- 30 Ekim 2012
- 451
- 489
- Konu Sahibi Esra_Babies
E Esra_Babies Canım özelden yazdım sana bısey sormak ıstıyorum bakar mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hilal demiş demiyorum, başkaları yanlış fikir yürütmüş.selam canım ne oldu boyle ya kım ne demıs, takma herkes stresli herkes takılma kısılere. Hilal de ne dedıyse oyle demek ıstememıstır. bosver
Bende femara kullanıyorum geçen ay benimde olmadı ama doktorum moral bozmak yok normal bir hamilelikte bile şans %25 civarında bu ay olmazsa birdahaki ay olue tedaviye devam edelim dedi ben bu ayda olmazsa artık aşılama yada tüp bebeğe geçmek istiyorum ara verilmesi ne kadwr sağlıklı bilmçyorum yada vermek mi gerekiyor ama forumlardan okuduğum kadarıyla kist va herhangi bir sorun olmadığı sürece tedaviye devam ediliyorKızlar benim için önemli bir soru soracağım cvp verırsenız sevinirim ben bu ay ılk kez femara ve ıgne kullandım regli oldm ve 2.kez ustuste kullanmak istemiyorum bu tedavıye ara vermek bir sorun mu devamlılığı olması gerekır mi doktorunuzla hıc bu konu hk. Konustunuz mu?
Canim burdayim dun 12.gunuydu ignenin kan testi yaptirdim 0.108 negatif zaten adet agrilarim var belliydi olmadigi adeti bekliyorm canim ondan sonra doktora gidecemKızlar tüm bunların hiç bir önemi yok biliyorsunuz E Esra_Babies canım degerın yukselmedi mi saglıgın nasıl önemli olan o bosverın karsılıklı yanlıs anlaşılmalar olmus işte belli herkes hassas zaten Hilal coban sen nerelerdesin canım
Olsun tatlm diğer aya artık allah büyüktür pes etmek yok yola devammmCanim burdayim dun 12.gunuydu ignenin kan testi yaptirdim 0.108 negatif zaten adet agrilarim var belliydi olmadigi adeti bekliyorm canim ondan sonra doktora gidecem
Yo pes etmek degil zaten rahim filmi ardindan asilama demisti bu ay olmazsa. Gidip konusacagim adet olmayi bekliyorum canim. Sen naptinOlsun tatlm diğer aya artık allah büyüktür pes etmek yok yola devammm
Hersyın hayırlısı sakın takma kafanaCanim burdayim dun 12.gunuydu ignenin kan testi yaptirdim 0.108 negatif zaten adet agrilarim var belliydi olmadigi adeti bekliyorm canim ondan sonra doktora gidecem
Bende adeti bekliyorum yarn olmam lazım bakalım hayırlısı bende bu Ay rahim filmi denicem bakalmYo pes etmek degil zaten rahim filmi ardindan asilama demisti bu ay olmazsa. Gidip konusacagim adet olmayi bekliyorum canim. Sen naptin
Takmiyorum canim adeti bekliyorum doktora gitmek icin. Bakalim ne yapicaz rahim filmi asilama demisti gecen ayHersyın hayırlısı sakın takma kafana
Selamlar neden aşılama veya tup bebege gecmek istiyorum hapı kac kere denedınki ben kararımı verdım bu ay ara verıcem kendkme cok yuklenmek ıstemıyorum benı cok etkıledı cunkuBende femara kullanıyorum geçen ay benimde olmadı ama doktorum moral bozmak yok normal bir hamilelikte bile şans %25 civarında bu ay olmazsa birdahaki ay olue tedaviye devam edelim dedi ben bu ayda olmazsa artık aşılama yada tüp bebeğe geçmek istiyorum ara verilmesi ne kadwr sağlıklı bilmçyorum yada vermek mi gerekiyor ama forumlardan okuduğum kadarıyla kist va herhangi bir sorun olmadığı sürece tedaviye devam ediliyor
Sen kac kez denedın ki hapla tedavıyıTakmiyorum canim adeti bekliyorum doktora gitmek icin. Bakalim ne yapicaz rahim filmi asilama demisti gecen ay
Yani en mantiklisi canim ben istedim aslinda doktorum klomenle once bi deneyelim dedi yoksa tuplerde tikaniklik olsa klomende bos yani insallah oyle bisey cikmaz tabiBende adeti bekliyorum yarn olmam lazım bakalım hayırlısı bende bu Ay rahim filmi denicem bakalm
Canim benim klomenle 4,catlatma ignesiyle 3. Ayim. Aslinda bu ay doktorumu degistigimdede istedim filmi o bu ayda bi klomen deneyelim bakalim dedi. Bide rahim filminden sonra hamile kalan daha fazla o yol acildigi icin sanirim ben istiyorum acikcasiSen kac kez denedın ki hapla tedavıyı
Bende istiyorum yaptiricam filmiCanim benim klomenle 4,catlatma ignesiyle 3. Ayim. Aslinda bu ay doktorumu degistigimdede istedim filmi o bu ayda bi klomen deneyelim bakalim dedi. Bide rahim filminden sonra hamile kalan daha fazla o yol acildigi icin sanirim ben istiyorum acikcasi
Klomenle degıstırmeyı dusundun mu mesela femara ıle devam etmeyı istersen dr. Danıs belkı daha etkılıdırCanim benim klomenle 4,catlatma ignesiyle 3. Ayim. Aslinda bu ay doktorumu degistigimdede istedim filmi o bu ayda bi klomen deneyelim bakalim dedi. Bide rahim filminden sonra hamile kalan daha fazla o yol acildigi icin sanirim ben istiyorum acikcasi
Daha önce 3 kere klomen çatlatma denedin olmadı sonra femaraya geçtim bu 2. Ayım olmayacaksa daha fazla uğraşmak istemiyorum 32 ay oldu artıkSelamlar neden aşılama veya tup bebege gecmek istiyorum hapı kac kere denedınki ben kararımı verdım bu ay ara verıcem kendkme cok yuklenmek ıstemıyorum benı cok etkıledı cunku
Peki eşinizede test yapıldı mı veya yumurtalıklarınız yeterlı boyuta ulastı mı haklısınız zorlu bir surec her ay yenı umutlar yenı beklentıler oluyor allah hepımızın yardımcısı olsunDaha önce 3 kere klomen çatlatma denedin olmadı sonra femaraya geçtim bu 2. Ayım olmayacaksa daha fazla uğraşmak istemiyorum 32 ay oldu artık