- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.961
Çatlama iğnesi nezaman vurulması gerek acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalamadım cnm ama yumurtladığımı o kadar net hissettim ki kullandığım ay kesinlikle tekrar almayı düşünüyorum hattaGebe kaldın mı peki
Kalamadım cnm ama yumurtladığımı o kadar net hissettim ki kullandığım ay kesinlikle tekrar almayı düşünüyorum hatta
Onu doktorun yumurtalarının gelişimine göre söylüyor artık vurdurabilirsin diyeÇatlama iğnesi nezaman vurulması gerek acaba
Tadı berbat ama gülü seven dikenine katlanıyor. Yaşlı bi teyze desiki macunu kullanırken tiksinme tiksinirsen olacağı varsada olmaz. O günden beri tiksinmiyorum. Bakalım bende işe yarayacak mı. Tüp bebek denediklerinde tutmayanlar bile 1 kavanozda hamile kalmış. Bende fazla bi sorun yok onları okudukça daha bi ümitlendimKalamadım cnm ama yumurtladığımı o kadar net hissettim ki kullandığım ay kesinlikle tekrar almayı düşünüyorum hatta
Merhaba Canım regli oldun mu ? senin bat 25 di galiba ?İnşallah canım ya inşallah bu ay tutmuştur da uğraştırmaz bizi benim de 10.da oldu iğnem 25 mart batım birlikte beklicez o zaman bu ay batı
Hayır canım benim adet gelmedi hala beklemedeyimMerhaba Canım regli oldun mu ? senin bat 25 di galiba ?
Canım bu arada senin bata ne kadar kaldı?var mı belirtin falanMerhaba Canım regli oldun mu ? senin bat 25 di galiba ?
Merhaba canım zaten 36 saat sonra çatlatıyor igne.Geciktirme yapıyor evet bende ilk denemede 2 gün gecikmişti.Benim bugün regli olmam lazım belim 2 gündür fena agrıyor bugünde hafif kahverenegi akıntım oldu ama galiba ben yarın olacagım zaten bu son denemeydi.Mutsuzum çokHayır canım benim adet gelmedi hala beklemedeyim
Sana bir şey sormak istiyorum ben çatlatma iğnesi 10.da vuruldu(acaba 11 inde çatlamamış olabilir mi?)
Ve çatlatma iğnesi adet geçikmesi yaparmı?
Bu arada 2 gün öncesi normal test yaptım negatif çıktı 2 gündür de yapmıyorum
Bu arada bir arkadaşım regliden 2 gün sonra test yaptı kaç tane negatif çıktı gidip kan verdi orda çıktı daha çok yeni oldugu için testte görünmez demiş doktoru o yüzden reglin birkaç gün geçsin bence.Hayır canım benim adet gelmedi hala beklemedeyim
Sana bir şey sormak istiyorum ben çatlatma iğnesi 10.da vuruldu(acaba 11 inde çatlamamış olabilir mi?)
Ve çatlatma iğnesi adet geçikmesi yaparmı?
Bu arada 2 gün öncesi normal test yaptım negatif çıktı 2 gündür de yapmıyorum
benim de dün regl olmam gerekiyordu aynı senin gibi bel sırt kasık ağrım çok bana da sanki akş3sabah gelecek gibi kırmızılar diye düşünüyorum bekleyeyim banakıl bir kaç gün daha eger gelmezse o zaman gider kan veririmBu arada bir arkadaşım regliden 2 gün sonra test yaptı kaç tane negatif çıktı gidip kan verdi orda çıktı daha çok yeni oldugu için testte görünmez demiş doktoru o yüzden reglin birkaç gün geçsin bence.
Acaba o kahverengi akıntın yerleşme olabilir mi hadi inşallah ondandırMerhaba canım zaten 36 saat sonra çatlatıyor igne.Geciktirme yapıyor evet bende ilk denemede 2 gün gecikmişti.Benim bugün regli olmam lazım belim 2 gündür fena agrıyor bugünde hafif kahverenegi akıntım oldu ama galiba ben yarın olacagım zaten bu son denemeydi.Mutsuzum çok
Bilemiyorum ki cnm hamilelige de yormak istemiyorum ama dün ögleden sonra hiç akıntım gelmedi kahverengi ögleden önce biraz gelmişti o kadar.Hala belim ve karnım agrıyor bide ateş basıyor bana nedendir bilemedi.Acaba o kahverengi akıntın yerleşme olabilir mi hadi inşallah ondandır
İnşallah bebektendir diyelim o zamanBilemiyorum ki cnm hamilelige de yormak istemiyorum ama dün ögleden sonra hiç akıntım gelmedi kahverengi ögleden önce biraz gelmişti o kadar.Hala belim ve karnım agrıyor bide ateş basıyor bana nedendir bilemedi.
Canım bende bu sabah regli oldum.Kısmet degilmiş bu ayda artık çatlama igneside kullanmayacagım bakalım neler olacak.bir süre daha deneyip olmazsa ya tüp bebek ya aşılama deneyeceğiz.Hakkımızda hayırlısı olsun.Kızlar bu arada ben regl oldum yeni bat 23 nisan
Bu arada bir şey sormak istiyorum çatlatma iğnesinden sonra ovulasyon testi ile yumurtanın çatlayıp çatlamadığı anlaşılır mı?daha önce bu şekilde deneyip tutturan var mı?
11. gunde bellı olmaz kı adet gununde olur. bende catlatma ıgnesıyle hamıle kaldım oncesınde hıc cıkmadı adet gunumde cıktıKızlar ignenin 11. Gunu test yaptim negatif yumurtam catladi dedigi saatler iliskide oldu ama nasip isi artik ne kadar ugrasirsan ugras