- 5 Mart 2017
- 360
- 301
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.761
İnşallah hepimiz çift çizgiyi görürüz. Ama ben 3 aylık hamileyken kalbi durdu ve kürtaj oldum. 7 ay oldu choriomon işe yaramadıbende dun vuruldum insallah bende ilkinde kalirim
Ne kadar güzel keşke bende aynı şeyi söyleye bilsem 17 gün daha adet olmadımBen ilk çatlatma iğnesini geçen sene oldum. Markası choriomon du hemen gebe kaldım
Günün geçti mi. Ben adete 1 gün varken kan testi vermiçtim 246 çıkmıştı.Ne kadar güzel keşke bende aynı şeyi söyleye bilsem 17 gün daha adet olmadım
Geçti cnm 2 gün test dün yaptım negatifti kan vermedim daha eğer adet olmazsam pazartesi kan veririm artıkGünün geçti mi. Ben adete 1 gün varken kan testi vermiçtim 246 çıkmıştı.
Adete 1 hafta kala eczaneden test alıp yapmıştım çok silik çıkmıştı 2. çizgi. Silik şekilde var mı çizgi dikkatlice baksaydınGeçti cnm 2 gün test dün yaptım negatifti kan vermedim daha eğer adet olmazsam pazartesi kan veririm artık
Cnm bende olmadım 19 gün olcak benimde estrofem kullanıyodum bu ay ek olarak doktorum verdi rahme tutunmasını kolaylaştırıyomuş bende Pazartesiye kdar olmazsam eger test yapcam inş cıkar ikimizde de bu arada cok yoğun silikon gibi akıntım geldi badem kadar yani parca şeklinde senin akıntı durumun nasıl varmı değişik bişilerGeçti cnm 2 gün test dün yaptım negatifti kan vermedim daha eğer adet olmazsam pazartesi kan veririm artık
Sonrada gördüm çok silik yakından bakınca belli oluyor du sonradan görünce geçerliliği yok diyorlar ama bilmiyorumAdete 1 hafta kala eczaneden test alıp yapmıştım çok silik çıkmıştı 2. çizgi. Silik şekilde var mı çizgi dikkatlice baksaydın
Kasık ağrısı var canım bütün gün adet olucam sandım ama yok birşey yoğun akıntıda yok benim hamileliğimdede çok olmuyordu zaten ağız kuruluğu var bikaç gündür sürekli su içiyorum başka belirti yokCnm bende olmadım 19 gün olcak benimde estrofem kullanıyodum bu ay ek olarak doktorum verdi rahme tutunmasını kolaylaştırıyomuş bende Pazartesiye kdar olmazsam eger test yapcam inş cıkar ikimizde de bu arada cok yoğun silikon gibi akıntım geldi badem kadar yani parca şeklinde senin akıntı durumun nasıl varmı değişik bişiler
Cnm silikse vardır inş tekrarlarsın testiniSonrada gördüm çok silik yakından bakınca belli oluyor du sonradan görünce geçerliliği yok diyorlar ama bilmiyorum
Son 1 tane kaldı yarın sabah tekrarlayayım adet olmazsam bakalım onda nasıl çıkacak inşallah bi mucize olurCnm silikse vardır inş tekrarlarsın testini
İnşallah cnm bende olmazsam bikaç gün daha yapcam idrar testi hiç yapmadım ara ara agrım oluyo ama adet ahrısı gibi değil yani adetken agrı gecmezdi ne zaman ilaç alırdım o zaman gecerdi ikimizde hamişizdir bakarsınnnSon 1 tane kaldı yarın sabah tekrarlayayım adet olmazsam bakalım onda nasıl çıkacak inşallah bi mucize olur
İnşallah canım şimdi ovilasyon testi yaptım son 1 tane kalmıştı suda çok tüketiyorum bilemedim ama hamile olsaydım koyu çıkardı 2 çizgiİnşallah cnm bende olmazsam bikaç gün daha yapcam idrar testi hiç yapmadım ara ara agrım oluyo ama adet ahrısı gibi değil yani adetken agrı gecmezdi ne zaman ilaç alırdım o zaman gecerdi ikimizde hamişizdir bakarsınnn
Şindi gördüm bende silik var sankiİnşallah canım şimdi ovilasyon testi yaptım son 1 tane kalmıştı suda çok tüketiyorum bilemedim ama hamile olsaydım koyu çıkardı 2 çizgi
ovilasyon testi cnm bu 2 çizgi baya belirgin ama bilmiyorum kızlar ovilasyon testiyle hamile olduklarını öğrenmişlerdi bakalım pazartesiye kadar beklerim adet olmazsam kan testi yaptırıımŞindi gördüm bende silik var sanki
Bende sonradan gördüm 5-10 dk içindeki doğrudur ben testi halâ saklıyorum gitgide koyulaştıSonrada gördüm çok silik yakından bakınca belli oluyor du sonradan görünce geçerliliği yok diyorlar ama bilmiyorum
Adet günü yaklaşınca çok silik çıkardı 2 çizgi bu kadar belli olmazdı diyorlar çok heyecanlandımmm :)Şindi gördüm bende silik var sanki
İnşallah bugünlerde güzel haberler yazılır buraya...hepimiz heyecanlı bir bekleyişteyiz.Kızlar adet sancısı gibi sancı olabilir ben bu ayda tutmadı adet olucam kesin dedim. Kasıklarım yanıyodu sancılanıyordu resmen ama hamileymişim hemde 3 haftalık. Aşırı silikti 2. çizgi umudunuzu yitirmeyin ama çok da kaptırmayın kendinizi. Unutmaya çalışın. Yada gidin sağlık ocağında kan tahlili verin günüm 1 hafta geçti deyin yoksa yapmazlar
Çatlatma iğnen ne zaman yapıldı ve adetin ne zaman olucak canmİnşallah bugünlerde güzel haberler yazılır buraya...hepimiz heyecanlı bir bekleyişteyiz.