Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bazi insanlarda test kesin cozum degil kan tahlili yaptir ama adetin zaten yakin bekle gecsin bence. Sabredebilirsen tabi

Merhabalar moral bozmak istemem ama cok yuksek ıhtımal reglı olacaksın ben de oyle oldu kendı deneyımlerımden yola cıkarsam testler yanıltıcı değil hayırlısı Allahtan

Kizlar simdi geldi aklima bana iki tane igne vurdu doktor genel de herkes tek vurulmus sanirim . Var mi benim gibi cift igne vurulan

Hmmm ben çok bilgili diilim bu konuda bu ay ilk kez kullandım klomen i yarın gidicem işte kontrole bakalım neler olucak hayırlısı merakla bekliyorum
Ben klomen kullanmadim sadece catlatma ignesi. Onu da iki tane vurdu anlamadim internette okudum tek doz kullaniliyormus. Gidince sorucam doktoruma

Ben klomen kullanmadim sadece catlatma ignesi. Onu da iki tane vurdu anlamadim internette okudum tek doz kullaniliyormus. Gidince sorucam doktoruma
Hıııı ilaç kullanmadın yanii ama yumurta oluşmuş ve kendiliğinden çatlamış demiştin sanırımmm ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…