Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
16. ydı sanırım , ıgnenın gunune bakmayın zaten erken yapanlarda genelde pozıtıf cıkıyor ıgnenın etkısıyle. topıgın baslarına bakarsanız pozıtıf cıkanların sonradan negatıf oldu. bende uzulmustum benım negatıf dıye adet gunumde pozıtıfı gordum cok sukur.

arkadaşlar merhabalar.. 3 ay üst üste klomen+ çatlatma iğnesi vurundum olmadı.. hsg çektirdim, rahimde uterus septum yani perde saptandı. ameliyat olman lazım dedi bir kaç doktor korktum kaçtım.
başka doktorlara gittim ve sonunda en güvendiğimi dinledim, ameliyat yapmayalım rahim çok naziktir eğer aylarca denemenize rağmen daha olmazsa ameliyat edelim dedi. peki dedim.
Aşılama için regl olduğunda ara dedi peki dedim ama ben karar vermiştim bu işe biraz ara verecektim.
Bu ay reglim 7 ün geçtikten sonra test yaptım pozitifti.
Şunu anladım Ne kadar rahat olursan o kadar kolay oluyor gebelik.
Rabbim herkese nasip etsin. bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Allahım tez zamanda kucagına almayı nasip etsin Darısı başımıza inşallah

Böyle sizin yazdıgınız gibi yazıları okuyunca hep içimde bir umut beliriyor. Çok sevindim sizin adınıza sağlıkla gelsin inş.

Cevap verebilir misiniz? Catlatma ignesinden sonra yumurtaliklarda ne agri ne sizi ve ogunden sonra da once de akinti yasamadim. Yumurtanin catlamamis olma ihtimali var midir?

Cevap verebilir misiniz? Catlatma ignesinden sonra yumurtaliklarda ne agri ne sizi ve ogunden sonra da once de akinti yasamadim. Yumurtanin catlamamis olma ihtimali var midir?
Catlatma ignesi yapildiysa muhakkak catlar canim o agri bunye meselesi biraz kisiden kisiye degisiyor

Aynı şey benim de başıma geldi çatlatma iğnesinden sonra ne ağrı ne sızı hiçbir şey hissetmemiştim ve iğneden 4-5 gün sonra ultrasonla bakıldığında yumurta 25 mm olmuştu yani çatlamamıştı.Sonradan çatladı mı çatlamadan atılıyor mu bilmiyorum dün regl oldum(27.günde)Pazartesi de doktora gidicem bakalım atılmış mı.Kiste dönüşmemiştir umarım.Benim gibi çatlama problemi yaşayan var mı neden kaynaklanıyor acaba anlamadım hormonlarım da normal.

Merhaba Umreci58
Devam ediyorum yine klomen kullandım ancak bu defa yumurta gelişimi olmadı.bir kaç gün ara ile tekrar muayene olacağım sonrasını bilemiyorum .sen neler yaptın

Merhaba Umreci58
Devam ediyorum yine klomen kullandım ancak bu defa yumurta gelişimi olmadı.bir kaç gün ara ile tekrar muayene olacağım sonrasını bilemiyorum .sen neler yaptın
Benim rahim filminden sonra bu ay aşilama yapilicak canim gonalf diye bi igne vueuluyor suan bu gun basladim 4 gun kullanip doktora gidicem yumurtanin buyuklugune gore catlatma ignesi vurucak yine.
Insallah senin ki buyur canim ozaman senin ki sadece catlatma dimi canim aşilama degil ?

ne yazık ki kist olmuş gene
Cnm bnmde çatlama iğnesini kullanmayı bıraktıktan sonra ara kanamam oldu gittim Benin’de kist oluşmuştu zaten 2 tane kistim var bnm doktorum hemen gitmemi söyledi ilaç verdi ve regli sonrası kontrole çağırdığında kistim gitmişti sana birşey verdi mi ama çatlamayın yumurta kiste çevirebiliyormuş bana en başında doktorum söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…