- 30 Ekim 2012
- 451
- 489
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
Bugun 14. Gun canim adetime 1 gun kala.Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.. İğneden kaç gün sonra öğrendin hamile olduğunu cnm
Tesekkur ederim canim. 2 gundur cok akintim oldu. Hafif kasik batmalari baska bisey yok. Doktorum daha cok erken dedi cuma gunu tekrarlayacagum testi 2 kati artmasi lazimmisAy cok sevindim canim ya hayirli olsunbelirtilerin nasil?
Ben demistim canimmmm hayirli olsun Allah kucagina almayida nasip etsin. Banada dua ediyosun bu gece ismen hemde tamammi hamis anneKızlar hamileyimmm çok şükür mübarek günde sevıncten ağladım. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Tamam canim etmezmiyimBen demistim canimmmm hayirli olsun Allah kucagina almayida nasip etsin. Banada dua ediyosun bu gece ismen hemde tamammi hamis anne
çok sevindim canım benim ALLAH sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inş hamilelerin duaları kabul olur derler bize de dua et olur mu bu geceKızlar hamileyimmm çok şükür mübarek günde sevıncten ağladım. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
canım hep derler ya göğüslerde hassasiyet hep olur olmazsa hamile deilsin derler ama ben hiç inanmam böyle olduğuna bu yüzden sunu sormak istiyorum göğüslerinde değişiklik yada hassasiyet oldu muTesekkur ederim canim. 2 gundur cok akintim oldu. Hafif kasik batmalari baska bisey yok. Doktorum daha cok erken dedi cuma gunu tekrarlayacagum testi 2 kati artmasi lazimmis
Ben demistim ama demi adinida mevlut koyucaz diyeTamam canim etmezmiyim
Insallah canim . Insallah sizde guzel haberler alirsiniz . O kadar umitsizdim ki test yaptirmaktan vazgececektim az kaldi. Igneden sonra agri falan olmamisti bende. Hayirlisi allahtan ol derse olur. Sizinkilerde belli degil daha insallah guzel haberler gelirBen demistim ama demi adinida mevlut koyucaz diyene guzel gunde ogrendin hayirli bi evlat olucak insallah
Yok canim herzamanki adet oncesi hafif sizi baska bisey yok.canım hep derler ya göğüslerde hassasiyet hep olur olmazsa hamile deilsin derler ama ben hiç inanmam böyle olduğuna bu yüzden sunu sormak istiyorum göğüslerinde değişiklik yada hassasiyet oldu mu
o zaman umutlanabilirim az da olsa çünkü göğüslerimde hiç bir belirti değişiklik yok:) sadece ara ara akıntım oluyor beyaz ve batmalar bu kadar inş bende güzel haber veririm sizeYok canim herzamanki adet oncesi hafif sizi baska bisey yok.
Benide unutma kuzum mübarek gün senin adına coook sevindim vallahiAmin hepimiz icin dua edicem
Cok tesekkur ederim canim edicem tabi. Insallah en kisa surede sizinde guzel haberlerinizi alicazBenide unutma kuzum mübarek gün senin adına coook sevindim vallahi
Insallah canim. Ben 2 gun once idrar testi yaptim silik cikti dunde ayni sekilde belli belirsiz. Sadece akintim artti o da adet yakindir dedim. Cok sukur allaha insallah sorunsuz devam edero zaman umutlanabilirim az da olsa çünkü göğüslerimde hiç bir belirti değişiklik yok:) sadece ara ara akıntım oluyor beyaz ve batmalar bu kadar inş bende güzel haber veririm size
Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah artar değerin :)Kızlar hamileyimmm çok şükür mübarek günde sevıncten ağladım. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Amin canim insallah , sizin icinde dua edicem allah en kisa surede hayirlisiyla versin insallahRabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah artar değerin :)
inş değerin iki kat artar sonra kese sonra haftalar derken bir bakmışsın meleğin kucağında:) benim daha çok var hemen geçer inş bu günler 5-6 günüm var hiç test yapmadım elim gitmedi hiç bekliyorum bakalım sabırlaInsallah canim. Ben 2 gun once idrar testi yaptim silik cikti dunde ayni sekilde belli belirsiz. Sadece akintim artti o da adet yakindir dedim. Cok sukur allaha insallah sorunsuz devam eder
Ben adet oldum maalesef abdest alıp dua edemiyorumAmin canim insallah , sizin icinde dua edicem allah en kisa surede hayirlisiyla versin insallah
Yapma canim test son gune kadar. Ben silik ciktiginda bile cok uzuldum beden silik acaba dusuyormu diye olumsuza sartlamisim kendimi hastane kapisindan donecektiminş değerin iki kat artar sonra kese sonra haftalar derken bir bakmışsın meleğin kucağında:) benim daha çok var hemen geçer inş bu günler 5-6 günüm var hiç test yapmadım elim gitmedi hiç bekliyorum bakalım sabırla
Olsun canim doktora git devam et tedavine folik asiti eksik etmeBen adet oldum maalesef abdest alıp dua edemiyorumsen bol bol dua edersin artık bizim yerimize de :)
Benim de iğneden sonra ağrım olmadı çok moralim bozuktu 3 gündür Allah razı olsun umut oldun bana Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşaAllahInsallah canim . Insallah sizde guzel haberler alirsiniz . O kadar umitsizdim ki test yaptirmaktan vazgececektim az kaldi. Igneden sonra agri falan olmamisti bende. Hayirlisi allahtan ol derse olur. Sizinkilerde belli degil daha insallah guzel haberler gelir