- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.781
Merhaba mesajini yeni gordum kusura bakma.Merhaba bende gonalf 300 kullaniyorum siz nasil hamile kaldiniz
Çok ağrım var şuan canım bel ve kasık böyle ağı olunca 2 saate kalmaz geliyor regli önümüzdeki aya kaldı umutlar napalım inşallah yakın zamnda güzel haberler alırım ..Kızlar adet sancısı gibi sancı olabilir ben bu ayda tutmadı adet olucam kesin dedim. Kasıklarım yanıyodu sancılanıyordu resmen ama hamileymişim hemde 3 haftalık. Aşırı silikti 2. çizgi umudunuzu yitirmeyin ama çok da kaptırmayın kendinizi. Unutmaya çalışın. Yada gidin sağlık ocağında kan tahlili verin günüm 1 hafta geçti deyin yoksa yapmazlar
22 şubatta yapıldı bugün 11. Gün.adetim düzensiz olduğu için bilemiyorum.sanırım 8 inde olucam.göğüslerim çok ağrıyor benim .9. Gün itibari ile göğüs ağrılarım başladı.bende regl olucam sanırımÇatlatma iğnen ne zaman yapıldı ve adetin ne zaman olucak canm
Merhaba,bende bu ay rahim filmi çektiricem.sancılımı oluyor?ne kadar sürüyor.biraz anlatırmısınMerhaba mesajini yeni gordum kusura bakma.
Ben klomen 5 ay 3 ayda catlatma ignesiyle birlikte kullandim ama bende pko var nasip olmadi. Rahim filmi cekildigim ay hamile kaldim canim ayrica o ay corek otu bal tarcin kürü yapmistim film cekilmeden once adetliyken.
Evet biz devam ettiriyoruz siz neden haziran?çalışmalara aramı verildiGünaydın hanımlar:)
Eski sayfama bi girip bakim dedim :)
Hazirana kadar misafir gibi sadece takip etmekle yetinicem mecbur :)))
Hazirlanma islemini saymazsak cekmesi 10 dakka falan suruyor. Korkutmak istemem bunyeye gore degisir tabi ama ben hayatim boyunca oyle bir aci yasadigimi hatirlamiyorum zaten tansiyonum dustu islem bittikten sonrada bayildim. Mumkunse anestezili cektirmeni tavsiye ederim doktor agri olmuyor diyor ama hikaye. Kisiden kisiye degisiyorMerhaba,bende bu ay rahim filmi çektiricem.sancılımı oluyor?ne kadar sürüyor.biraz anlatırmısın
Var program da ben şuan hamile deilim 27 şubatta çatlatma iğnesi oldumÇok ağrım var şuan canım bel ve kasık böyle ağı olunca 2 saate kalmaz geliyor regli önümüzdeki aya kaldı umutlar napalım inşallah yakın zamnda güzel haberler alırım ..
sen neden hamilelik takvimi yapmıyorsun kızlar yapıyor ne güzel :)
Ben de 27 şubatta çatlatma iğnesi oldum. 20 mart adet günüm daha 5 gün oldu22 şubatta yapıldı bugün 11. Gün.adetim düzensiz olduğu için bilemiyorum.sanırım 8 inde olucam.göğüslerim çok ağrıyor benim .9. Gün itibari ile göğüs ağrılarım başladı.bende regl olucam sanırım
Ürkütücü doktorum bu ayda gebelik olmazsa rahim filmi çektirleim hem duruma bakalım hemde hsg den sonra rahim uyarıldığı için gebelik daha kolay olabiliyor dedi.sizinde filmden sonra hamilelik oldu sanırım değilmi?bende pko luyumHazirlanma islemini saymazsak cekmesi 10 dakka falan suruyor. Korkutmak istemem bunyeye gore degisir tabi ama ben hayatim boyunca oyle bir aci yasadigimi hatirlamiyorum zaten tansiyonum dustu islem bittikten sonrada bayildim. Mumkunse anestezili cektirmeni tavsiye ederim doktor agri olmuyor diyor ama hikaye. Kisiden kisiye degisiyor
Evet cekildigim ay hamile kaldim ben :) doktorum 3 ay yuksek sans demisti cok sukur beklemedim. Doktorun hakli filmden sonra daha yuksek oluyor tutma ihtimali. Benim normalde adetlerimde asiri sancili geciyordu oyle olanlarda daha cok oluyor agri diyolar film cekilirken. Dedim ya korkutmak istemem belki bunyen dayaniklidirÜrkütücü doktorum bu ayda gebelik olmazsa rahim filmi çektirleim hem duruma bakalım hemde hsg den sonra rahim uyarıldığı için gebelik daha kolay olabiliyor dedi.sizinde filmden sonra hamilelik oldu sanırım değilmi?bende pko luyum
Neyseki sonu güzel olmuş :) allah sağlıkla kucağına almayı basipt etsin canım.Evet cekildigim ay hamile kaldim ben :) doktorum 3 ay yuksek sans demisti cok sukur beklemedim. Doktorun hakli filmden sonra daha yuksek oluyor tutma ihtimali. Benim normalde adetlerimde asiri sancili geciyordu oyle olanlarda daha cok oluyor agri diyolar film cekilirken. Dedim ya korkutmak istemem belki bunyen dayaniklidir
Nasıl yani :) bunca zaman nasıl sabrettin.testte çıkar bence.lütfen test yap ve bizimle paylaşİğneden sonra 20 gün oldu olmdım daha adet yogun akıntım var sizce norml mi test yapsam çıkar biliyom ama gecikeyim bi hfta diye bişe yapmıyom
Ya işte bi hafta daha gecikirsem eğer yapcam agrım oluyo ara ara ha geldi diyom bakıyom yok bişe hep wc deyimm yaniNasıl yani :) bunca zaman nasıl sabrettin.testte çıkar bence.lütfen test yap ve bizimle paylaş
Bende de pko var. Film çektireli bu ay 3. Ayım bana şans filmden sonra gülmedi. AmaÜrkütücü doktorum bu ayda gebelik olmazsa rahim filmi çektirleim hem duruma bakalım hemde hsg den sonra rahim uyarıldığı için gebelik daha kolay olabiliyor dedi.sizinde filmden sonra hamilelik oldu sanırım değilmi?bende pko luyum
Ben 16. Gün oldum.sen test yapsana canım bugün,yap ve bize at hemen.20 gün çok fazla geldi banaİğneden sonr en gec ne zaman adet oldunuz arkdaşlar bugün 20 oldu bnm
Misafirliktem cnm yarın alır yaparım heycanlandm şindiiBen 16. Gün oldum.sen test yapsana canım bugün,yap ve bize at hemen.20 gün çok fazla geldi bana