pembeydi ama yaptim yok dr u aradim kan testi yaptir gel dedi baska bir ilce de hastane benim gibi olan varmi durumu yani igneden 14 gun sonra adet olmam gerekmiyormuydu beni aydinlatin nolurr