- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
Kiz var sende ha ayyy hadi insallah birimizin tutsun Allahim bu gunun hurmetine hepimize nasip etsin hayirli hayirli insallahhhhhCanim silik cikti cizgi birde 2 gundur asiri akintim var. Hafif hafif karnımın alti ve yanlarim agriyor. Baska bisey yok.
Bide ben 2 ay once kimyasal gebelik gecirdim o yuzden korkuyorum. Deger adetimden 1 gun once 11 cıktı 2 gun sonra dustu ve adet oldum
Merhaba senin catlatma ignesinin kacinci gunu canimBide ben 2 ay once kimyasal gebelik gecirdim o yuzden korkuyorum. Deger adetimden 1 gun once 11 cıktı 2 gun sonra dustu ve adet oldum
Adetine 1 gun varmis canim kan testi yaptircakmis bugunMerhaba senin catlatma ignesinin kacinci gunu canim
selam, ıgnenın 13. gunuMerhaba senin catlatma ignesinin kacinci gunu canim
Kiz var sende ha ayyy hadi insallah birimizin tutsun Allahim bu gunun hurmetine hepimize nasip etsin hayirli hayirli insallahhhhh
Kani ne zaman vericeksin canim benim korkma bugun hayirli bi gun. Kiz adinida mevlut koyarik hadi bahimcanım bılmıyorum testte cıktı. doktorum kan ver bugun dedı. dedıgım gıbı daha once kımyasal oldugu ıcın sevınemıyorum, testte sılık cıktı. deger dusuktur dıye korkuyorum. erken testte net cıktı
benim 9. gun falan sol kasıgımda batma oldu hafıf hafıf.Canim cok sevindim ins benimde oyle olur benim 5-6 gunum var akintim var ara ara batmalarim oluyor birde yanlarim kemiklerime dogru agrim oluyor
Kani ne zaman vericeksin canim benim korkma bugun hayirli bi gun. Kiz adinida mevlut koyarik hadi bahimisin sakasi yerinde olsam duramazdim gitte kan ver valla cok sevindim belliydi ayy hadi hadi
Benim 17. Gun ama yapmadim test adet gunum gelmedigi icinselam, ıgnenın 13. gunu
Benim 17. Gun ama yapmadim test adet gunum gelmedigi icin
İnşallah güzel sonuç alırsın canımbu aksam verıcem canım ıs cıkısı, evet ınsallah rabbım yuzumuze guler ısteyen herkese anne baba olmayı nasip eder
ınsallah kuzum rabbım hayırlısını versın hepımızeİnşallah güzel sonuç alırsın canım
Amin insallah simdide senin sonucu beklicez desene. Bizede yaz mutlaka insallah yuzun guler canimbu aksam verıcem canım ıs cıkısı, evet ınsallah rabbım yuzumuze guler ısteyen herkese anne baba olmayı nasip eder
Hepsi olabilir. Ben iğnenin 12.günü olmuştum, döngüme de daha 4 gün vardı.Kızlar ben şimdi normal döngümde mi adet olucam yoksa iğnenin 14. Günü mü kafam karıştı
canım yumurtan catladıysa yapmaz. catladıktan 14 gun sonra adet olursun. yarın testı tekrarla benceAysonunda adet olmam gerekiyordu. Dün kahverengi leke geldi. Yani normal tarihinden 3 gün önce. Ondan beri ne adet var ne leke. Ama bu sabahki testim negatif çıktı. Bu çatlatma iğneleri adet düzensizliği yapıyormu ? Geç döllenmede pek mümkün değil...