Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tüm bunların hiç bir önemi yok biliyorsunuz E Esra_Babies canım degerın yukselmedi mi saglıgın nasıl önemli olan o bosverın karsılıklı yanlıs anlaşılmalar olmus işte belli herkes hassas zaten Hilal coban sen nerelerdesin canım

Bende femara kullanıyorum geçen ay benimde olmadı ama doktorum moral bozmak yok normal bir hamilelikte bile şans %25 civarında bu ay olmazsa birdahaki ay olue tedaviye devam edelim dedi ben bu ayda olmazsa artık aşılama yada tüp bebeğe geçmek istiyorum ara verilmesi ne kadwr sağlıklı bilmçyorum yada vermek mi gerekiyor ama forumlardan okuduğum kadarıyla kist va herhangi bir sorun olmadığı sürece tedaviye devam ediliyor

Ya kızlar adet olcak gibiyim ama ağrı biraz giriyor biraz zaman sonra geçiyor anlamadım ya akıntım çok yarn adet olmam.lazim bakalım hayırlısı içimde az da olsa bi umut var allah yüzümüze gülsün ya yarn kandildir

Canim burdayim dun 12.gunuydu ignenin kan testi yaptirdim 0.108 negatif zaten adet agrilarim var belliydi olmadigi adeti bekliyorm canim ondan sonra doktora gidecem

Selamlar neden aşılama veya tup bebege gecmek istiyorum hapı kac kere denedınki ben kararımı verdım bu ay ara verıcem kendkme cok yuklenmek ıstemıyorum benı cok etkıledı cunku

Sen kac kez denedın ki hapla tedavıyı
Canim benim klomenle 4,catlatma ignesiyle 3. Ayim. Aslinda bu ay doktorumu degistigimdede istedim filmi o bu ayda bi klomen deneyelim bakalim dedi. Bide rahim filminden sonra hamile kalan daha fazla o yol acildigi icin sanirim ben istiyorum acikcasi

Canim benim klomenle 4,catlatma ignesiyle 3. Ayim. Aslinda bu ay doktorumu degistigimdede istedim filmi o bu ayda bi klomen deneyelim bakalim dedi. Bide rahim filminden sonra hamile kalan daha fazla o yol acildigi icin sanirim ben istiyorum acikcasi
Klomenle degıstırmeyı dusundun mu mesela femara ıle devam etmeyı istersen dr. Danıs belkı daha etkılıdır

Selamlar neden aşılama veya tup bebege gecmek istiyorum hapı kac kere denedınki ben kararımı verdım bu ay ara verıcem kendkme cok yuklenmek ıstemıyorum benı cok etkıledı cunku
Daha önce 3 kere klomen çatlatma denedin olmadı sonra femaraya geçtim bu 2. Ayım olmayacaksa daha fazla uğraşmak istemiyorum 32 ay oldu artık

Daha önce 3 kere klomen çatlatma denedin olmadı sonra femaraya geçtim bu 2. Ayım olmayacaksa daha fazla uğraşmak istemiyorum 32 ay oldu artık
Peki eşinizede test yapıldı mı veya yumurtalıklarınız yeterlı boyuta ulastı mı haklısınız zorlu bir surec her ay yenı umutlar yenı beklentıler oluyor allah hepımızın yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…