-
- Konu Sahibi Esra_Babies
Kkzlar?Kızlar benim için önemli bir soru soracağım cvp verırsenız sevinirim ben bu ay ılk kez femara ve ıgne kullandım regli oldm ve 2.kez ustuste kullanmak istemiyorum bu tedavıye ara vermek bir sorun mu devamlılığı olması gerekır mi doktorunuzla hıc bu konu hk. Konustunuz mu?
canım sıkıntı olmaz hatta bazı doktorlar özellikle yumurta büyütücü kullananlarda bir sonraki ay ara vermeyi öneriyor mesela benim ablam canım doktora gitti klomen kullandı o ay yumurtaları büyümediği için çatlatma iğnesi dahi vurulmadı doktora gitmekten vazgeçti bir baktıkki bi sonraki ay kendiliğinden hamile kaldı çok şükür şimdi 18 haftalık hamileKızlar benim için önemli bir soru soracağım cvp verırsenız sevinirim ben bu ay ılk kez femara ve ıgne kullandım regli oldm ve 2.kez ustuste kullanmak istemiyorum bu tedavıye ara vermek bir sorun mu devamlılığı olması gerekır mi doktorunuzla hıc bu konu hk. Konustunuz mu?
Maşallah Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Ben hem hap hem iğne kullandm bu ay ara vermek istiyorum bu sekılde ılerleyen var mı diye merak ettim çok tesekkurler yanıt ıcıncanım sıkıntı olmaz hatta bazı doktorlar özellikle yumurta büyütücü kullananlarda bir sonraki ay ara vermeyi öneriyor mesela benim ablam canım doktora gitti klomen kullandı o ay yumurtaları büyümediği için çatlatma iğnesi dahi vurulmadı doktora gitmekten vazgeçti bir baktıkki bi sonraki ay kendiliğinden hamile kaldı çok şükür şimdi 18 haftalık hamile
canım şimdi gördüm ve cvp yazdım sana kullanılan ilaçların etkisi önümüzdeki ayda devam edebiliyormuşKkzlar?
canım ben sadece çatlatma iğnesi vuruldum bu ay ilk denemem önümdeki örnek ablam başka bilmiyorum:)Maşallah Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Ben hem hap hem iğne kullandm bu ay ara vermek istiyorum bu sekılde ılerleyen var mı diye merak ettim çok tesekkurler yanıt ıcın
15 Aralık canımCanim senin bat ne zaman
Ooo sen daha yolun basindasin hadi bakalim hayirlisi insallah . Igne vurulacak misin15 Aralık canım
Bugün vurdurdum sabahOoo sen daha yolun basindasin hadi bakalim hayirlisi insallah . Igne vurulacak misin
Hadi insallah esine bol bol findik ceviz muz falan yedir cok iyi geliyormus 36. Saati de sakin kacirmayinBugün vurdurdum sabah
Saolasın canım tesekkurlercanım ben sadece çatlatma iğnesi vuruldum bu ay ilk denemem önümdeki örnek ablam başka bilmiyorum:)
Canm benim akıntı var baya birde ağrım çok heran adet olcak gibiyim özür dilerim tuvalete gidiyorum geldi diye bi bakıyorum akıntı bata 2 gün var ama umutsuzum allah büyüktür amaCanim akinti artisi yada agrin falan var mi
selam Canım, benımde agrı falan olmadı ıgneden sonra herkeste aynı sonuc olmuyorKızlar ben dün akşam 5 te iğne vuruldum ama hiç belirti yok ne ağrı ne sancı aksine iğneden önce akıntı ağrı vardı iğne olunca hepsi gitti
Peki bu çatlamadığı anlamına mı geliyor senin çatlamışmıydıselam Canım, benımde agrı falan olmadı ıgneden sonra herkeste aynı sonuc olmuyor
Daha 36 saat yeni dolmuş olmuyor mu belırtı yasamak için erken bence agrı yapmasıda sart degıl ama ıllakı agrın olacaktır hormon sonucta bence cok odaklanma rahat ol ben cok agır agrıları reglı oluyorum agrıya alıskının aslında ama ığneden sınra agrım oldu ve bel agrısını cok yogun yasadım kasık agrısıda ıgneden bır ımı gub sınra oldu kasık agrısı 2 gun surdu ama bel agrısı regli olana kadar devam etti tedVın hayırlı olsun Allah hayırlısınj nasıp etsinKızlar ben dün akşam 5 te iğne vuruldum ama hiç belirti yok ne ağrı ne sancı aksine iğneden önce akıntı ağrı vardı iğne olunca hepsi gitti
catladı canım. herkes bır degılkı herkesın agrılı catlamaz yumurtası. ben hıssetmedım. sende kendını dınleme lutfen. stres yapma. gorev gıbı 36. saatı bekleme sakın eşinde kasılır. doktorum bana eşine soyleme dedı saat muhabbetını erkekler strese gırıyorlarmıs.Peki bu çatlamadığı anlamına mı geliyor senin çatlamışmıydı
Çok sağol canım Allah razı olsun yok söylemiycem zaten doktorum 36 saate takılıp stres yapmayın olabilirse iki gün üstüste ilişki olsun yeterli ertesi gün dedicatladı canım. herkes bır degılkı herkesın agrılı catlamaz yumurtası. ben hıssetmedım. sende kendını dınleme lutfen. stres yapma. gorev gıbı 36. saatı bekleme sakın eşinde kasılır. doktorum bana eşine soyleme dedı saat muhabbetını erkekler strese gırıyorlarmıs.
selam canım ne oldu boyle ya kım ne demıs, takma herkes stresli herkes takılma kısılere. Hilal de ne dedıyse oyle demek ıstememıstır. bosverYahu dünden beri arkamdan ne konuşulmuş, ne atıp tutulmuş, ne senaryolar çizilmiş... 2018 topiğinde ve burda. Ben kimseyi şikayet etmedim. Artı ben hamile değilim, sözde ben hamileymişim hilal beni kıskanmış adet sancısı geldiği için, yok efendim ben hamile olduğum için atarlanmışım felan filan bianda coşmuşum.
Yuh yaaa hiç okuyacağımı tahmin etmedinizmi yazdıklarımı. İnsan yazarken iki kez düşünür acaba yanılıyormuyum olay böylemiydi diye. Benimde hilalinde hesabını adminler pasif yapmış sabah uyanınca gördüm. Aman Allah aşkına hepiniz Allaha emanet olun daha da ne kimseyle yorumlaşırım ne konuşurum. Kimleri kasdettiğimi etiketlemek isterdim ama yeni bi tartışmaya sebep olmak istemiyorum. Okuyan anlar ya da hilal 2018 topiğinin geçmişini okursa anlayacaktır kimi kasdettiğimi...
Hadi kalın sağlıcakla inşallah hepiniz hamilesinizdirde yolunuz bi daha buralara düşmez...
selam canım ne oldu boyle ya kım ne demıs, takma herkes stresli herkes takılma kısılere. Hilal de ne dedıyse oyle demek ıstememıstır. bosver