- 4 Şubat 2018
- 86
- 67
- 37
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.801
Hamilesin gibi hissediyorumMisafirliktem cnm yarın alır yaparım heycanlandm şindii
İnşallah bu ay güzel olsun senin için hayırlarla :)Bende de pko var. Film çektireli bu ay 3. Ayım bana şans filmden sonra gülmedi. AmaHilal coban dedipi gibi bünyeye göre değişiyor bn anestezisiz çektirdim iğneden bile korkan biriyim ama beklediğimden kolay geçti evet acı oldu ama dayanılmayacak gibi değildi
Bakıcaz artık cnm rabbim hepimizin dualarını kabul etsin anneliği tattırsınHamilesin gibi hissediyorum
Leke gelmiş cnm hastalandımm yaniBen 16. Gün oldum.sen test yapsana canım bugün,yap ve bize at hemen.20 gün çok fazla geldi bana
Amin insallah darisi en kisa zamanda sizelere tum isteyenlere olsun :)Neyseki sonu güzel olmuş :) allah sağlıkla kucağına almayı basipt etsin canım.
Benimkisi dayanilmayacak kadar kotuydu zaten cekilene kadar kendimi birakmadim ama tansiyonum dustu bayildim. Felaket bi agriydi simdi onun yuzunden normal dogumdan bile korkuyorum yaniBende de pko var. Film çektireli bu ay 3. Ayım bana şans filmden sonra gülmedi. AmaHilal coban dedipi gibi bünyeye göre değişiyor bn anestezisiz çektirdim iğneden bile korkan biriyim ama beklediğimden kolay geçti evet acı oldu ama dayanılmayacak gibi değildi
Yok canim bu gun yapmadim yarin Yapmayi dusunuyorum sen tekrardan yaptin miUmreci58 canım senin bugün 12. Günün.test yaptınmı?
Salı yada çarşamba yapıcam bende canım.yarın yapınca yazarsın :)Yok canim bu gun yapmadim yarin Yapmayi dusunuyorum sen tekrardan yaptin mi
Yazarim tabi canim :)Salı yada çarşamba yapıcam bende canım.yarın yapınca yazarsın :)
Kuzum iş durumlarından dolayı, doğum zamanımı bahara denk getirmeye çalışıyorum, Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah:)Evet biz devam ettiriyoruz siz neden haziran?çalışmalara aramı verildi
Bendede iğneden sonra gaz sancısı çok oldu.iğne etkisi bence.benim şuan göğüslerim inanılmaz ağrıyor.akıntım normalKızlar sancısı ve akıntısı olan var mı? Adetime 16 gün var daha ama çok dçfena sancım ve akıntım var 1 hafta oldu çatlatma iğnesi yapılalı
Yapsana cnm testİğneden sonra 20 gün oldu olmdım daha adet yogun akıntım var sizce norml mi test yapsam çıkar biliyom ama gecikeyim bi hfta diye bişe yapmıyom
18 gün yani bugün adet oldum canımİğneden sonr en gec ne zaman adet oldunuz arkdaşlar bugün 20 oldu bnm
Igne etkisinden dolayi canim yapar o agri asiri hemde ayrica gogus hassasiyeti hamileymissin gibi surekli aclik hissi hepsini yaparKızlar sancısı ve akıntısı olan var mı? Adetime 16 gün var daha ama çok dçfena sancım ve akıntım var 1 hafta oldu çatlatma iğnesi yapılalı
Adet oldm cnm bn18 gün yani bugün adet oldum canım
Tekrar dr gidecekmisinAdet oldm cnm bn
Kaçıncı günündü cnm hayırlısı olsun
Belki erkendir henüz