-
- Konu Sahibi Esra_Babies
Eşimde hiçbir sıkıntı yok rahim filmi temiz yumurtalarım ikaca çok iyi tepki veriyor 3 yumurtadan aşağı hiç olmadı ama olmayınca olmuyor vardır Rabbimin bir bildiğiPeki eşinizede test yapıldı mı veya yumurtalıklarınız yeterlı boyuta ulastı mı haklısınız zorlu bir surec her ay yenı umutlar yenı beklentıler oluyor allah hepımızın yardımcısı olsun
Maşallah şükür olsun ki saglık acısından sorun yok gerısı Allah'ın takdırı demek lazım sabırlı olmayı bırakmamak lazım ve asla isyan etmemek gerek belkıde bı ay guzel haberler gelırEşimde hiçbir sıkıntı yok rahim filmi temiz yumurtalarım ikaca çok iyi tepki veriyor 3 yumurtadan aşağı hiç olmadı ama olmayınca olmuyor vardır Rabbimin bir bildiği
İnşallah canım sabırla bekliyorum rabbimin vereceği günü hepimizi meleklerine kavuştursun Rabbim inşallahMaşallah şükür olsun ki saglık acısından sorun yok gerısı Allah'ın takdırı demek lazım sabırlı olmayı bırakmamak lazım ve asla isyan etmemek gerek belkıde bı ay guzel haberler gelır
Canim daha etkili olmasiyla ilgisi yok anlamadin sen tuplerde tikaniklik varsa zaten onu kullanmaninda anlami yok ben ilk gittigimde istedim filmde doktor az bunla deneyelim dediKlomenle degıstırmeyı dusundun mu mesela femara ıle devam etmeyı istersen dr. Danıs belkı daha etkılıdır
Aslında ben bu doktorların filmden önce bu yumurta geliştirici ilaç vermelerini anlamıyorum. Tıkanıklık varsa boş yere bu hormonları alıyoruz ki yumurta geliştirici ilaçları da çok kullanmak zararlı.Canim daha etkili olmasiyla ilgisi yok anlamadin sen tuplerde tikaniklik varsa zaten onu kullanmaninda anlami yok ben ilk gittigimde istedim filmde doktor az bunla deneyelim dedi
Aynen canim iste ben ilk gittigimden sonra arastirdim hep rahim filmi diyolar baktim okudum falan diger gittigimde soyledim bi kac ay bunla deneyelim dedi. Halbuki simdiki doktorum hemen dedi bu aydan sonra rahim filmi diye. Bende duydum o hamile kalinmasini hemen cunku o yol aciliyor ya sanirim ondanAslında ben bu doktorların filmden önce bu yumurta geliştirici ilaç vermelerini anlamıyorum. Tıkanıklık varsa boş yere bu hormonları alıyoruz ki yumurta geliştirici ilaçları da çok kullanmak zararlı.
Bazen hsgden sonra tedaviye bile gerek kalmadan gebelik oluyor üstelik... Bunu denemek varken filmi neden erteliyorlar aklım almıyor.
Evet canim agrimasi iyi bisey cunku doktorum bana ne guzel iste hareketlenmis yumurtaliklarin dedi agri iyi bisey dedi. Bende cok asiri agri cektim klomen kullanirken kasiklardaSelamm kıslarr ben geldimmmm yaaa ben bu ay ilk kez klomen kullandım pazar günü bitti ama kasıklarım da hafiften ağrı var genellikle sağda adet pazar bitti bu normalmi ilk kez kullandığım için bilemiyorum ??
Hııı anladım cnmmm inşaallah öyledirr merak ediyorum acaba yumurta oluşmuşmu istenilen büyüklüğe erişicekmi veee çatlatma iğnesi vericekmiEvet canim agrimasi iyi bisey cunku doktorum bana ne guzel iste hareketlenmis yumurtaliklarin dedi agri iyi bisey dedi. Bende cok asiri agri cektim klomen kullanirken kasiklarda
Canim kac gun kullandin bitince ne zmaan gel dedi kontroleHııı anladım cnmmm inşaallah öyledirr merak ediyorum acaba yumurta oluşmuşmu istenilen büyüklüğe erişicekmi veee çatlatma iğnesi vericekmi
Tedaviye baslayinca mecbur onun dedigi yoldan gidiyosun canim. Bi kac ay klomen dedi once. Simdiki aklim olsa hemen film cektirirdm gerci daha 6 ay oldu isteyeli tedavide 4 ay. Doktor cok acele etmissin tedaviye dedi simdiki doktorum yani. Onceki hemen klomeni dayadi maalesefDoktorun söylemesine gerek olmadan gidip çektirebilirsiniz ben öyle yapmıştım
5 gün kullandım günde 2 defa pazar günü bitti perşembe çağırdı işte 30 kadım daCanim kac gun kullandin bitince ne zmaan gel dedi kontrole
Normal bi surede cagirmis. Şunun icin sordum canim ilk doktorum benim yumurtalarin buyumesini beklemezdi biter bitmez ardindan igneyi dayardi. Simdiki doktorum ne guzel kac kere cagirdi bakti. Bi kac gun buyume payi vermis sanada bu guzel5 gün kullandım günde 2 defa pazar günü bitti perşembe çağırdı işte 30 kadım da
Evt cnmmm yaaa açıkcası ben fazla anlamamm şu zamana kadar hiç merak edip araştırmadımda son 1 aydır araştırıyorum okuyorum didikliyorum yaniii bu süreci de pek bilmiyorum nasıl olucak ne biticek olaylar nasıl seyredicek merakla bekliyorum şuanNormal bi surede cagirmis. Şunun icin sordum canim ilk doktorum benim yumurtalarin buyumesini beklemezdi biter bitmez ardindan igneyi dayardi. Simdiki doktorum ne guzel kac kere cagirdi bakti. Bi kac gun buyume payi vermis sanada bu guzel
Cok takma gercekten insani fena etkiliyor. Okuyup didiklemekte kotu aslinda insani strese sokuyor ya. Bende oyleydim ilk ay zmaan gecmiyo ondan sonradaEvt cnmmm yaaa açıkcası ben fazla anlamamm şu zamana kadar hiç merak edip araştırmadımda son 1 aydır araştırıyorum okuyorum didikliyorum yaniii bu süreci de pek bilmiyorum nasıl olucak ne biticek olaylar nasıl seyredicek merakla bekliyorum şuan
Aynennnn yaaaaa biz takmıyoruz aslında eşimde hele o çok freee ve relax ne zaman olursa olsun sorun yok ama ne bilim doktor artık yawaş yawaş tedaviye başlayalım deyince ister istemez bi heycan oluştu bende biz aslında hazindan beri istiyoruz da bizim durum biraz karışıkCok takma gercekten insani fena etkiliyor. Okuyup didiklemekte kotu aslinda insani strese sokuyor ya. Bende oyleydim ilk ay zmaan gecmiyo ondan sonrada
Anladim canim ya gonlumuze gore olur insallah hepimizinAynennnn yaaaaa biz takmıyoruz aslında eşimde hele o çok freee ve relax ne zaman olursa olsun sorun yok ama ne bilim doktor artık yawaş yawaş tedaviye başlayalım deyince ister istemez bi heycan oluştu bende biz aslında hazindan beri istiyoruz da bizim durum biraz karışık
Aminnnn inşaallah cnm hepimizin gönlüne göre versinn rabbimAnladim canim ya gonlumuze gore olur insallah hepimizin