- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
Canim bazi insanlarda test kesin cozum degil kan tahlili yaptir ama adetin zaten yakin bekle gecsin bence. Sabredebilirsen tabiHerkese iyi akşamlar 5 gün klomen kullandım 2 yumurtam oluştu ikiside kendiliğinden çatladı yarın bat günüm bugün test yaptım tek çizgiydi size sormak istediğim bugün için test sonucu kesin midir böyle test yapıp negatif görüp sonradan pozitif çıkan varmıdır ?? Dönüş yapabilirseniz çok sevinirim
Merhabalar moral bozmak istemem ama cok yuksek ıhtımal reglı olacaksın ben de oyle oldu kendı deneyımlerımden yola cıkarsam testler yanıltıcı değil hayırlısı AllahtanHerkese iyi akşamlar 5 gün klomen kullandım 2 yumurtam oluştu ikiside kendiliğinden çatladı yarın bat günüm bugün test yaptım tek çizgiydi size sormak istediğim bugün için test sonucu kesin midir böyle test yapıp negatif görüp sonradan pozitif çıkan varmıdır ?? Dönüş yapabilirseniz çok sevinirim
Niye iki ?Kizlar simdi geldi aklima bana iki tane igne vurdu doktor genel de herkes tek vurulmus sanirim . Var mi benim gibi cift igne vurulan
Çatlatma iğnesimii üst üstemi vuruldun ??Kizlar simdi geldi aklima bana iki tane igne vurdu doktor genel de herkes tek vurulmus sanirim . Var mi benim gibi cift igne vurulan
Evet doktorum iki tane yazmisti ilk defa vuruldum . Gobekten 2 igne yapti kucukÇatlatma iğnesimii üst üstemi vuruldun ??
BilmemNiye iki ?
Hmmm ben çok bilgili diilim bu konuda bu ay ilk kez kullandım klomen i yarın gidicem işte kontrole bakalım neler olucak hayırlısı merakla bekliyorumEvet doktorum iki tane yazmisti ilk defa vuruldum . Gobekten 2 igne yapti kucuk
Ben klomen kullanmadim sadece catlatma ignesi. Onu da iki tane vurdu anlamadim internette okudum tek doz kullaniliyormus. Gidince sorucam doktorumaHmmm ben çok bilgili diilim bu konuda bu ay ilk kez kullandım klomen i yarın gidicem işte kontrole bakalım neler olucak hayırlısı merakla bekliyorum
Hıııı ilaç kullanmadın yanii ama yumurta oluşmuş ve kendiliğinden çatlamış demiştin sanırımmm ???Ben klomen kullanmadim sadece catlatma ignesi. Onu da iki tane vurdu anlamadim internette okudum tek doz kullaniliyormus. Gidince sorucam doktoruma
yumurtlama sorunum yok zaten olusuyor, sadece gununu tutturmak ıcın ben ıstedım catlatma ıgnesını.Hıııı ilaç kullanmadın yanii ama yumurta oluşmuş ve kendiliğinden çatlamış demiştin sanırımmm ???
Anladımmmm İnşaallah işe yarar cnmm hayırlısı olsunnyumurtlama sorunum yok zaten olusuyor, sadece gununu tutturmak ıcın ben ıstedım catlatma ıgnesını.
Canin bende ayni senin gibiyin doktorda olasiligi arttirmak icin sadece catlatma ignesi onerdi bugun vurulali 10.gunum sende var mi belirti falan kacinci gunundesinyumurtlama sorunum yok zaten olusuyor, sadece gununu tutturmak ıcın ben ıstedım catlatma ıgnesını.
Var canim biseyler adetime 1 gun var bugun kan vericem hayirlisi allahtanCanin bende ayni senin gibiyin doktorda olasiligi arttirmak icin sadece catlatma ignesi onerdi bugun vurulali 10.gunum sende var mi belirti falan kacinci gunundesin
doktorum da bana bu ay ovıtrelle yoksa diye başka iğne de yazdım reçeteye o yoksa bundan 2 tane versin dedi iğneye göre doz değişiyor demek kiKizlar simdi geldi aklima bana iki tane igne vurdu doktor genel de herkes tek vurulmus sanirim . Var mi benim gibi cift igne vurulan
doktorum da bana bu ay ovıtrelle yoksa diye başka iğne de yazdım reçeteye o yoksa bundan 2 tane versin dedi iğneye göre doz değişiyor demek ki
Nasil belirtilerin var mesela canim belki bana da isik olursunVar
Var canim biseyler adetime 1 gun var bugun kan vericem hayirlisi allahtan
Canim silik cikti cizgi birde 2 gundur asiri akintim var. Hafif hafif karnımın alti ve yanlarim agriyor. Baska bisey yok.Nasil belirtilerin var mesela canim belki bana da isik olursun
Bide ben 2 ay once kimyasal gebelik gecirdim o yuzden korkuyorum. Deger adetimden 1 gun once 11 cıktı 2 gun sonra dustu ve adet oldumNasil belirtilerin var mesela canim belki bana da isik olursun
Canim cok sevindim ins benimde oyle olur benim 5-6 gunum var akintim var ara ara batmalarim oluyor birde yanlarim kemiklerime dogru agrim oluyorCanim silik cikti cizgi birde 2 gundur asiri akintim var. Hafif hafif karnımın alti ve yanlarim agriyor. Baska bisey yok.