Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar merhaba 15 aydir korunmadik ama henüz bebis yok sizlere birsey danismak istiyorum ben 4 kasimda adet oldum adetim 3. Gunu dr a gittim gel demisti kist falan yoktu ama önceki baska bir dr 2 cm kist oldugunu soyledi bu dr um da catlamayn yumurta kiste donusmus atilmis adetle dedi bana ilac verdi letu adinda 10 5. Gunu basla 10 gun sonra gel dedi 20 mm sagda yumurtam olusmus 9. Gun gelmeliymissin aslinda birdahaki aya oyle gel dedi ve o gun igne yapti bana karnimdan yani ayın 13 unde ve ben hala adet olmadim 3 test yaptim birisi yarim saat sonra hafif pembeydi ama yaptim yok dr u aradim kan testi yaptir gel dedi baska bir ilce de hastane benim gibi olan varmi durumu yani igneden 14 gun sonra adet olmam gerekmiyormuydu beni aydinlatin nolurr

canım normalde catlamadan sonra 14 gun. eger hastane yoksa ıdrar testını yarın da tekrarla ve farklı marka da dene ımkan varsa.erken testler daha net cıkarır

canım normalde catlamadan sonra 14 gun. eger hastane yoksa ıdrar testını yarın da tekrarla ve farklı marka da dene ımkan varsa.erken testler daha net cıkarır

Burdada hastane varda ama benim ben o dr u tercih etmedim takip yapmiyor yarinda olmazsam giderim tahlil icin ama hicc umudum yok hafif lekeler var anlamadim

arkadaşlar ben normalde 29 günde bir adet olurum. bat 7 aralık. çatlatma iğnesini 18 kasımda vuruldum.( adetin 10.günü 20 mm yumurtam vardı )
Çatlatma iğnesinden sonra genelde 2 hafta sonra regl görülüyormuş. benimki 19 20 günü buluyor. Erken mi gelişti yumurtam acaba erken mi adet olurum?

ilaç kullandın mı canım

Burdada hastane varda ama benim ben o dr u tercih etmedim takip yapmiyor yarinda olmazsam giderim tahlil icin ama hicc umudum yok hafif lekeler var anlamadim
Hafif leken varsa az bekle yarin falan devami gelmezse idrar testini tekrarla. Ama imkanin varsa en iyisi kan tahlili canim. Bence acele etme leke var diyosun adetin haberciside olabilir

Canm benim iğneden 17.günüm adet olmadım idrar testi yaptım negatif cıktı beklemedeyim bende letu kullandım bakalım hayırlısı diyorum aynı senin gibi benimkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…