- 30 Ekim 2012
- 451
- 489
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
Amin canim. Allah yoklugunu gostermesin isteyen hakeden herkese evlat nasip etsin. Umudunu kaybetmeBenim de iğneden sonra ağrım olmadı çok moralim bozuktu 3 gündür Allah razı olsun umut oldun bana Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşaAllah
Valla goguslerim iyice gerildi kasiklarimdaki agri ne hikmetse yok ama degerin yukselmesi mucize olur canim ben beklemiyorum acikcasi adeti bekliyorum :)Insallah canim . Insallah sizde guzel haberler alirsiniz . O kadar umitsizdim ki test yaptirmaktan vazgececektim az kaldi. Igneden sonra agri falan olmamisti bende. Hayirlisi allahtan ol derse olur. Sizinkilerde belli degil daha insallah guzel haberler gelir
Nasibinde varsa olur canim. Benim de net degil degerin 2 gun sonra en az 2 kati olmaso lazimValla goguslerim iyice gerildi kasiklarimdaki agri ne hikmetse yok ama degerin yukselmesi mucize olur canim ben beklemiyorum acikcasi adeti bekliyorum :)
Olucak insallah kendini yorma guzel guzel beslen ayaklarini uzat oh keyfine bak. Takma kafana sakın ha :) bu arada esin ne tepki verdi merak ettimNasibinde varsa olur canim. Benim de net degil degerin 2 gun sonra en az 2 kati olmaso lazim
Hayırlı olsun cnmm çok sewindimmm bu arada 1 gün girmedimm neler kaçırmışım yaaaaaBugun 14. Gun canim adetime 1 gun kala.
Yok canim ben 6 ay oldu basliyali zaten normalide hamilelikten 3 ay once baslaman. Ben kotrollerden sonra baslamistim zarari olmaz vitamin gibi bisi zaten doktorunada soyleseneBu arada kızlar ben klomen kullandım ya yarında kontrole gidicem folik asite hemen başlimmi sizce eğer doktor çatlatma iğnesi falan yaparsa bi zararı olurmu acaba ne diyosunuzzz???
Ben 15 aydır folik asit içiyorumBu arada kızlar ben klomen kullandım ya yarında kontrole gidicem folik asite hemen başlimmi sizce eğer doktor çatlatma iğnesi falan yaparsa bi zararı olurmu acaba ne diyosunuzzz???
Yapma canim test son gune kadar. Ben silik ciktiginda bile cok uzuldum beden silik acaba dusuyormu diye olumsuza sartlamisim kendimi hastane kapisindan donecektim
çok sukur, ama degerımın 2 gun sonra 2 katı olması lazım onu beklıyorum sımdı yarın aksam kan verecegım tekrar ınsallah artarCok sukur ki hamilesin:)
canım eşim inanamıyor, daha once kımyasalda cok sevınmıstık sonu husran oldu. hastaneye gıttıgımızde esımın kuzenı nobetcıydı o aldı kanımı, bızımkı onu aradı sordu gercek mı dıyeOlucak insallah kendini yorma guzel guzel beslen ayaklarini uzat oh keyfine bak. Takma kafana sakın ha :) bu arada esin ne tepki verdi merak ettim
ben korunurkende ıcıyordumBen 15 aydır folik asit içiyorum
Uuuu çok heyecanlı belirtin var mı canım benim 4. Günüm hiçbir belirtim yok iğneden sonra ağrım falan da olmadı iki gün su gibi akıntım oldu şu an kupkuru yum ama aslında test yapsan silik de olsa çıkar iğnenin etkisi de geçmiştir artıkbugün iğnenin 13. günü heyecan dorukta :)
Canım hayırlı olsun Allah tamamına erdırsın maşallah tebrık ederimKızlar hamileyimmm çok şükür mübarek günde sevıncten ağladım. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Uuuu çok heyecanlı belirtin var mı canım benim 4. Günüm hiçbir belirtim yok iğneden sonra ağrım falan da olmadı iki gün su gibi akıntım oldu şu an kupkuru yum ama aslında test yapsan silik de olsa çıkar iğnenin etkisi de geçmiştir artık
Afiyet şifa olsunben korunurkende ıcıyordumbı zararı yok zaten vucudun ıhtıyacı olan bır vıtamın
cok tesekkur ederım, ınsallah sızlerede nasıp olur en kısa zamandaCanım hayırlı olsun Allah tamamına erdırsın maşallah tebrık ederim
Insallah degerinde artarda adamcagizda şoktan cikarcanım eşim inanamıyor, daha once kımyasalda cok sevınmıstık sonu husran oldu. hastaneye gıttıgımızde esımın kuzenı nobetcıydı o aldı kanımı, bızımkı onu aradı sordu gercek mı dıye