Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla goguslerim iyice gerildi kasiklarimdaki agri ne hikmetse yok ama degerin yukselmesi mucize olur canim ben beklemiyorum acikcasi adeti bekliyorum :)

Bu arada kızlar ben klomen kullandım ya yarında kontrole gidicem folik asite hemen başlimmi sizce eğer doktor çatlatma iğnesi falan yaparsa bi zararı olurmu acaba ne diyosunuzzz???

Bu arada kızlar ben klomen kullandım ya yarında kontrole gidicem folik asite hemen başlimmi sizce eğer doktor çatlatma iğnesi falan yaparsa bi zararı olurmu acaba ne diyosunuzzz???
Yok canim ben 6 ay oldu basliyali zaten normalide hamilelikten 3 ay once baslaman. Ben kotrollerden sonra baslamistim zarari olmaz vitamin gibi bisi zaten doktorunada soylesene

Bana da cumartesi çatlatma iğnesi yapıldı. Şimdiden kendimde gebelik belirtileri arıyorum. Hafif adet sancısı gibi sancı ve kasığıma giren hafif hafif ağrılar var ama başka bir belirti yok. Benim hamileliklerimun ilk aylarında şiddetli migren atakları oluyor. Hatta ilk ve en şiddetli belirtim bu oluyor. o yüzden başım ağrısın diye bekliyorum :)

Olucak insallah kendini yorma guzel guzel beslen ayaklarini uzat oh keyfine bak. Takma kafana sakın ha :) bu arada esin ne tepki verdi merak ettim
canım eşim inanamıyor, daha once kımyasalda cok sevınmıstık sonu husran oldu. hastaneye gıttıgımızde esımın kuzenı nobetcıydı o aldı kanımı, bızımkı onu aradı sordu gercek mı dıye

bugün iğnenin 13. günü heyecan dorukta :)
Uuuu çok heyecanlı belirtin var mı canım benim 4. Günüm hiçbir belirtim yok iğneden sonra ağrım falan da olmadı iki gün su gibi akıntım oldu şu an kupkuru yum ama aslında test yapsan silik de olsa çıkar iğnenin etkisi de geçmiştir artık

valla hiçbir belirti yok açıkçası umudum da yok :) ama işte insan yine de bekliyor. belki bugün test alırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…