Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesekkur ederim canim. 2 gundur cok akintim oldu. Hafif kasik batmalari baska bisey yok. Doktorum daha cok erken dedi cuma gunu tekrarlayacagum testi 2 kati artmasi lazimmis
canım hep derler ya göğüslerde hassasiyet hep olur olmazsa hamile deilsin derler ama ben hiç inanmam böyle olduğuna bu yüzden sunu sormak istiyorum göğüslerinde değişiklik yada hassasiyet oldu mu

Ben demistim ama demi adinida mevlut koyucaz diye ne guzel gunde ogrendin hayirli bi evlat olucak insallah
Insallah canim . Insallah sizde guzel haberler alirsiniz . O kadar umitsizdim ki test yaptirmaktan vazgececektim az kaldi. Igneden sonra agri falan olmamisti bende. Hayirlisi allahtan ol derse olur. Sizinkilerde belli degil daha insallah guzel haberler gelir

o zaman umutlanabilirim az da olsa çünkü göğüslerimde hiç bir belirti değişiklik yok:) sadece ara ara akıntım oluyor beyaz ve batmalar bu kadar inş bende güzel haber veririm size
Insallah canim. Ben 2 gun once idrar testi yaptim silik cikti dunde ayni sekilde belli belirsiz. Sadece akintim artti o da adet yakindir dedim. Cok sukur allaha insallah sorunsuz devam eder

Insallah canim. Ben 2 gun once idrar testi yaptim silik cikti dunde ayni sekilde belli belirsiz. Sadece akintim artti o da adet yakindir dedim. Cok sukur allaha insallah sorunsuz devam eder
inş değerin iki kat artar sonra kese sonra haftalar derken bir bakmışsın meleğin kucağında:) benim daha çok var hemen geçer inş bu günler 5-6 günüm var hiç test yapmadım elim gitmedi hiç bekliyorum bakalım sabırla

Yapma canim test son gune kadar. Ben silik ciktiginda bile cok uzuldum beden silik acaba dusuyormu diye olumsuza sartlamisim kendimi hastane kapisindan donecektim

Benim de iğneden sonra ağrım olmadı çok moralim bozuktu 3 gündür Allah razı olsun umut oldun bana Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…