Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok aşırı değil ama sağ tarafımda ağrı var bacağım kasılıyor arada ben sabah 9 bucukta vurulmuştum ertesi gün akşam 9 bucukta birliktelik oldu dr 3 gün sonra gün aşırı demişti cnm
bende dun 4te vuruldum bu aksam birlikte olucaz once gun asiri birlikte olun dedi sonra yapabilirseniz hergun dedi hafi insallah bakalim hayirlisiyla olursada allahtan olmazsada allahtan kismet artik diyip dua ediyorum canim

bende dun 4te vuruldum bu aksam birlikte olucaz once gun asiri birlikte olun dedi sonra yapabilirseniz hergun dedi hafi insallah bakalim hayirlisiyla olursada allahtan olmazsada allahtan kismet artik diyip dua ediyorum canim
Her dr farklı söylüyor demekki ranbim hayırlısıyla versin inşallah

Merhaba bende çatlatma iğnesi yaptırdım salı günü. Acaba iğnenizin adını öğrenebilir miyim ve yumurta boyutnuz kaçtı?

choriomon verdi onu vurdurdum 19mm yumurtam siz hangisini vurdurdunuz sizinki kacti
Ben geçen sene ilk yaptırdığımda dr choriomon yazmıştı. Ve o ay gebe kalmıştım. 3 aylıkken kürtaj oldum. Kürtaj olalı 7 ay oldu 7 aydır choriomon ve klomen kullanmaya devam etti dr. Bende sürekli aynı sistem gidiyo bi işe yaramıyor diye başka dr a gittim. Klomen kullandım ve ovitrelle almamı söyledi. Yumurta 20 mm di bakıldığı gün. Günde ortalama 2 mm büyür yumurta. İğne yapıldı ertesi günü.22 mm olmuştur. İğneden 36 saat sonra yumurta çatlıyor 24 mm olmuştur çatlladığı gün

Choriomon 55 tl ve eczanelerde bulunuyor. Ovitrelle 90 tl eczaneyi arayıp getittiriyorum. Buzla sarmalayıp falan veriyorlar acaba daha etkili bi ilaç mı anlamadım
ben dun 53tlye aldim doktor onu yazmisti hic bilmiyorum bakalim ayin 14. adet gunum buaksam calismalara baslicaz buarada kolumdan vurdular bana igneyi sizinki kac mmdi ve nerden vurdular

ben dun 53tlye aldim doktor onu yazmisti hic bilmiyorum bakalim ayin 14. adet gunum buaksam calismalara baslicaz buarada kolumdan vurdular bana igneyi sizinki kac mmdi ve nerden vurdular
Choriomon kalçadan yapılıyordu. Ovitrelle koldan oldu

Choriomon kalçadan yapılıyordu. Ovitrelle koldan oldu
bana koldan vurdular dr kalcadan koldan farketmiyor dedi ama kokundan vurun dedi hemsirede koldan vurdu of cok heycanliyim valla insallah olur cok istiyorum allahim nasip etsin insallah birde ben once klomen kullandim olmadi sonra akabinde 7adet menegon ignesi kullandim 19mm oldu dunde catlama ignesini yaptilar

Klomen ile 20 mm oldu benimde inşallah güzel haberleri veririz. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…