Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçti cnm 2 gün test dün yaptım negatifti kan vermedim daha eğer adet olmazsam pazartesi kan veririm artık
Cnm bende olmadım 19 gün olcak benimde estrofem kullanıyodum bu ay ek olarak doktorum verdi rahme tutunmasını kolaylaştırıyomuş bende Pazartesiye kdar olmazsam eger test yapcam inş cıkar ikimizde de bu arada cok yoğun silikon gibi akıntım geldi badem kadar yani parca şeklinde senin akıntı durumun nasıl varmı değişik bişiler

Kasık ağrısı var canım bütün gün adet olucam sandım ama yok birşey yoğun akıntıda yok benim hamileliğimdede çok olmuyordu zaten ağız kuruluğu var bikaç gündür sürekli su içiyorum başka belirti yok

Son 1 tane kaldı yarın sabah tekrarlayayım adet olmazsam bakalım onda nasıl çıkacak inşallah bi mucize olur
İnşallah cnm bende olmazsam bikaç gün daha yapcam idrar testi hiç yapmadım ara ara agrım oluyo ama adet ahrısı gibi değil yani adetken agrı gecmezdi ne zaman ilaç alırdım o zaman gecerdi ikimizde hamişizdir bakarsınnn

İnşallah canım şimdi ovilasyon testi yaptım son 1 tane kalmıştı suda çok tüketiyorum bilemedim ama hamile olsaydım koyu çıkardı 2 çizgi

Eklentiler

• CDB3A33D-67DD-4B59-8AE9-BCC0CD9357CF.jpeg
    37,9 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar adet sancısı gibi sancı olabilir ben bu ayda tutmadı adet olucam kesin dedim. Kasıklarım yanıyodu sancılanıyordu resmen ama hamileymişim hemde 3 haftalık. Aşırı silikti 2. çizgi umudunuzu yitirmeyin ama çok da kaptırmayın kendinizi. Unutmaya çalışın. Yada gidin sağlık ocağında kan tahlili verin günüm 1 hafta geçti deyin yoksa yapmazlar

İnşallah bugünlerde güzel haberler yazılır buraya...hepimiz heyecanlı bir bekleyişteyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…