Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende gonalf 300 kullaniyorum siz nasil hamile kaldiniz
Merhaba mesajini yeni gordum kusura bakma.
Ben klomen 5 ay 3 ayda catlatma ignesiyle birlikte kullandim ama bende pko var nasip olmadi. Rahim filmi cekildigim ay hamile kaldim canim ayrica o ay corek otu bal tarcin kürü yapmistim film cekilmeden once adetliyken.

Çok ağrım var şuan canım bel ve kasık böyle ağı olunca 2 saate kalmaz geliyor regli önümüzdeki aya kaldı umutlar napalım inşallah yakın zamnda güzel haberler alırım ..
sen neden hamilelik takvimi yapmıyorsun kızlar yapıyor ne güzel :)

Çatlatma iğnen ne zaman yapıldı ve adetin ne zaman olucak canm
22 şubatta yapıldı bugün 11. Gün.adetim düzensiz olduğu için bilemiyorum.sanırım 8 inde olucam.göğüslerim çok ağrıyor benim .9. Gün itibari ile göğüs ağrılarım başladı.bende regl olucam sanırım

Merhaba,bende bu ay rahim filmi çektiricem.sancılımı oluyor?ne kadar sürüyor.biraz anlatırmısın

Günaydın hanımlar:)
Eski sayfama bi girip bakim dedim :)
Hazirana kadar misafir gibi sadece takip etmekle yetinicem mecbur :)))

Merhaba,bende bu ay rahim filmi çektiricem.sancılımı oluyor?ne kadar sürüyor.biraz anlatırmısın
Hazirlanma islemini saymazsak cekmesi 10 dakka falan suruyor. Korkutmak istemem bunyeye gore degisir tabi ama ben hayatim boyunca oyle bir aci yasadigimi hatirlamiyorum zaten tansiyonum dustu islem bittikten sonrada bayildim. Mumkunse anestezili cektirmeni tavsiye ederim doktor agri olmuyor diyor ama hikaye. Kisiden kisiye degisiyor

Var program da ben şuan hamile deilim 27 şubatta çatlatma iğnesi oldum

Eklentiler

• Screenshot_20180304-125216.png
    80,4 KB · Görüntüleme: 24
Ben de 27 şubatta çatlatma iğnesi oldum. 20 mart adet günüm daha 5 gün oldu

Ürkütücü doktorum bu ayda gebelik olmazsa rahim filmi çektirleim hem duruma bakalım hemde hsg den sonra rahim uyarıldığı için gebelik daha kolay olabiliyor dedi.sizinde filmden sonra hamilelik oldu sanırım değilmi?bende pko luyum

Evet cekildigim ay hamile kaldim ben :) doktorum 3 ay yuksek sans demisti cok sukur beklemedim. Doktorun hakli filmden sonra daha yuksek oluyor tutma ihtimali. Benim normalde adetlerimde asiri sancili geciyordu oyle olanlarda daha cok oluyor agri diyolar film cekilirken. Dedim ya korkutmak istemem belki bunyen dayaniklidir

İğneden sonra 20 gün oldu olmdım daha adet yogun akıntım var sizce norml mi test yapsam çıkar biliyom ama gecikeyim bi hfta diye bişe yapmıyom

Neyseki sonu güzel olmuş :) allah sağlıkla kucağına almayı basipt etsin canım.

Bende de pko var. Film çektireli bu ay 3. Ayım bana şans filmden sonra gülmedi. Ama Hilal coban dedipi gibi bünyeye göre değişiyor bn anestezisiz çektirdim iğneden bile korkan biriyim ama beklediğimden kolay geçti evet acı oldu ama dayanılmayacak gibi değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…