- 4 Şubat 2018
- 86
- 67
- 37
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.941
Pozitif devam etmeyebilir.14. Gün yine yap varsa ancak çıkar idrar testinde zaten.biz çok kafaya takıyoruz ya ondan olmuyor ah bi rahat olabilsek :)Canım bugün de test yaptım senin dediğin gibi bugün gebelik testi negatif yalnız ovulasyon testi hala pozitif bence bu ay benden umut yok iğnenin 10.günü olsa pozitif devam ederdi zaten gebelik testi
Üzücü bir süreç sabırlar diliyorum .inşallah kısa sürede sağlıklı bir gebeliğiniz olur.Zamanı var ve hepimiz bekliyoruz .belkide ara vermek psikolojik olarak rahatlamanız için faydalı bir süreç olabilir.ama sizi en iyi siz bilirsiniz.devam etmek konusunda iyi hissediyorsanız doktorda uygun gördüğüne göre deneyebilirsiniz.İnşallah allah sağlıkla nasip etsinBen 2 kere klomen+çatlama iğnesi, 1 kere femara+ çatlama iğnesi, 1 kere adını hatırlamadığım yumurtlama iğnesi+çatlama iğnesi denedim olmadı en son puregon yumurta geliştirici iğneler ve çatlama iğnesi denedim hamile kaldım ama 7+6 haftalıkken kalbi durdu malesef. Doktorum beklemeye gerek yok dedi ama eşim 3 ay ara verelim dedi
Üzücü bir süreç sabırlar diliyorum .inşallah kısa sürede sağlıklı bir gebeliğiniz olur.Zamanı var ve hepimiz bekliyoruz .belkide ara vermek psikolojik olarak rahatlamanız için faydalı bir süreç olabilir.ama sizi en iyi siz bilirsiniz.devam etmek konusunda iyi hissediyorsanız doktorda uygun gördüğüne göre deneyebilirsiniz.İnşallah allah sağlıkla nasip etsin
Benim sag tupumde tikaniklik varmis onu actilar canim rahim filimiyla actilarHiçbir problem yok tüplerde canım.bniende pko var.benimde düzensiz.olmayı bekleyeceğim senin gibi.olmazsam söktürücü ile regl olacağım.donra tedaviye devam edeceğizUmreci58
cnm kan testi yaptrdn mı sonuç neKızlar selamlar
Ben de ilk defa bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iğnem 10 martta vuruldu ve iğneye göre batım 25 mart
İğnenin vuruldugu günden bu yana gebelik testi yapıyordum hep tabiki pozitif ne zaman negatife dönecegini görmek için yaptım açıkçası 3 gündür geçmeyen karın kasık ve sırt agrım var dün ve ondan önceki gün gebelik testim negatif olmuştu ancak bugün yaptıgım testte pozitifi gördüm gerçi yüzümde sivilcelenmeye başladı
Acaba bu kadar kısa sürede gebelige yorabilir miyim yoksa hala iğnenin etkisi midir daha önnce bu iğneden kullanmış olanlar beni aydınlatabilirse sevinirim şimdiden herkese teşekkürler
Haklısın valla canım yaaa benim için de tutku gibi oldu devamlı kendimi dinliyorum belirti arıyorum şuan itibariyle bata 5 gün kaldı olsa sanırım çıkardı gibime geliyor bu ay es geçicem sanırım hakkımızda hayırlısı inşallahPozitif devam etmeyebilir.14. Gün yine yap varsa ancak çıkar idrar testinde zaten.biz çok kafaya takıyoruz ya ondan olmuyor ah bi rahat olabilsek :)
Yok canım kan testi yaptırmadım batımı bekliyorum bugün normal test yaptım negatif çıktı ovulasyon testti de yapıyorum o pozitif bata kadar hergün test yapıcam eger pozitifi görürsem gidicem çünkü bu ay boş geçecegim gibi geliyor gebelik testinin negatifleşmesindenSo
cnm kan testi yaptrdn mı sonuç ne
Bence erken batını bekle geç döllenmeyse çıkmayabilirKızlar çatlatma iğnemin 11.günü kan testi negatif erken mi sizce
İnşallah cnm yaBence erken batını bekle geç döllenmeyse çıkmayabilir
Hayırlı kandiller moreliniİ boZmayın dinlenin biraz belki bu süreçte gelir bebişKızlar selam var mı gebelik haberi alan? Ben bugün doktora gittim yumurtalar çatlamış mı bakalım dedi.Tutmamışsa eger Bu 3. deneme artık daha denemeyelim dedi.Biraz dinlendirip rahmi tüp bebek düşünmeye başlayalım kendini hazır hissettiğinde dedi.Çok cnm sıkkın gerçekten. Bat 26 ama 28ine akdar bekle ve test yap dedi.Kısmet bugün kandil hepimiz dua edelim rabbime. İnş hepimizin yüzü güler.Hayırlı kandiller bu arada.
Kızlar selam var mı gebelik haberi alan? Ben bugün doktora gittim yumurtalar çatlamış mı bakalım dedi.Tutmamışsa eger Bu 3. deneme artık daha denemeyelim dedi.Biraz dinlendirip rahmi tüp bebek düşünmeye başlayalım kendini hazır hissettiğinde dedi.Çok cnm sıkkın gerçekten. Bat 26 ama 28ine akdar bekle ve test yap dedi.Kısmet bugün kandil hepimiz dua edelim rabbime. İnş hepimizin yüzü güler.Hayırlı kandiller bu arada.
Hayırlısı olsun canım inşallah tez,vakitte gelir bebişin hiç tüp bebek stresine gerek duymazsınKızlar selam var mı gebelik haberi alan? Ben bugün doktora gittim yumurtalar çatlamış mı bakalım dedi.Tutmamışsa eger Bu 3. deneme artık daha denemeyelim dedi.Biraz dinlendirip rahmi tüp bebek düşünmeye başlayalım kendini hazır hissettiğinde dedi.Çok cnm sıkkın gerçekten. Bat 26 ama 28ine akdar bekle ve test yap dedi.Kısmet bugün kandil hepimiz dua edelim rabbime. İnş hepimizin yüzü güler.Hayırlı kandiller bu arada.
Ben kullandm cnm memnun kaldmKızlar ben 1 senedir çatlatma iğnesi+klomen tedavisi görüyordum. İnstagramda clife sitesini önerdi arkadaşım ve girip baktım sizde bakın isterseniz. Yorumları okuyunca tedaviyi bıraktım ve macun aldım ordan. Kullanmaya başlayalı 3 gün oldu bakalım işe yarayacak mı. Yorumları okuyunca daha çok ümitlendim. Tüp bebek bile tutmayanlar bu macun ile gebe kalmış patentli ve laboratuar ortamında onaylanmış sizde bi bakın isterseniz. @clifeballibitkiselmacun
Internet sitesi de var Clife diye. İçindekiler rahime iyi gelen bitkiler
Gebe kaldın mı pekiBen kullandm cnm memnun kaldm