Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir arkadaşımda folidoce önerdi.Ona başladım kızlar teşekkür edeerim.Rahim filmi içinde korkma bence çektirdim doktorum özellikle vermek istemiyorum bana güven dedi vermedi ve iyiki de almamışım narkoz. Umarım kolaylıkla geçer cnm.
Oyle anlatildigi gibi degilmis canim smdi cekildim hic agri olmuyor diyemem ama en azindan bilmedigimiz biragri degil aden sancisinin aynisi

Bu klomen + çatlatma iğnesi hormonları alt üst ediyor galiba ben kendi ter kokumu çok nadir duymuşumdur şimdi aşırı terliyorum sürekli bi duş hali sizde de öylemi

merhaba ayın 6 sında çatlatma ve 7-8 ilişki oldu ama dün çok rahatsız olduğum için acile gittim novaljin iğne vuruldu ve ağrılarım kesildi acaba gebeliğe bi engeli olurmu
burda çoğu kişinin kasık ağrıları 10 günü bulmuş benim dün kesildi:KK17:
Keşke ağrı kesici yaptrmasaydınız hayrlısı olcn sonucunuz belli oldu mu merak ettim

Kızlar selamlar
Ben de ilk defa bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iğnem 10 martta vuruldu ve iğneye göre batım 25 mart
İğnenin vuruldugu günden bu yana gebelik testi yapıyordum hep tabiki pozitif ne zaman negatife dönecegini görmek için yaptım açıkçası 3 gündür geçmeyen karın kasık ve sırt agrım var dün ve ondan önceki gün gebelik testim negatif olmuştu ancak bugün yaptıgım testte pozitifi gördüm gerçi yüzümde sivilcelenmeye başladı
Acaba bu kadar kısa sürede gebelige yorabilir miyim yoksa hala iğnenin etkisi midir daha önnce bu iğneden kullanmış olanlar beni aydınlatabilirse sevinirim şimdiden herkese teşekkürler

Kızlar selamlar
Ben de ilk defa bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iğnem 10 martta vuruldu ve iğneye göre batım 25 mart
İğnenin vuruldugu günden bu yana gebelik testi yapıyordum hep tabiki pozitif ne zaman negatife dönecegini görmek için yaptım açıkçası 3 gündür geçmeyen karın kasık ve sırt agrım var dün ve ondan önceki gün gebelik testim negatif olmuştu ancak bugün yaptıgım testte pozitifi gördüm gerçi yüzümde sivilcelenmeye başladı
Acaba bu kadar kısa sürede gebelige yorabilir miyim yoksa hala iğnenin etkisi midir daha önnce bu iğneden kullanmış olanlar beni aydınlatabilirse sevinirim şimdiden herkese teşekkürler
Henüz çok erken cnm

Kızlar selamlar
Benim iğnenin etkisi 10. Günde geçti.şuan erken bence ama inşallah hamilesindir :dua: bizide haberdar et

Benim iğnenin etkisi 10. Günde geçti.şuan erken bence ama inşallah hamilesindir :dua: bizide haberdar et
İnşallah öyledir canım yaa
Bilmiyorum ki dünün gebelik testi negatifti bugün tekrsr pozitif oldu bu arada iğneden beri ovulasyon testi de yapıyorum hep koyu çizgi acaba yumurtamda çatlamamış olabilir mi ki diye de bir şüphem var aslında şimdi bile bel sırt ve kasık ağrım şiddetli
Bakalım bekleyip görücez tabiki haber veririm

Kızlar bugün çatlatma iğnemin 9.günü ve hala ovu testim pozitif ayrıca gebelik testimde pozitif gerçi gebelik çizgim 2.si hafif pembe koyu degil yani bugün de biraz içim bulanıyor yumurta akı akıntım ancak peçeteye geliyor ve sağ tkasıgımda batma var umarım gebeliktemdir tüm bu belirtiler:dua:

Kızlar selamlar
Cnm bende 13ünde oldum batım 26sı benimde kaşık agrım ayak agrım çok oldu birkaç gündür ama doktorum iğnenin 13. Gününe kadar test yapmamamı söyledi bu bnm 3. Denemem klomen hayırlısı olsun bizim için

Cnm bende 13ünde oldum batım 26sı benimde kaşık agrım ayak agrım çok oldu birkaç gündür ama doktorum iğnenin 13. Gününe kadar test yapmamamı söyledi bu bnm 3. Denemem klomen hayırlısı olsun bizim için
İnşallah canım ya inşallah bu ay tutmuştur da uğraştırmaz bizi benim de 10.da oldu iğnem 25 mart batım birlikte beklicez o zaman bu ay batı :halay:

Evet canım bugün..hiç sancım olmadı şükürki.dontorum bu ay ara verdi klomene hsg çekildiğim için.
Benimde ayni oldu canim adet olunca gel dedi ama ben normalde hic duzenli adet olmuyorum yine oyle gec mi olurum bilmiyorum seninde duzensizmiydi adetin

Hiçbir problem yok tüplerde canım.bniende pko var.benimde düzensiz.olmayı bekleyeceğim senin gibi.olmazsam söktürücü ile regl olacağım.donra tedaviye devam edeceğiz Umreci58 Umreci58

Canım bugün de test yaptım senin dediğin gibi bugün gebelik testi negatif yalnız ovulasyon testi hala pozitif bence bu ay benden umut yok iğnenin 10.günü olsa pozitif devam ederdi zaten gebelik testi

X