Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz var sende ha ayyy hadi insallah birimizin tutsun Allahim bu gunun hurmetine hepimize nasip etsin hayirli hayirli insallahhhhh

canım bılmıyorum testte cıktı. doktorum kan ver bugun dedı. dedıgım gıbı daha once kımyasal oldugu ıcın sevınemıyorum, testte sılık cıktı. deger dusuktur dıye korkuyorum. erken testte net cıktı

Kani ne zaman vericeksin canim benim korkma bugun hayirli bi gun. Kiz adinida mevlut koyarik hadi bahim isin sakasi yerinde olsam duramazdim gitte kan ver valla cok sevindim belliydi ayy hadi hadi

Kani ne zaman vericeksin canim benim korkma bugun hayirli bi gun. Kiz adinida mevlut koyarik hadi bahim isin sakasi yerinde olsam duramazdim gitte kan ver valla cok sevindim belliydi ayy hadi hadi

bu aksam verıcem canım ıs cıkısı, evet ınsallah rabbım yuzumuze guler ısteyen herkese anne baba olmayı nasip eder

Aysonunda adet olmam gerekiyordu. Dün kahverengi leke geldi. Yani normal tarihinden 3 gün önce. Ondan beri ne adet var ne leke. Ama bu sabahki testim negatif çıktı. Bu çatlatma iğneleri adet düzensizliği yapıyormu ? Geç döllenmede pek mümkün değil...

canım yumurtan catladıysa yapmaz. catladıktan 14 gun sonra adet olursun. yarın testı tekrarla bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…