- 28 Ekim 2017
- 1.732
- 6.142
- 40
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #5.001
Ben de 9 unda çatlatma iğnesi oldum ilk 2 gün fena şişlik kasıklarda ağrı ve akıntı vardı ama sonra geçti dünden beri de mide bulantısı ve sırt ağrısı var neden olabilir bilen var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı gün olmuşuz iğneyi. Benimde özellikle sağ kasığıma arada ağrı saplanıyor bide fena gazım var. Sırt ağrın üşütmekle alakalı olabilir miBen de 9 unda çatlatma iğnesi oldum ilk 2 gün fena şişlik kasıklarda ağrı ve akıntı vardı ama sonra geçti dünden beri de mide bulantısı ve sırt ağrısı var neden olabilir bilen var mı
Gaz için bişey demiyorum bile alıştım Çben ona ama mide bulantısı öldürüyor. Sırt ağrım da adet olacağın zaman olur ya aynı onun gibiAynı gün olmuşuz iğneyi. Benimde özellikle sağ kasığıma arada ağrı saplanıyor bide fena gazım var. Sırt ağrın üşütmekle alakalı olabilir mi
Haftaya pazartes salı yaparım gibi ama adeti de bekliyim diyorum. 25inde olmam lazım işte o adet öncesi bel sırt ağrısı bende de oluyor. Göğüslerim bile ağır geliyor sankiGaz için bişey demiyorum bile alıştım Çben ona ama mide bulantısı öldürüyor. Sırt ağrım da adet olacağın zaman olur ya aynı onun gibi
İnşallah Ay hayırlı haberler alırız. Ne zaman test yapacaksın belli mi
Benim adetim daha 27 sinde ben çarşamba kan tahlili yaparım artık napayim idrarda çıkar mı acaba yapsakHaftaya pazartes salı yaparım gibi ama adeti de bekliyim diyorum. 25inde olmam lazım işte o adet öncesi bel sırt ağrısı bende de oluyor. Göğüslerim bile ağır geliyor sanki
Şuan yapsan da ipnenin etkisinden dolayı yanıltıcı olabilir ama bence bekle en azından adete 2 3 gün kalaya kadarBenim adetim daha 27 sinde ben çarşamba kan tahlili yaparım artık napayim idrarda çıkar mı acaba yapsak
Canim o nasil bi sey anlatirmisin ben de deneyim bu aySoğan kürü yapın kızçeler. Biz üç arkadaş yaklasik iki yıl denemelerimiz neticesinde soğan kürü sonrası doğal yolla gebe kaldık. Hatta birimiz temmuzda ivf yaptıracaktı gerek kalmadı
https://www.google.com.tr/amp/s/www...ru-kullanip-hamile-kalan-var-mi.331355/?amp=1Canim o nasil bi sey anlatirmisin ben de deneyim bu ay
Merhaba Umreci58 ...Lumcera22 baya uzun zaman gecti tedavide ne durumdasin hic girmiyorsun galiba goremedim yazdigini merak ettim seni
Oyle tabi canim en onemlisi stres yapmamak insallah olmustur canim hayirli haberlerini bekliyorum sonucunu alirsan yaz mutlakaMerhaba Umreci58 ...
Uzun süredir girmiyorum çünkü odaklanmak gerçekten iyi gelmiyor.3 ay klomen işe yaramadı.doktorum puregon iğneye geçti.bu ay oldu sanırım çünkü bugün çift çizgiyi gördüm :) ama kan tahlilimi yarın yaptıracağım.hala iğnenin etkisi olabilirmi diye endişelerim var.Bugün iğneden sonra 14. Günüm.eğer gerçekten olmuşsa kafaya takmıyor olmanın ne kadar çnemli olduğuna ikna olacağım.Allah hepimizin gönlğne göre versin
Merhaba canım Umreci58Oyle tabi canim en onemlisi stres yapmamak insallah olmustur canim hayirli haberlerini bekliyorum sonucunu alirsan yaz mutlaka
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim bende düşük yapıyorum bthcg değerim 15 e düştü kanamam devam ediyo fındığım veda ediyo banaMerhaba canım Umreci58
Sonucum çıktı 119 pozitif,inşallah sağlıkla devam etsin hepimiz için.ben bu son denemde o kadar soyutladımki kendimi.aklımdan o kadar çıkardımki .bu forumda kafanıza takmayın yazan kişileri hep eleştirdim.öyle kolay olmuyor dedim içimden.ama bir kez dedim bende düşünmemeye çalışayım,akışına bırakayım...rabbim nasip edecekse en doğru zamanda eder.kendimi yıpratmayım,oluruna bırakayım...Şimdi demesin kimse,mutlu haberi aldın konuşmak kolay diye...Böyle durumlarda kendimize şans tanımak kendi kendimizin destekçisi olmak zorundayız.çünkü beni,yaşadığımı,üzüntümü kimse benim kadar anlayamayacaktı.insanlara göre elbet olurdu,kafana takma demek kolaydı.beni rahatlatan başkaları değildi.kendi kendimdi.sende kendine şans tanı...sormak istediğin şeyler olursa kendi sürecinle ilgili açıklarım faydası dokunur belki azda olsa...Allah isteyen herkese en doğru zamanda nasip etsin
Canim senin adina cok mutlu oldum insallah saglikla alirsin kucagina bende buay bekliyorum insallah canim guzel haber alirsam paylasirim insallahMerhaba canım Umreci58
Sonucum çıktı 119 pozitif,inşallah sağlıkla devam etsin hepimiz için.ben bu son denemde o kadar soyutladımki kendimi.aklımdan o kadar çıkardımki .bu forumda kafanıza takmayın yazan kişileri hep eleştirdim.öyle kolay olmuyor dedim içimden.ama bir kez dedim bende düşünmemeye çalışayım,akışına bırakayım...rabbim nasip edecekse en doğru zamanda eder.kendimi yıpratmayım,oluruna bırakayım...Şimdi demesin kimse,mutlu haberi aldın konuşmak kolay diye...Böyle durumlarda kendimize şans tanımak kendi kendimizin destekçisi olmak zorundayız.çünkü beni,yaşadığımı,üzüntümü kimse benim kadar anlayamayacaktı.insanlara göre elbet olurdu,kafana takma demek kolaydı.beni rahatlatan başkaları değildi.kendi kendimdi.sende kendine şans tanı...sormak istediğin şeyler olursa kendi sürecinle ilgili açıklarım faydası dokunur belki azda olsa...Allah isteyen herkese en doğru zamanda nasip etsin
Sen klomene devammı peki canım?tedavin ne durumda?Canim senin adina cok mutlu oldum insallah saglikla alirsin kucagina bende buay bekliyorum insallah canim guzel haber alirsam paylasirim insallah
Senin için çok üzgünüm inşallah kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ile evladını kucağına alırsın.hcg kaçtan 15 e düştü?Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim bende düşük yapıyorum bthcg değerim 15 e düştü kanamam devam ediyo fındığım veda ediyo bana